Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yapabilirsin canım. Başta zor oluyor alışınca cok keyifli.
Yaparım canım daha önce 30 kilo vermiş biri olarak yine yaparım ama böyle al verler sağlığı olumsuz etkiliyor ve spn günlerde en ufak bir tempolu harekette nefes nefese kalıyorum önceden böyle bir sorunum yoktı

Ben de bana takılmalari çok seviyorum güzel hastam İnsallah sağlığına tekrar kavuşacaksin. Kendini toparladiginda yine kilo savaşına devam edeceğiz. Gelen giden beni ezici üstünlükle yenip geçiyor ben habire sizi geçeceğim diyorum. ne tür bir manyağım kendim de çözemedim.

en son burada 94 falan mıydın hatırlayamadım. evet sara hemen kilo vermeye başlamalısın. insülin direncin de çok yüksek zaten.
ben halsizim canım. bugün komple yattım. evde o tarz ilaçlar var.

Afiyet olsun canim

Afiyet olsun ablacim

Migrosta var abla gecen hafta aldim ama kardeslerime kaptirdim
Bende etinin kuruyemislisi var onu yedim:)

Iyi akşamlar ablacim
Aaa Elifcim sen de mi bizim yulafbardan yiyordun

İndirime girince hemen alıyorum. Yarısı bile doyurucu oluyor. Çok lezzetli kahveyle güzel gidiyor.

en son burada 94 falan mıydın hatırlayamadım. evet sara hemen kilo vermeye başlamalısın. insülin direncin de çok yüksek zaten.
ben halsizim canım. bugün komple yattım. evde o tarz ilaçlar var.
Yok burda en son 96 dım ama tartım yanlışmış bunu anladım pilini değişecem yarın bakacam olmadı yenisini alırım şimdi bunu düşünmüyorum önemli olan bundan sonra bir an önce kilo vermeye başlamak

01 Şubat 2022

sabah yok

öğlen 13.00
p. lı peynirli omlet
az salatalık dom. ve 1 küçük kapya biber
1/4 simit
1 züber lokma

ara 14.30
1/2 etli pide
az salatalık domates

ara 18.30
1 küçük portakal tarçınlı

akşam 19.30
salçalı soslu 3 köfte, biber ve 4-5 halka patates
marul salatası

yatana kadar 1,5 lt su Zipzip- Cordelia

Salı günü köfte günümüz olmuş. Etti üç
Afiyet olsun canım Çok güzel bir menü. Hazırlayıp getirenin eline sağlık. Ben yaptım diyormuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…