Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Cemreler de düştü mü tamamdır kim korkar hain kıştan Canim sağlıklı güzel haberlerini alalım ben buranın enerjisini gönderirim yüreğine.
Çok sağol hocam ne güzel yürekten olan dileklerin beni çok mutlu ediyor,güzel çıkar sonuçlar kesin eminim bundan

Sayfaya ben eklemiştim,3'ü yapıp bıraktım sonra şimdi kardio ve zumba yapıyorum.
Ekleyim sayfaya hemen,her birini 1 hafta deneyip diğerine geçtim.

1 mil

2 mil

3 mil
Ben de rastgele bisey açtım 500 kalori yaktiran yarıya kadar yaptım çok yoruldum bunlar biraz daha hafif gidiyor benim bulduğum çok yorucuydu

Elhan kedi gibi her zaman bir şekilde dört ayak üstüne düşüyor. gel beraber yaşayak bu güzelliği diiicem ama sen o totişi kaldırmaya üsenirsin.
Abla keşke üşengeç olsam.pek tez canliyimdir o yüzden hep bir sakatlık oluyortabi rabbim beterinden korusun

O zaman kolay gelsin diyeyim

Çok sağol hocam ne güzel yürekten olan dileklerin beni çok mutlu ediyor,güzel çıkar sonuçlar kesin eminim bundan
Hayata olumlu baktıktan sonra her şeyin çözümü vardır. Biz dertlere tebessüm edebilen güçlü yürekleriz Ben de heyecanla bekliyorum sonuçları

Dünkü menüm
10:00 filtre kahve
12:00 sarımsaklı prynirli omlet
2 dilim kepekli ekmek
4 mini dilim sucuk
2 salatalık
Ara: cappicino
Akşam 19:30
1 kase mercimek çorbası
1 tabak körili tavuk kavurmasi
Bi dilim ekmek
Salata
Adım :
Zipzip- Cordelia 60kiloyum

Eklentiler

• 5913C5E0-C992-4294-ACCD-375032235712.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 21
Ben de rastgele bisey açtım 500 kalori yaktiran yarıya kadar yaptım çok yoruldum bunlar biraz daha hafif gidiyor benim bulduğum çok yorucuydu
Onlara baktım deneyim dedim ama çok zorladı daha profesyonel onlar,biraz vücut alışıp onlar denenir ama zorluyor sakata gelmemek lazım dikkatli ol derim.
Bu lesliedaha iyi ilk başlangıç için.
Hayata olumlu baktıktan sonra her şeyin çözümü vardır. Biz dertlere tebessüm edebilen güçlü yürekleriz Ben de heyecanla bekliyorum sonuçları
Aynen hocam dertsiz derman olmayalımda gerisi zaten hallolur,güçlü kadınlarız sonuçta

Afiyet olsun canim
Bende 6800 doktora gittim
Goldway ve öksürük ilacı verdi rapor da vermedi
Hiç halim yok
Öğlen dişardan söyledim
Test yapmadi mi geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…