- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Surekli acligim var canim. O zaman o benim pisbogazligimdan mi. Su igneleri kullanii kilo verip mutlu olsam diyorum esim de igneyi birakinca geri alirsin yapma diyor.hiç birşey kullanmıyorum. o rakamda gerek yok ki canım.
kaşık dökmesi un, yumurta, peynir, maydanoz karışımıyla yapılan pankek gibi birşey canım. yağda yapılıyor. ben onu yulaf veya karabuğday unuyla az yağda yapıyorum.Canım artık gül reçeline biraz ara mı versen acaba :) kaşık dökmesi ne bilmiyorum ama sonrasında ekmek ve pasta hiç olmamış. Adımlar da eksik
Canım ilk başta zorluyor tabi ama öğünleri dolu dolu olarak yesen kısa sürede alışırsın diye düşünüyorum. Yarın bir dene istersen
Oh missss süpersin süper
Teoride cok bilgim var da pratikte uzun sureli devam ettiremiyirum canim ya. Karatayin kitabini da okudum. Ama yasam tarzi halibe getirmem lazim, getiremiyorum. Hep diyet seklibde gecuci sureki oluyir.karbonhidratı bir süre minimum tüketince açlık insülini düşüyor. dolayısıyla HOMA değeri de düşüyor. akşam meyve bile yememek gerekli. gün içinde yenen meyve ölçülü ve glisemik indeksi düşük olanlardan seçilmeli.
aynen canım. o değer ilaç kullanman gereken bir değer değil. yapman gereken ekmek, makarna, pilav, tatlı, alkol, glisemik indeksi yüksek besinleri tüketmemek. glisemik indeksi düşük besinleri de kontrollü yemek.Surekli acligim var canim. O zaman o benim pisbogazligimdan mi. Su igneleri kullanii kilo verip mutlu olsam diyorum esim de igneyi birakinca geri alirsin yapma diyor.
Aman yarabbimkaşık dökmesi un, yumurta, peynir, maydanoz karışımıyla yapılan pankek gibi birşey canım. yağda yapılıyor. ben onu yulaf veya karabuğday unuyla az yağda yapıyorum.
ben karbonhidratı sıfırlamıyorum. az yiyorum canım. mesela 1 simit yerine 1/4 simit. 1 tabak makarna, pilav yerine 3 yk falan.Teoride cok bilgim var da pratikte uzun sureli devam ettiremiyirum canim ya. Karatayin kitabini da okudum. Ama yasam tarzi halibe getirmem lazim, getiremiyorum. Hep diyet seklibde gecuci sureki oluyir.
Iste bi yapabilsem uzun sureki .aynen canım. o değer ilaç kullanman gereken bir değer değil. yapma gereken ekmek, makarna, pilav, tatlı, alkol, glisemik indeksi yüksek besinleri tüketmemek. glisemik indeksi düşük besinleri de kontrollü yemek.
yani sebze, salata, meze, et türevleri, yumurta, yoğurt, çiğ kuruyemiş vs.
Kendini uzun süreli diye sıkma. Bir gün yapicam de, ertesi sabah yine bir gün de.. kısa kısa hedefler koy kendineIste bi yapabilsem uzun sureki .
Ben yemeye baskayinca durduramiyirun kendimi. Ki undaki but maddeye alerjim var galiba. Ne zaman unlu gida yesem karnim agriyor ve yuzumde puturlu kizariklar olusiyir. Gluten testi yaptirdim ama birsey cikmadi.ben karbonhidratı sıfırlamıyorum. az yiyorum canım. mesela 1 simit yerine 1/4 simit. 1 tabak makarna, pilav yerine 3 yk falan.
Boyle mantikliymis. Off ta yoruldum kac aydir kilo vermeye calisiyorum hatta yil olacak basladigim yerdeyim.Kendini uzun süreli diye sıkma. Bir gün yapicam de, ertesi sabah yine bir gün de.. kısa kısa hedefler koy kendine
kafanı toplarsan başlayabilirsin. ben meyvelerin üzerine az tarçın döküyorum. ya da kabuk tarçın çayı içiyorum. ya da yoğurt, süt alabilirsin azcık.Iste bi yapabilsem uzun sureki .
Canım çok normal. Ben de verip aldım verip aldım bir bıktım bir tekrar başladım. Hayat tarzı haline getirilecek beslenmede süreç uzuyor, kısa vadeli zayıflatanlar da hemen bıktırıyor. Seni çok iyi anlıyorumBoyle mantikliymis. Off ta yoruldum kac aydir kilo vermeye calisiyorum hatta yil olacak basladigim yerdeyim.
Ben hep hayat tarzi halibe getirnem kazim diyorum bur iki gun suruyir yibe sil bastan.
kan grubun ne canım?Ben yemeye baskayinca durduramiyirun kendimi. Ki undaki but maddeye alerjim var galiba. Ne zaman unlu gida yesem karnim agriyor ve yuzumde puturlu kizariklar olusiyir. Gluten testi yaptirdim ama birsey cikmadi.
Canım benim alerjim falan yok da daha diyete uygun olsun diye badem unu vs alayım diyorum onlar hakkında ne düşünüyorsun?kan grubun ne canım?
o zaman un türevi tüketme canım.
Haklisin canim. Yeniden baslamam lazim iki haftadir buraz saldim hemen geri geli kilolarkafanı toplarsan başlayabilirsin. ben meyvelerin üzerine az tarçın döküyorum. ya da kabuk tarçın çayı içiyorum. ya da yoğurt, süt alabilirsin azcık.
Ayyyy benim de sınavım var sonrasında toplantim var ben çocuğu ne etcem yaLeslie ve videoyu yapamadım. Önümüzdeki hafta dört sorumluluk sınav görevim geldi. Bir tanesi yarın . Soruları hazırladım anca bitti.
Adımlarımı bildireyim.
Zipzip- Cordelia fesang
Eki Görüntüle 3002015
Oyle. Ama kiziyorum kendime cok zor yaa. Sukurler olsun tek sikintim kilom ama bu da beni asiri uzuyor. Tutamiyirum su bogazimi bir turlu.Canım çok normal. Ben de verip aldım verip aldım bir bıktım bir tekrar başladım. Hayat tarzı haline getirilecek beslenmede süreç uzuyor, kısa vadeli zayıflatanlar da hemen bıktırıyor. Seni çok iyi anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?