Teşekkür ederimAfiyet olsun canım.
birazdan yatarım canım. gündüz uyuyunca iyi geldi. ama yatıcam.Neden uyumadın dinlen de toparlan hemen 1 tane parol al hem rahatlatır hem uykunu getirir
Yulaf ezmesinin yarısını ögutuyorum yarısını bütün ekliyorum. Bir hafta bir şey olmuyor. Elma, muz, hurma, kayısı ,üzüm, kuruyemişlerin hangisi varsa pekmez, tahin , bazen lor ve süt ...bunları karıştırıp kaşıkla fırın tepsisinde pişiriyorum.yulaf unuyla mı yapıyorsun yoksa yulaf ezmesiyle mi? yulaf ezmesiyle yapılanı aynı gün tüketmek gerekiyor. yoksa hemen bayatlıyor canım.
Sabah son bölümü izledik çok şükürHangi bölümdesin canım?
Allah kabul etsinSahuru bekliyorum
Aşkım ben bi uyudum uyandımSahuru bekliyorum
Teşekkür ederim inşallah. Nasip olur.Allah kabul etsin
Diziye takıldın kaldın zannettim.Aşkım ben bi uyudum uyandım
Film seyrediyoruz da benim çekim yerim ağrıyo keyfim yok işte öyle. Uyandım yürüdüm şimdi bekliyorum film bitsin diye, 2. film amaDiziye takıldın kaldın zannettim.
Keşke sen benim komşum olsaydın yakın arkadaşım filan ne güzel olurdu çok iyi insansın sen hem de ogretmenmişsinSahuru bekliyorum
Nasıl gidiyor canımMenüm
Kalkınca:2 kuru kayısı bir bardak su
Kahvaltı:11.00
1,5 haşlanmış yumurta
4zeytin
Kk beyaz peynir
1ck bal
1elma
Aksam:16.30
4 yk kereviz yemeği
2tavuk baget
1fırın patates
1dilim ekmek
17.00
1avuç kabak çekirdeği
2 kare bitter
Su:2 litre
Spor:1 saat tempolu yürüyüş
Canım ben de mercimek ekmeği yapıp tavanında pizza pişiriyorum aslında. Ama bunu hazır almak kolayima geldi :))))glutensiz pizza dediği glutensiz undan yapılmış pizza canım. ama ne unu kullandığı önemli. mesela karabuğday, kinoa, yulaf, akdarı vs unları glutensizdir. ama pirinç ve patates unları da glutensizdir. piyasada paketlerde satılan glutensiz un pirinç ve patates unu. bu iki unun da pişince glisemik indeksleri çok yüksek oluyor.
eve karabuğday ve yulaf unu al. evde kendin yap. pizza yapmak çok kolay. ben brokoli pizza yapıyorum çok güzel oluyor. taban tamamen unlu da olmuyor. buharda pişirdiğim brokoliyi ezip içine 1 yk falan yulaf ya da karabuğday unu koyuyorum. hadi olmadı tabanı sadece karabuğday veya yulaf unundan yaparsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?