Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Abla hix belli olmuyor kardesim iyilesmisti grip gibi atlatiyordu . Sabah yataktan kalkinca bacagi uyusukmus aldirmamis yatis seklindendir diye . Oglen ders calisirken kalemi tutamamis . Sonuclari bekliyoruz pihti atinca oluyormus boyle
Cok üzüldüm pıhtı atma olayı çok kötü olmuş. İnşallah hayırlı haberler alırsınız. Geçmiş olsun canım.

Guzel menu canim afiyet olsun

Oo bir kacamaksiz menu dha afiyet olsun canim

Bulanti yasamadim ama azicik tuzlu birsey yesem gun boyu o tuz tadi kaliyor. Tat ve koku cogu seyde bozuk aralik 2020 de kovit olmustuk

Noktali yeri dolduramadim
Sagol rakibem. Ne kotu gecti son haftalarimiz oyle arti ustune arti. Insallah bi SIksak disimisi de gorsek 60lari artik

Abla hix belli olmuyor kardesim iyilesmisti grip gibi atlatiyordu . Sabah yataktan kalkinca bacagi uyusukmus aldirmamis yatis seklindendir diye . Oglen ders calisirken kalemi tutamamis . Sonuclari bekliyoruz pihti atinca oluyormus boyle
Çok geçmiş olsun sonucu bildir. İnşallah bir şey yoktur

Yaaa gecmis olsun canim
Sagol canim
Afiyet olsun abla

Cok üzüldüm pıhtı atma olayı çok kötü olmuş. İnşallah hayırlı haberler alırsınız. Geçmiş olsun canım.
Doktor olumlu konusmus icimiz biraz rahat o sebepten abla cok sagol
Sagol rakibem. Ne kotu gecti son haftalarimiz oyle arti ustune arti. Insallah bi SIksak disimisi de gorsek 60lari artik
Hic sorma ama zurnanin zirt dedigi aylara geldik ayda 3 kg versek hazirana kadar 12kg eder az degil yapabiliriz
Çok geçmiş olsun sonucu bildir. İnşallah bir şey yoktur
Sagol canim benim

Kızlar bende bu covitten sonra mide bulantısı kaldı. Biraz fazla yesem midem bulanıyor. Zaten tat ve koku alamıyorum. Böyle olanınız var mı içinizde?
ben de tat koku gitmedi canım. sanırım omicron. ama iştah gitti. mide bulantısı çoksa sorun olur. ben de başta vardı. şimdi az var. ama ben hala hastayım. sonra kalır mı bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…