Saracim menülerinin karbonhidrat oranı biraz fazla. Diyetisyen menüsü mu bu?
Allah kabul etsin canımBütün islam aleminin, müslümanların mübarek üç aylarını tebrik ederim kızlar ben yarın oruç tutacağım inşallah o yüzden şimdi kuru meyve ve biraz çerez atıştırdım menümde yazmiyor artık sahur sayılsın yarının menüsüne yazarım bunlari
Afiyet olsun canimİyi akşamlar kızlar. Dün haksizlikten, bugün de yoğunluktan pek gelemedim buralara. Her şey yolunda ama.
Eki Görüntüle 2998944
35 dk kardiyo (350 puan)
10 dk karın sırt egzersizi
10.000 adım.
Sabah 10.00
2 yumurta ile omlet,
Bir parça peynir,
6-7 zeytin,
Bol yeşillik,
1 dilim ekmek.
Akşam 18.00
2 parça tavuk,
3-4 yk bulgur pilavı,
1 kase yoğurt,
1 orta boy armut.
Su:2lt ye tamamlayacağım60kiloyum Zipzip- @Cordelia
Afiyet olsun canim
Amin canimAllah kabul etsin canım
Yaa sensiz olur muben gelmeyeyim o zaman
Hello canimHelloooo.
Sen caponu bıraktıktan sonra ben de bugün normal Karatay kahvaltısı yaptım. Akşamı da sebze proteinle geçirdim canım. Capon beni zorlamıyor sadece sıkıcı bir diyet. Yarın ben de oruç tutsam çok iyi olur. Tek korkum migren.Amin canim
Ne yaptın nasılsın
Diyetisyen menüsü değil canım diyet menüleri yarından itibaren başlıyorSaracim menülerinin karbonhidrat oranı biraz fazla. Diyetisyen menüsü mu bu?
Pidenin ekmeğini saymazsam dört dilim.
Akşamki ekmekleri sabaha kaydirsan kilon biraz kipirdayacak bence.
Ben de bırakmak istedim ama sonra hoşuma gittiBen onu yarım bıraktım bedense
Hahaha dedim dedim yemedim yanıma aldım buzluğa koyacağım :)Yemegimi yiyip geldim dedin mi
Canım korku değil de nasıl pisirecegimi bilmiyorumTatlım sorun çok tatlı
Senin düdüklü korkun var sanırım
Ayırdım onu şuan bizden, kızla salona yatak yaptık orada yayıyoruz koyun koyunaİnşallah yoktur yine de test versin madem
Abla bunun baska bir cesidini yedimAaa Elifcim sen de mi bizim yulafbardan yiyordun
Eki Görüntüle 2998978
İndirime girince hemen alıyorum. Yarısı bile doyurucu oluyor. Çok lezzetli kahveyle güzel gidiyor.
İçindeki madde fena utku yapıyor bir ara ABD de yasaklandı kafa hapı olarak kullanılmış . Ne zeman içsem saatlerce utuyamayan ben 5 dakikada iptalevet bugün 4 saate yakın uyudum. ama gece uykum da bölük pörçüktü.
Afiyet olsun kaptanim01 Şubat 2022
sabah yok
öğlen 13.00
p. lı peynirli omlet
az salatalık dom. ve 1 küçük kapya biber
1/4 simit
1 züber lokma
ara 14.30
1/2 etli pide
az salatalık domates
ara 18.30
1 küçük portakal tarçınlı
akşam 19.30
salçalı soslu 3 köfte, biber ve 4-5 halka patates
marul salatası
yatana kadar 1,5 lt suZipzip- @Cordelia
Allah kabul etsin canimBütün islam aleminin, müslümanların mübarek üç aylarını tebrik ederim kızlar ben yarın oruç tutacağım inşallah o yüzden şimdi kuru meyve ve biraz çerez atıştırdım menümde yazmiyor artık sahur sayılsın yarının menüsüne yazarım bunlari
Etini güzelce yıkayıp düdüklü tencereye koy üzerine tuzunu ekle ve suyunu ayarla kapağını kapat düğmesini et ayarına getir ocağa koy benim düdüklüm kaynayıp gış sesi çıkıbca ocağı kısık ateşe alıyorum o kadar ama senin düdüklünün özelliği nasılsa ona göre ayarlayıp ocağa koyarsan düdüklü tencere büyük kolaylıkHahaha dedim dedim yemedim yanıma aldım buzluğa koyacağım :)
Canım korku değil de nasıl pisirecegimi bilmiyorum
Havalar çok dengesiz canım normal aslında kış ayındayız. korana ürkütüyor sadeceVaka sayıları arttıkça buradaki hasta arkadaşlarimiz da artıyor. İyice korkmaya başladım.
Eşine de geçmiş olsun canımAyırdım onu şuan bizden, kızla salona yatak yaptık orada yayıyoruz koyun koyunasabah vericem dedi ama
Allah'ım nasıl kullanıyorsunuz ben asla cesaret edemiyorumEtini güzelce yıkayıp düdüklü tencereye koy üzerine tuzunu ekle ve suyunu ayarla kapağını kapat düğmesini et ayarına getir ocağa koy benim düdüklüm kaynayıp gış sesi çıkıbca ocağı kısık ateşe alıyorum o kadar ama senin düdüklünün özelliği nasılsa ona göre ayarlayıp ocağa koyarsan düdüklü tencere büyük kolaylık
Saol canımEşine de geçmiş olsun canım
Ben de açlık yönünden japon diyetinde hiç zorlanmazmışım sadece yumurta ağırlıklı olması beni vazgeçirdi mesela yoğurt olsaydı ağırlıklı cok kolay geçirirdimSen caponu bıraktıktan sonra ben de bugün normal Karatay kahvaltısı yaptım. Akşamı da sebze proteinle geçirdim canım. Capon beni zorlamıyor sadece sıkıcı bir diyet. Yarın ben de oruç tutsam çok iyi olur. Tek korkum migren.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?