Kilolarımızı verip sağlığımıza kavuşsak düzelir belki ama benim boyun fıtığım var o sıkıntıben de leslie yaparken kollarımı fazla oynatırsam kalbim bir tuhaf oluyor. öyle zamanlar kollarımı az oynatıyorum.
Ben istedimsevindim canım. memnun kalmışsın. nerden esmiş senin adama
Canım aslında o kilo ile alakalı değil dediğim gibi kol kaslarimiz çok güçsüzKilolarımızı verip sağlığımıza kavuşsak düzelir belki ama benim boyun fıtığım var o sıkıntı
Canım bunlar son zamanlarda aldığın kilo olduğu için birkaç günlük dikkatle hemen geri verirsinSon aldigim kiyafetler olmuyor. Yeleğin önü kapandi ama dapdar oldu göbek firladi. Tamamen şekersiz beslenmeye geçmem lazim...
Sağol canımSana da afiyet olsun canim.baya az yemissin aksam aferin
Sağol canım❤Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Yok yok çok saçmaladımİyi fikir
Ohhhh sefan olsun canımBen istedimadamlar kolay kolay der mi hiç gezmeye gidelim diye :)
Ben çocukları bırakıp çıkamıyodum bugün ilk oldu. Çokta güzel oldu
Kız o nasıl kahvaltı06.02.2022
12:00
1 bütün simit
1 dilim peynir
3 zeytin
1 tk bal
1 tk tereyağı
1 tk tahin
1 tk pekmez
15:00
1 elma
17:30
3 yk sebzeli pilav
1 avuç içi kadar hindi göğüs
3 adet fırınlanmış patates
22:00
1 kupa yeşilçay
Su
2,4 lt
Spor
Kalça videosu: 750p
25 dk zumba : 250p
8223 adım. : 822 p
400 zip. : 100 p
90 dk ev işi : 90p
Zipzip- Cordelia fesang HanimKelesimiGetir
Sporun süper ama06.02.2022
12:00
1 bütün simit
1 dilim peynir
3 zeytin
1 tk bal
1 tk tereyağı
1 tk tahin
1 tk pekmez
15:00
1 elma
17:30
3 yk sebzeli pilav
1 avuç içi kadar hindi göğüs
3 adet fırınlanmış patates
22:00
1 kupa yeşilçay
Su
2,4 lt
Spor
Kalça videosu: 750p
25 dk zumba : 250p
8223 adım. : 822 p
400 zip. : 100 p
90 dk ev işi : 90p
Zipzip- Cordelia fesang HanimKelesimiGetir
Teşekkür ederim canımOhhhh miss süper bir menüaldıklarını güle güle kullan kuzum
Teşekkür ederim canımGüle güle kullan canım hayırlı olsun
Disardaydim canım et olunca başka birşey aramadımafiyet olsun kuzum. akşam aslında etin yanına güzel bir yeşil salata ekleseydin güzel olurdu.
Off ya kaptanim yine bugun disarda kendimi kaybettim. Cok yedim. Insulinim cok yukseldi ondan mi bilmiyorum. Insulin ignesine baslasam mi bilemedim. Esim baslama diyor. Ama kendimi cok kaybediyorum. Igneye baslayanlar cok faydasini goruyorlar insulin direnci icin. Fikrin nedir? Sekerim belki bu kadar dalgalaazsa kendimi daha iyi tutarim gibi.Kırmızı takımım kaçamak yapmıyoruz değil mi? Sular içiliyor mu? Adımlar atılıyor mu?
Cordelia @Elhan @DombiliKus Kinoalihatun @Kahve __Kokusu Aomine Daiki DeryaOnDiet @Nefesimmmsin @UcurtmaAvcisii askrhpozitif
Yemezsende kg veremezsin. Gayet güzelmiş menün sakın kendini strese sokmaBen niye boyleyim ya kafamda diyeti oturtunca neden her yedigim bana kilo yapacak gibi dusunup kendimi sisiriyorumSuan midemi yokluyorum gayet iyi tika basa dolu degil, cok delice acta degilim .Ama vicdanim cok rahatsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?