Hani glutensiz ya ondan sordum :)Amaaan bir kerelik ye gitsin pizza buuu
Eline sağlık canım ben de deneyeceğimTatlım benim düdüklümde kemikli et 45 dakikada istediğim kıvamda pişiriyor içine bişey koymadım piştikten sonra bol sarımsak ve limon sıktım ama bazen patates ve havuç ekliyorum oda çok güzel oluyor
Yaparım canım daha önce 30 kilo vermiş biri olarak yine yaparım ama böyle al verler sağlığı olumsuz etkiliyor ve spn günlerde en ufak bir tempolu harekette nefes nefese kalıyorum önceden böyle bir sorunum yoktıYapabilirsin canım. Başta zor oluyor alışınca cok keyifli.
Dene canım bu soğuk günlerde hem bol vitaminli hem sağlıklı bir yemek oluyor ama sen benim gibi ekmekle yemeHani glutensiz ya ondan sordum :)
Eline sağlık canım ben de deneyeceğim
Ben de bana takılmalari çok seviyorum güzel hastamcanımmmmaman şaka diyorum ya sağlık olsun da napayım. zaten odadayım hareket alanım kısıtlı. halsizim spor zor. geceden bölük pörçük uyku, öğlen komple yattım 3,5-4 saat. kahvaltıdan sonra ilça almıştım uyuttu beni.
bakma öyle takılıyorum ben sağlığımız yerinde olsun önemli olan o kilo sonra da verilir. sana takılmak hoşuma gidiyor
geçmiş olsun canım. aman covid olma sakın. valla perişan ediyor
inşallah canım harikasın.
yüksek gelirin olmayınca büyükşehirlerde, özellikle de İstanbul'da tek maaşla geçim zor canımsizin evde kiraydı değil mi?
küçük de büyüdü artık. bu saatten sonra anne sütünün ekstra bir faydası yok. bıraktır artık canım bekleme.
en son burada 94 falan mıydın hatırlayamadım. evet sara hemen kilo vermeye başlamalısın. insülin direncin de çok yüksek zaten.Kilo aldım evet yaklaşık 10 günden fazladır tartılmıyorfum dün evde tartıldım 99.2 çıktım ama bugün diyetisyende akşamüstüydü ve tok karnına 103 kilo çıktım evdeki tartımın pili zayıflamıştı onu değişecem ama diyetisyen tartısını baz alıyorum ve moralim çok bozuk
Sen nasılsın canım bol bol su içip dinlen vitaminlerini aksatma benim bsşum çok feci ağrımıştı covid olduğumda parol iyi geliyordu
Aynı kafadan oluncaAfiyet olsun kaptanım vallahi benziyormus menümüz
İnşallah yoktur yine de test versin mademEşimin arkadaşı Perşembe günü görüşmüş eşim. bugün baya kötü isten geldi yatiyor .
evet bugün 4 saate yakın uyudum. ama gece uykum da bölük pörçüktü.Uyku yapıyor mu sen de ben ne Zaman içsem gözümü açamıyorum
Saol canım cobuk geçer inşaallah
Aaa Elifcim sen de mi bizim yulafbardan yiyordunAfiyet olsun canim
Afiyet olsun ablacim
Migrosta var abla gecen hafta aldim ama kardeslerime kaptirdim
Bende etinin kuruyemislisi var onu yedim:)
Iyi akşamlar ablacim
Limonlu sıcak su iç canım. İnşallah bu gece iyi uyursun.bugün boğazım daha kötü
Yok burda en son 96 dım ama tartım yanlışmış bunu anladım pilini değişecem yarın bakacam olmadı yenisini alırım şimdi bunu düşünmüyorum önemli olan bundan sonra bir an önce kilo vermeye başlamaken son burada 94 falan mıydın hatırlayamadım. evet sara hemen kilo vermeye başlamalısın. insülin direncin de çok yüksek zaten.
ben halsizim canım. bugün komple yattım. evde o tarz ilaçlar var.
Vaka sayıları arttıkça buradaki hasta arkadaşlarimiz da artıyor. İyice korkmaya başladım.Eşimin arkadaşı Perşembe günü görüşmüş eşim. bugün baya kötü isten geldi yatiyor .
Yemegimi yiyip geldim dedin miAnneme geldim tepsi tepsi pizza yapmışlar yaaaa
Tatlım sorun çok tatlıAfiyet olsun canım. Eti düdüklüde mi haşladın?
Salı günü köfte günümüz olmuş. Etti üç01 Şubat 2022
sabah yok
öğlen 13.00
p. lı peynirli omlet
az salatalık dom. ve 1 küçük kapya biber
1/4 simit
1 züber lokma
ara 14.30
1/2 etli pide
az salatalık domates
ara 18.30
1 küçük portakal tarçınlı
akşam 19.30
salçalı soslu 3 köfte, biber ve 4-5 halka patates
marul salatası
yatana kadar 1,5 lt suZipzip- Cordelia
Teşekkür ederim bitanemAfiyet olsun kaptanim
Yemekten sonra gitseydin keske :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?