Canım benimkinde tek bir ayar var sanırım ama anneme sorayım :)))Hangi marka düdüklün varsa modeli yaz kullanım kılavuzunu oku canım.. Genelde iki ayarlı oluyor tencere , iki de et bakliyat pişiriyorsun. Suyu kaynamaya başlayınca ocağın altını kisiyoruz. Pişme süreleri de yazar.
Buluşmalar yine sabaha kaldıIyi geceler kizlar
Fotoğraf atsanaCanım benimkinde tek bir ayar var sanırım ama anneme sorayım :)))
İyi geceler canımIyi geceler kizlar
Eve gidince atayım inşallah ElhanımFotoğraf atsana
yatamam ki öğlen 4 saate yakın uyumuşumLa bi git yat...gece gece beni gaza getirme
bu çok lezzetli bir bar. inşallah iyileşeyim de sonra ben de evde yapacağım.Aaa Elifcim sen de mi bizim yulafbardan yiyordun
Eki Görüntüle 2998978
İndirime girince hemen alıyorum. Yarısı bile doyurucu oluyor. Çok lezzetli kahveyle güzel gidiyor.
Bu gece uzun olacakyatamam ki öğlen 4 saate yakın uyumuşum
Ayaklarına sağlık Oyacik
On parmakta on marifetbu çok lezzetli bir bar. inşallah iyileşeyim de sonra ben de evde yapacağım.
bu arada 2 gündür yediğim züber lokmalar ev yapımı. ben yapmıştımayrıca ev yapımı temiz içerikli bitter çikolata da yaptım.
On parmakta on marifet
ben de iyileştikten sonra bakıcam o egzersize.Cordelia
Cnm o ne biçim egzersizdı öyle şuan sırtımın yandığını hissediyorum çok teşekkür ederim. İnş 14 gün aksatmadan yapabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?