Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

kaşık dökmesi un, yumurta, peynir, maydanoz karışımıyla yapılan pankek gibi birşey canım. yağda yapılıyor. ben onu yulaf veya karabuğday unuyla az yağda yapıyorum.

Teoride cok bilgim var da pratikte uzun sureli devam ettiremiyirum canim ya. Karatayin kitabini da okudum. Ama yasam tarzi halibe getirmem lazim, getiremiyorum. Hep diyet seklibde gecuci sureki oluyir.

Surekli acligim var canim. O zaman o benim pisbogazligimdan mi. Su igneleri kullanii kilo verip mutlu olsam diyorum esim de igneyi birakinca geri alirsin yapma diyor.
aynen canım. o değer ilaç kullanman gereken bir değer değil. yapman gereken ekmek, makarna, pilav, tatlı, alkol, glisemik indeksi yüksek besinleri tüketmemek. glisemik indeksi düşük besinleri de kontrollü yemek.
yani sebze, salata, meze, et türevleri, yumurta, yoğurt, çiğ kuruyemiş vs.

Son düzenleme:
Bu günlük evde sadece
1 odayı elimle yer sildim
. Oğlumla oyun oynadık
15 sk dans
Tam iyileşmediğim için fazla hareket edemedim.
Adım: 4236...
Gece biraz iyi hissedersim bölgesel egzersiz
Mekik ve şınav çekmeyi.. pamele reif yapmayı planladım

Kahvaltı 10.30
Şebitten gözleme peynirli. yarım
Maydanoz
Nane
Salatalık
Çay 3 bardak
3 çay bardağı su
Ara . Toplam fındık-fıstık 10 tane

Öğlen 15.00
Az sucuklu yumurta
Çeyreğin yarısı şebit-yufka
3 bardak su

Ara
Portakal yarım
Mandalina yarım

Çay 3 bardak
2 bardak su m bı
Akşam 19 00
Dünden kalan et- 4 parça pirzola
Ezme
2 lokma ekmek

Saat 23 de
2 kaşık yoğurt yenilecek

Eklentiler

• Screenshot_20220206-230607_Mi Fit.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 27
Teoride cok bilgim var da pratikte uzun sureli devam ettiremiyirum canim ya. Karatayin kitabini da okudum. Ama yasam tarzi halibe getirmem lazim, getiremiyorum. Hep diyet seklibde gecuci sureki oluyir.
ben karbonhidratı sıfırlamıyorum. az yiyorum canım. mesela 1 simit yerine 1/4 simit. 1 tabak makarna, pilav yerine 3 yk falan.

Iste bi yapabilsem uzun sureki .

ben karbonhidratı sıfırlamıyorum. az yiyorum canım. mesela 1 simit yerine 1/4 simit. 1 tabak makarna, pilav yerine 3 yk falan.
Ben yemeye baskayinca durduramiyirun kendimi. Ki undaki but maddeye alerjim var galiba. Ne zaman unlu gida yesem karnim agriyor ve yuzumde puturlu kizariklar olusiyir. Gluten testi yaptirdim ama birsey cikmadi.

Kendini uzun süreli diye sıkma. Bir gün yapicam de, ertesi sabah yine bir gün de.. kısa kısa hedefler koy kendine
Boyle mantikliymis. Off ta yoruldum kac aydir kilo vermeye calisiyorum hatta yil olacak basladigim yerdeyim.
Ben hep hayat tarzi halibe getirnem kazim diyorum bur iki gun suruyir yibe sil bastan.

Boyle mantikliymis. Off ta yoruldum kac aydir kilo vermeye calisiyorum hatta yil olacak basladigim yerdeyim.
Ben hep hayat tarzi halibe getirnem kazim diyorum bur iki gun suruyir yibe sil bastan.
Canım çok normal. Ben de verip aldım verip aldım bir bıktım bir tekrar başladım. Hayat tarzı haline getirilecek beslenmede süreç uzuyor, kısa vadeli zayıflatanlar da hemen bıktırıyor. Seni çok iyi anlıyorum

Ben yemeye baskayinca durduramiyirun kendimi. Ki undaki but maddeye alerjim var galiba. Ne zaman unlu gida yesem karnim agriyor ve yuzumde puturlu kizariklar olusiyir. Gluten testi yaptirdim ama birsey cikmadi.
kan grubun ne canım?
o zaman un türevi tüketme canım.

kafanı toplarsan başlayabilirsin. ben meyvelerin üzerine az tarçın döküyorum. ya da kabuk tarçın çayı içiyorum. ya da yoğurt, süt alabilirsin azcık.
Haklisin canim. Yeniden baslamam lazim iki haftadir buraz saldim hemen geri geli kilolar

Oyle. Ama kiziyorum kendime cok zor yaa. Sukurler olsun tek sikintim kilom ama bu da beni asiri uzuyor. Tutamiyirum su bogazimi bir turlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…