Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın.gecmis olsun.

Teşekkürler canım.

Harikasin.

Muhteşem PastelFit .

Çok güzellll kilo.

Bravo beybi.

Harikasın.

Canım 7 leerrr geliyor. İnşallah.

Yeşil mi? Ne yeşili ?
Teşekkür ederim bitanem kendime hedef koydumCumaya 64 leri göreceeem Elhan

Kolay gelsin.

amin inşallah canım. şu 7 leri göreyim artık
sen önceki haftalar iyi verdin. şimdi durdu. haftaya gider o kilolar. menülerin gayet güzeldi canım
Yedileri gördüğünü biz de görüp seni tebrik edeceğiz Allah'ın izniyle. Sonra da hadi altılar diyeceğiz. Biz durmayiz isteriz canım.

Günaydın canım kaç kilosun Ben anlamadım .
Kiloyu yazmak istememistim
Geçen hafta 107.5
Bugun 109.5
Yeşil mi? Ne yeşili ?
Ben adım yapamam cnm
Bahane yada kactigimi dusunmeyin ama dizimden dolayi gerçekten yuruyemiyorum

Bugün işe gidecem, kadinla yarim saat civari kaplumbaga gibi yürüyoruz, gitmeden agri kesici almam lazim

Aşkitom, p.tesi okul açılınca sen eski tempona dönersin ben eminim. Ben de eski tempoma dönmek istiyorum. Düzenim çok bozuldu
Okulun etkisi var tabi ama ben şöyle kaygısız bir gün bile geçirmedim bebem ya Seni çocuklar çok yordu bir de dişin çıktı. Ben ağız tadıyla hasta bile olmadım ne bahanem var ki. bu hafta bir gün yumurta diyeti yaptım bir gün oruç tuttum başkası olsa 500 gr vermişti. Bizimkinin canı isterse veriyor. Regl bile yok. Bakalım bu hafta suyuna gideyim şikayet etmeyim inatlasmaya da gelmiyor.

ya ben sende artık şey düşünüyorum
şimdi sen hiç bozmuyorsun yani "hiç"
nasıl hiç bozmadığına da şaşırıyorum
acaba diyorum vücut buna alıştı ve artık normali bu mu kabul ediyor?
hani mesela fesang geçen hafta çok yemiş bu hafta yemeyince vermiş gibi...
başka mantıklı bir açıklama gelmiyor çünkü tamam yaş diyoruz da öyle vermeyecek yaşın yok yani.

Estağfurullah gezegenfeza takımda başımızın üstünde yeri var. Uzak kalma bence seve seve ilgileniriz seninle. Yeni şiskocuklari çok severim ben.

Eee tamam işte kadinla yürüyorsun kac adım olursa artik. Gün icine yayarak elinden geleni yap. 8 000 olması gerekmiyor. 2-3 ne olursa artık.

Evet arada metabolizma sasirtilmali diye düşünüyorum
ama o senden kaynaklı. beceriksizlik değil o. yapmadan öğrenemezsin ki
Yani evet merak da yok bende. Hiç sevmiyorum yemek yapmayı

Manyak bir şeyim canım. Afedersin kendimi yirtsam da bu böyle. Menopoz döneminde östrojen salgılanmiyor direkt metabolizma çalışmıyor yaş önemli değil. Stoklar kullanılmıyor. Günde 500 kalori alsam onla idare ediyor. Yalnız buna bir hafta dayanıyor öbür hafta pes ediyor. Döngü böyle işliyor. Ağır spor yapamasam da tempolu yürüyüşü ihmal etmiyorum. İnsan başka ne yapabilir ki
Olsun ya buranın heyecanı beni zinde tutuyor. Mutluyum huzurluyum. Keyfim yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…