- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Afiyet olsun ablacim
Evde yurumek olmazda ablacim bos durmaktan daha iyidir yaa
Cok sukur canim. Iyi olmana sevindimDaha iyiim canim yaa az halsizligim var sadece
Sen nasilsin
Ramazan bitmis oluyor muNisan gelsede atsak kendimizi disariya
Teşekkür ederim canımCok sukur canim. Iyi olmana sevindim
doğum günün kutlu olsun canımçok teşekkür ederim
çok teşekkür ederim :)doğum günün kutlu olsun canım
Biliyorum kuzum bina oldu artık her yer .Yaa nerde öyle ortam abla yaa bizim oldugumuz her yer bina
Artık gelmiyorsun galiba abla
Salginda gelip gitmekte zor ablaicmBiliyorum kuzum bina oldu artık her yer .
Salgından dolayı gelemedim hiç en son 1,5 sene önce gelmiştim yeğenim evlenmişti abim oraada zaten eve gidip gelşyor havalandırıyor zaten.Geçen aylarda gelecektk kaldı olmadı.
Hep beraber gelecektik kızımda geliyordu eşiyle hatta Anıtkabirede gidecektik olmadı sonra iş durumları filan .Salginda gelip gitmekte zor ablaicm
Insallah yaza azalir da gelirsiniz değişiklik olur sizin icinde
Nice mutlu yılların olsun sağlıkla huzurla,doğum günü kutlu olsunBu arada yeni gün doğum günüm ve bu mesaj çok güzel
Allah rahmet eylesin ablacimBugün rahmetli annemin doğum günü,nisanda 2 sene olacak zaman ne çabuk geçiyor öyle.
Rahmeti toprağı bol olsun,benim kalemdi tam bir hanımefendiydi kendisi,hiç rüyama girmiyor istiyorum ama yok işte.
En iyisi abla riske gerek yokHep beraber gelecektik kızımda geliyordu eşiyle hatta Anıtkabirede gidecektik olmadı sonra iş durumları filan .
Zaten ortam gergin riske girmeyelim dedik ,eşimin yengesi dayısı çocukları yolda kaptılar düşün yani.
Çok sağol kuzum,nurlar içnde yatsın çok özlüyorum anne çok farkıymış onu anladım .Allah rahmet eylesin ablacim
En iyisi abla riske gerek yok
Günaydın canım
Nice mutlu senelere yeni yaşıni mutlulukla ve huzurla gecirmeni dilerim canımçok teşekkür ederim :)
Başın sağolsun rabbim sabır versin inşallahBugün rahmetli annemin doğum günü,nisanda 2 sene olacak zaman ne çabuk geçiyor öyle.
Rahmeti toprağı bol olsun,benim kalemdi tam bir hanımefendiydi kendisi,hiç rüyama girmiyor istiyorum ama yok işte.
Çok teşekkürler sağol 2 yıl olacak nisanda.Günaydın canım
Nice mutlu senelere yeni yaşıni mutlulukla ve huzurla gecirmeni dilerim canım
Başın sağolsun rabbim sabır versin inşallah
Günaydın canimGünaydın kızlar
Egzersiz yapmak bizim işimiz
EvetTeşekkürler canım. Aynısından yapayım mı sana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?