Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yaa gecmis olsun minige daha iyidir inşallah
Bilmiyorum, teslim aldılar allahtan, randevusuz almıyolarmış normalde. Sokak hayvanı diye çok gidip görme şansı yok. Tedavi yapıp yuva arıyolarmış. Ben de öyle bekletmeyin bana verin ben bakarım dedim. Form doldurdum. Herhalde yarın ararlar

Günaydın kızlar
Günaydın canim
Günaydın. Zor bir geceydi yine. Bir önceki geceki gibi çok şiddetli ağrılar yoktu ama yine vücut ağrılarından uyuyamadım. gece çok uyandım.
Günaydın canim
Ha bir de regl oldum
En sevmedigim yaa hastayken regl olmak
Bu arada erken mi oldu regl sanki 1 ay olmadi gibi :)
Iyilessinde ablacim ararlar

Bugün rahmetli annemin doğum günü,nisanda 2 sene olacak zaman ne çabuk geçiyor öyle.
Rahmeti toprağı bol olsun,benim kalemdi tam bir hanımefendiydi kendisi,hiç rüyama girmiyor istiyorum ama yok işte.
Allah rahmet eylesin
Afiyet olsun canım

Geldim aşkilotam, bak ben meşgul bi insanım kıskanmak yok
sabah veterinerde gözümü açtımdünkü yaralı yavru kediyi yakaladım çok şükür, şimdi içim rahat
Yaaaa çok sevindim minnoş uzman ellerde şifa bulur inşallah. kırık düzelir dedi mi sen rahat ol içim rahat az buçuk kıskanırım o da bir şey değil.

Bugün rahmetli annemin doğum günü,nisanda 2 sene olacak zaman ne çabuk geçiyor öyle.
Rahmeti toprağı bol olsun,benim kalemdi tam bir hanımefendiydi kendisi,hiç rüyama girmiyor istiyorum ama yok işte.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım rüyada buluşmaniz gerçekleşir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…