ben de kullanmayacağım. ama 2 gündür gelen olmadı. dün pozitif çıkınca ilçe sağlıktan aradılar o kadar. evde boğaz spreyi ve grip ilacı aldım. vitamin kullanıyorum.Yok canım yaaa teste gitsem ne olucak ben verilen ilaçları kullanmam.
evde izoleyim zaten
Gelmiyorlarmis zaten artık çoğu kişiye. aferin sinüzit kullan çok iyi geliyor parasotomol grubunda ben gündüze göre daha iyiyim..ben de kullanmayacağım. ama 2 gündür gelen olmadı. dün pozitif çıkınca ilçe sağlıktan aradılar o kadar. evde boğaz spreyi ve grip ilacı aldım. vitamin kullanıyorum.
Hangi bölümdesin canım?Ah kordiş ah zombi oldu içim dışım
ben bunu yapıyorum zaten canım. çok lezzetli ve doyurucu oluyor. adı yulaf tost.Bomba tost tarifi vereyim dün bulmuştum bunu deneceyeğim kesin..
Kaşar peyniri yerine domates ve beyaz peynir kullananda var..
aman saracım hemen başla. kaç kilosun şu an? aldın mı?Bugün diyetisyene gittim durum içaçıcı değil diyet listemi aldım yarından itibaren başlıyorum bu kiloların gitmesi gerek yoksa sağlığımdan olacam
Evet canım düdüklüde haşlıyorumAfiyet olsun canım. Eti düdüklüde mi haşladın?
Canım kaç dk ve içine neler koydun?Evet canım düdüklüde haşlıyorum
Başka açıklaması yok maskeli mi girsek napsak. KapıdaZipzip- kolonya banyosu ile bizi içeri alsın olmadi.
ben gelmeyeyim o zamanMaske kontrolü yapayim ,
Hes kodu
Ates ölçümü
Yapabilirsin canım. Başta zor oluyor alışınca cok keyifli.Bugün diyetisyene gittim durum içaçıcı değil diyet listemi aldım yarından itibaren başlıyorum bu kiloların gitmesi gerek yoksa sağlığımdan olacam
aferin içtim.Gelmiyorlarmis zaten artık çoğu kişiye. aferin sinüzit kullan çok iyi geliyor parasotomol grubunda ben gündüze göre daha iyiyim..
Amaaan bir kerelik ye gitsin pizza buuuBu diyet için uygun mu ne dersiniz?
Kilo aldım evet yaklaşık 10 günden fazladır tartılmıyorfum dün evde tartıldım 99.2 çıktım ama bugün diyetisyende akşamüstüydü ve tok karnına 103 kilo çıktım evdeki tartımın pili zayıflamıştı onu değişecem ama diyetisyen tartısını baz alıyorum ve moralim çok bozukaman saracım hemen başla. kaç kilosun şu an? aldın mı?
Hay beybiHelloooo.
Uyku yapıyor mu sen de ben ne Zaman içsem gözümü açamıyorumaferin içtim.
Saol canım cobuk geçer inşaallahGeçmiş olsun canım.
Tatlım benim düdüklümde kemikli et 45 dakikada istediğim kıvamda pişiriyor içine bişey koymadım piştikten sonra bol sarımsak ve limon sıktım ama bazen patates ve havuç ekliyorum oda çok güzel oluyorCanım kaç dk ve içine neler koydun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?