Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yemedim canım. Yemiyim bari kaptanım ne derse o :))

Düne göre çok yedim ama dün gece çok kötü oldum
Canım dün az yiyip mideyi küçültmeyi düşünüyordun. Banyodan çıktıktan sonra kendini kötü hissetmiştin ya işte o zaman minik bir bitter veya bir hurma ya da az bir kuru üzüm kendini iyi hissettirirdi. Kan şekerin düşmüştü yani az yediğin için değil. Çok yemek hiçbir zaman iyi değil. Bir meyve de işini görürdü.

Bişey yemeyip yattım canım belki dediğini yapsam doğru olurdu. Bugün açıkçası biraz da korkudan doldurdum tabağı ama yasaklı bir şey yemedim

Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Baş ağrısından yuruyemedim. Birazdan evde adımlara geçerim. Kızlar napti hiç bilmiyorum takip de edemedim.
Daha erken tamamlarsin kaptanim ❤❤
1 Şubat Spor unutmuşum paylaşmayı.
Eki Görüntüle 2999734
Dün videoyu yapmadım.
Bende tam adimlari soracaktim

Iyi akşamlar
02.02.22 carsamba
menu

Sahur niyetine akşamdan kuru meyve 5 10 kuruyemiş 2 kare çikolata

Aksam iftarda 2 kaşık yağsız tavuk sote 2 kaşık pilav 2 kasik kabak yemeği 1 dilim ekmek

Atıştırma bir avuç fıstık 2 kare cikolata şekersiz kahve

Su içiyorum yatana kadar 2 3 litre edecek

Adımlar birazdan

Zipzip- Elhan

Afiyet olsun canım

İyiyim canım sen nasilsin
Tedavim pozitif sonuçlandı suan hamileyim
1 ay sonra aranıza katılmayı düşünüyorum hamileyim diye kendimi salmamam lazım
Sanırım gruptads hamile arkadaşlar var
Yaa ne guzel bir haber canim cook sevindim insallah sağlıkli bir sekilde kucağına alırsın

askrhpozitif hamile onunda 2-3 aylik olmasi lazim birlikte sağlıklı beslenirsiniz

Afiyet olsun canim Allah kabul etsin ❤

Yaa ne guzel bir haber canim cook sevindim insallah sağlıkli bir sekilde kucağına alırsın

askrhpozitif hamile onunda 2-3 aylik olmasi lazim birlikte sağlıklı beslenirsiniz
Hamile arkadaşları okuyunca biraz geçsin benimde katılmam lazım diye düşündüm sonucda diyet dediğimiz şey hayatımızdan faydası olmayan yiyecekleri çıkarmak bebek içinde iyi olur

Hamile arkadaşları okuyunca biraz geçsin benimde katılmam lazım diye düşündüm sonucda diyet dediğimiz şey hayatımızdan faydası olmayan yiyecekleri çıkarmak bebek içinde iyi olur
Iyi düşünmüssün canim
Saglikli ve dengeli beslenirsin bebek icin daha faydalı olur

Allah kabul etsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…