ağrılar ve halsizlik var canım. biraz da boğaz ağrısı. çok şükür diyelim.
Eline bir tesbih beni de arkana al volta atak bacımyeşil çaya devam ediyorum. canım sıkıldı yürümek istiyorum
Çok güzel atıştırmalıklar en doğrusunu ve sağlıklısini yapıyorsun. Ne bulursam içine attığım benim de bir yulaflı kurabiyem var uzun zamandır yapmıyordum yapıp kavanoza koyayım inşallah.
hem daha hesaplı oluyor kuzum. bir de açıkçası evde elimin altında malzeme de var. yapayım dedim. önceki yıldan bir sürü hurma var dolapta. onları değerlendiriyorum. paketler pahalıya geliyor. lokmanın paketini hemen bitiriyorum benama bak benimki daha lezzetli olmasına rağmen bir bir yiyorum.
hazır paket çikolatayı da hemen yutuyorumama pazar günü yaptım. hala dolapta bekliyor. gerçi ben hastayken kahve içemiyorum. kahve içmeyince de kaldı.
yulaf unuyla mı yapıyorsun yoksa yulaf ezmesiyle mi? yulaf ezmesiyle yapılanı aynı gün tüketmek gerekiyor. yoksa hemen bayatlıyor canım.Çok güzel atıştırmalıklar en doğrusunu ve sağlıklısini yapıyorsun. Ne bulursam içine attığım benim de bir yulaflı kurabiyem var uzun zamandır yapmıyordum yapıp kavanoza koyayım inşallah.
glutensiz pizza dediği glutensiz undan yapılmış pizza canım. ama ne unu kullandığı önemli. mesela karabuğday, kinoa, yulaf, akdarı vs unları glutensizdir. ama pirinç ve patates unları da glutensizdir. piyasada paketlerde satılan glutensiz un pirinç ve patates unu. bu iki unun da pişince glisemik indeksleri çok yüksek oluyor.Bu diyet için uygun mu ne dersiniz?
olsun canım yine de adım fotosu at.Bugunku menum
09:00- 1 yumurtali kiymali menemen, 1 dilim ekmek, 10 zeytin.
13:00- 1 kase nohut, 1 kase yogurt, 1 tabak salata
15;30- 1 kase balik corbasi
18;00- 1 kase balik corbasi, 1 kase sakata
Su:2 lt
Spor;Cordelia
10 dk sirt ve karin hareketleri
adimlarimi tamamlayadim. Isimi saat 20 de biturdim. Sonra kizima kitap okudum derken saat cok gec oldu.
Zipzip- 60kiloyum
Cok az canim ondan atmadim.olsun canım yine de adım fotosu at.
ben buradayım.Iyi geceler uyudunuz mu
Duruma göre değişir.Iyi geceler uyudunuz mu
Neden uyumadın dinlen de toparlan hemen 1 tane parol al hem rahatlatır hem uykunu getirirben buradayım.
Afiyet olsun canım.12:30
1 dereotlu poğaça 1 yumurta 1 dilim peynir 4 zeytin 2 bardak siyah çay 1 dilim ekmek
19:30 8 kaşık pırasa yemeği 5 kaşık mskarna 1 kase yoğurt
23:00 3 bardak siyah çay
Iyi geceler canim. Uyumadim ama gozler gidiyor yavas yavas.Iyi geceler uyudunuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?