Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim ❤
Severim bu şarkısiniGençken o kisinin sokagin duvarina yazilirdi sevdalar , kavgalar . Sonra nolduysa sosyal medya cikti iste kimim kime laf soktoğunu anlayamaz oldumaha da buda benden kk duvarinda surekli kendi kendine laf sokanlara gelsin
Sagol canim. Sukur bugun guzel gecti. Insallah boyle devam edebilurin de gitsin su yeni gelen kilolarAfiyet olsun canim❤
6. gün canım. bende aşırı öksürük olmadı çok şükür.Kaçıncı günündesin canım halsiz olman çok normal iştahsızlık çok sürmüyor ama öksürük varsa o bayağı sürüyor bol bol su iç canım
Ben bir gün iyi bir gün kötü oluyordum ve başım çok ağrıyordu
Temel tarlada çalışırken çişi gelmiş gitmiş bir kenara çişini yaparken arının bir tanesi pipisini sokmuş figan feryat köyün sağlık ocağına yetiştirmişler.ama iştahsızlık hem benle kalabilir
bugünkü menüme bakmayın. yemek için yedim.
Canim çok şükür ciğerlerine inmedi. Hastaneye gitmediği sürece hasta için çok endişelenmiyorum. Evet ağrılar ateş oluyor kolay değil tabi. Bir şekilde zamanla iyileşiyorsun.6. gün canım. bende aşırı öksürük olmadı çok şükür.
başta zonklama var. halsizlik var.
Ağrıyı al da ne kız şişlik kalsın mi demisTemel tarlada çalışırken çişi gelmiş gitmiş bir kenara çişini yaparken arının bir tanesi pipisini sokmuş figan feryat köyün sağlık ocağına yetiştirmişler.
Doktor Temelim sen hiç üzülme şimdi sana bir iğne yaparım ağrı şişlik kalmaz demiş. Bizim Fadime dohtorum civanım ağrıya al da ...........................
demiiiiiiiiş
İştahsızlik kalsın deyince anlatmadan olmazdı bu fıkrayı. Tabi sansürlü anlattım hiç ayiplamayin
Fadime' nin yalancısıyım aynen öyle demişAğrıyı al da ne kız şişlik kalsın mi demis
Guzel menu canim afiyet olsun
Oo bir kacamaksiz menu dha afiyet olsun canim
Bulanti yasamadim ama azicik tuzlu birsey yesem gun boyu o tuz tadi kaliyor. Tat ve koku cogu seyde bozuk aralik 2020 de kovit olmustukKızlar bende bu covitten sonra mide bulantısı kaldı. Biraz fazla yesem midem bulanıyor. Zaten tat ve koku alamıyorum. Böyle olanınız var mı içinizde?
Noktali yeri dolduramadimTemel tarlada çalışırken çişi gelmiş gitmiş bir kenara çişini yaparken arının bir tanesi pipisini sokmuş figan feryat köyün sağlık ocağına yetiştirmişler.
Doktor Temelim sen hiç üzülme şimdi sana bir iğne yaparım ağrı şişlik kalmaz demiş. Bizim Fadime dohtorum civanım ağrıya al da ...........................
demiiiiiiiiş
İştahsızlik kalsın deyince anlatmadan olmazdı bu fıkrayı. Tabi sansürlü anlattım hiç ayiplamayin
Abla hix belli olmuyor kardesim iyilesmisti grip gibi atlatiyordu . Sabah yataktan kalkinca bacagi uyusukmus aldirmamis yatis seklindendir diye . Oglen ders calisirken kalemi tutamamis . Sonuclari bekliyoruz pihti atinca oluyormus boyleCanim çok şükür ciğerlerine inmedi. Hastaneye gitmediği sürece hasta için çok endişelenmiyorum. Evet ağrılar ateş oluyor kolay değil tabi. Bir şekilde zamanla iyileşiyorsun.Faydasini da gördün hem ne güzel kilo verdin . Geri kalan yağları da saglikliyken yakarsın inşallah.
Kabız olmayayım yaaaCok az yersen yine kabis olursun. Saat cok gec degilken salatalik yogurt birseyler ye
Yaaa gecmis olsun canimAbla hix belli olmuyor kardesim iyilesmisti grip gibi atlatiyordu . Sabah yataktan kalkinca bacagi uyusukmus aldirmamis yatis seklindendir diye . Oglen ders calisirken kalemi tutamamis . Sonuclari bekliyoruz pihti atinca oluyormus boyle
Böcük doldurduGuzel menu canim afiyet olsun
Oo bir kacamaksiz menu dha afiyet olsun canim
Bulanti yasamadim ama azicik tuzlu birsey yesem gun boyu o tuz tadi kaliyor. Tat ve koku cogu seyde bozuk aralik 2020 de kovit olmustuk
Noktali yeri dolduramadim
Valla içim rahatladı seni dolu dolu yemiş görünce. Afiyet olsun kuzum4 Şubat
11.00 Patatesli menemen , üç marul yaprağı, iki ceviz bir dilim çavdar ekmeği
12.00 Sade Türk kahvesi, iki kare bitter
15.00 Bir ince dilim kek, kahve ( cuma kaçamağı)
16.30 Bir kepçe tavuk çorbası, İki kaşık menemen , bir parça haş et,bir dilim çavdar ekmeği
Bitki çayı
İki buçuk litre su
Acikirsam greyfurt veya elma yerim bilmiyorum şimdilik
Bugün çok yedim sırf değişiklik olsun diye
22.00 gibi Leslie planım var. Bu hafta sporuma onu ekledim.
Zipzip- fesang
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?