Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bu hafta dinlenme zamanıydı bir küs bir barışık gideceğiz artık. Önümüzdeki cumaya yüzüm gülür inşallah canım
Aşkitom, p.tesi okul açılınca sen eski tempona dönersin ben eminim. Ben de eski tempoma dönmek istiyorum. Düzenim çok bozuldu

Maşallah canıma
Daim olsun. Her hafta güzel sonuçlar görmeni dilerim.
Güzel rakibim benim.
amin inşallah canım. şu 7 leri göreyim artık
sen önceki haftalar iyi verdin. şimdi durdu. haftaya gider o kilolar. menülerin gayet güzeldi canım

Ablacım al senin olsun. Haşhaşlı gözleme bilir misin? Ben Eskisehirliyim çok meşhurdur İstanbul'da bulamıyorum
Bilirim tabi bide haşhaşlının ekmeğide olur yuvarlak minik olanlardan çok güzel olur.
Bende 2067 diyo valla inanmadim Allah bilir ne zaman ölecegim
Orası öyle bu sonuçlarda tüik verilerinden alınmış.

Hayırlı cumalar zeynepcim çok çok kolay gelsin
Ya varya sinirimdem catliycam.az önce usta söyledi boşuna kırılmış.daha önce gelen usta dikkatli bakmamış orda başka kalan alçı varmış.onu alsaymis gerek kalmazmış
canım valla kalbimin en içten yeriyle allah kolaylık versin diyorum.
tadilat ve badana hayatımda en nefret ettiğim şey. Bir de taşınma.
Ayy canım benim Allah razı olsun
Tamam canim ekliyorum ❤

Yaa kotu olmus canim kendini zorlamadan yavas yavas yap sağlığın daha önemli
Aynen canım da bu nedir valla yaa.sakin kalmaya çalışıyorum.
Aaaay ay günlük işler bitmezken bi de böyle küçük süprizler yapıyor hayatkolay gelsin canım. Olduğu kadar yap yorma kendini
Bir hafta sürer dediler bilemiyorum ki.halilar kalktı her yer pislik içinde Allahtan evde küçük çocuk yok.

Usta girdi mi böyle maalesef

Ah canım ben beceriksizim ölsem yapamam. Bu gözlemeleri eskisehirden getirtiyorum.
niye beceriksiz olasın canım. tarif var ona bakarak yapacaksın. herkesin eli bir olmaz o ayrı. ama yine de yaparsın.
haşhaşlı gözlemeyi biz de yaparız. kolay o. bildiğin mayalı hamur. arasına haşhaş ve ceviz yayıyorsun. tarife bakarak yaparsın tatlım.

Günaydın canım kaç kilosun Ben anlamadım .

Canım ben hayatımda poğaça bile yapmadım. 36 olacağım yakında. Hiç hamur açmadım düşün yani

Günaydın canlar
Bu sabah baş ağrısı ile uyandım
Günaydın.gecmis olsun.
Gozunuz aydin bitmis gitmis olsun
Teşekkürler canım.
Gecen hafta 69.8
Bu hafta 68.7
Fark 1.1
Harikasin.
Geçen Cuma 66,2
Bu Cuma 65,6
Fark -600 gr
Muhteşem PastelFit .
Çok güzellll kilo.
Bravo beybi.
Harikasın.
Canım 7 leerrr geliyor. İnşallah.
Yeşil mi? Ne yeşili ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…