Canım ben iğne falan hiç duymadım bilmiyorum ama Cana Karatay insülin direncini düşürmek için en fazla iki öğün ye diyor.Off ya kaptanim yine bugun disarda kendimi kaybettim. Cok yedim. Insulinim cok yukseldi ondan mi bilmiyorum. Insulin ignesine baslasam mi bilemedim. Esim baslama diyor. Ama kendimi cok kaybediyorum. Igneye baslayanlar cok faydasini goruyorlar insulin direnci icin. Fikrin nedir? Sekerim belki bu kadar dalgalaazsa kendimi daha iyi tutarim gibi.
Canım önemli olan akşam yememiş olmak. Vicdan yapacak bişey yok erken saatte kapatmışsın yemek işini. Bak ben kırmızı kaptan halimle birkaç kaşık kısır yedim şu an nasıl şişirdiBen niye boyleyim ya kafamda diyeti oturtunca neden her yedigim bana kilo yapacak gibi dusunup kendimi sisiriyorumSuan midemi yokluyorum gayet iyi tika basa dolu degil, cok delice acta degilim .Ama vicdanim cok rahatsız
Sagol canim. Cok dayanamiyorum ya iki ogune. Aslinda oyle yiyebilsem en iyisi de. Diyetisyene gittim yine ama neye yarar uyamadiktan sonra. Isterse bin tane liste olsun elimdeCanım ben iğne falan hiç duymadım bilmiyorum ama Cana Karatay insülin direncini düşürmek için en fazla iki öğün ye diyor.
Çok geçmiş olsun canım benim
deryacım insülinin kaç çıkıyor?Sagol canim. Cok dayanamiyorum ya iki ogune. Aslinda oyle yiyebilsem en iyisi de. Diyetisyene gittim yine ama neye yarar uyamadiktan sonra. Isterse bin tane liste olsun elimde
Regl fena sarstı seni çok üzüldümHanımlar biraz hasta gibiyim, 5 saat uyumuşum. Şimdi yatağıma geçiyorum sabah görüşmek üzere iyi geceler
Canım artık gül reçeline biraz ara mı versen acaba :) kaşık dökmesi ne bilmiyorum ama sonrasında ekmek ve pasta hiç olmamış. Adımlar da eksik6 Şubat Menüm
12.30: 9-10 tane kaşık dökmesi(saymadım)
9 tane zeytin
1 dilim peynir
3 yk gül reçeli
18.40: 2 kase tarhana çorbası
2 dilim ekmek
20.00: 1 dilim pasta
2 lt su
Eki Görüntüle 3002001
Zipzip- fesang Cordelia
Canım ilk başta zorluyor tabi ama öğünleri dolu dolu olarak yesen kısa sürede alışırsın diye düşünüyorum. Yarın bir dene istersenSagol canim. Cok dayanamiyorum ya iki ogune. Aslinda oyle yiyebilsem en iyisi de. Diyetisyene gittim yine ama neye yarar uyamadiktan sonra. Isterse bin tane liste olsun elimde
Oh missss süpersin süper
Haklisin. Hic almamam lazim. 2,9 civari cikti en son. Baya yukselmisderyacım insülinin kaç çıkıyor?
3 öğün ye ama karbonhidrat minimum olsun. alkol alma. alkolün şeker oranı çok yüksek. üstelik akşam alıyorsun kuzum.
İnşallah normal değere düşer canımHaklisin. Hic almamam lazim. 2,9 civari cikti en son. Baya yukselmis
Farkindayim igne biraz kolayina kaak oluyor. Igneleri kullananlar birakinca cok aclik hissediyormus zaten.Canım artık gül reçeline biraz ara mı versen acaba :) kaşık dökmesi ne bilmiyorum ama sonrasında ekmek ve pasta hiç olmamış. Adımlar da eksik
Canım ilk başta zorluyor tabi ama öğünleri dolu dolu olarak yesen kısa sürede alışırsın diye düşünüyorum. Yarın bir dene istersen
Oh missss süpersin süper
o HOMA değeridir belki. açlık insülini kaç?Haklisin. Hic almamam lazim. 2,9 civari cikti en son. Baya yukselmis
Sagol canim. Insallahİnşallah normal değere düşer canım
Evet canim HOMA degerimo HOMA değeridir belki. açlık insülini kaç?
ama HOMA değeriyse de aşırı yüksek değil. benim HOMA değerim 3.4 mesela. 2.5 in üstü insülin direnci oluyor.
Sen ne yapiyorsun canim. Ilac kullaniyor musun? Meyformin tarzi birsey? Veya igne saxenda, trulicity ?o HOMA değeridir belki. açlık insülini kaç?
ama HOMA değeriyse de aşırı yüksek değil. benim HOMA değerim 3.4 mesela. 2.5 in üstü insülin direnci oluyor.
o değer kontrol edebileceğin bir değer canım. insülin iğnesine gerek yok. ben ilaç bile kullanmıyorum. beslenmeyle ve sporla düşecek.Evet canim HOMA degerim
Oo senin baya yuksekmis o zaman. Dogru 2,5 in ustu insulin direnci oluyor zaten. Onceden 2,6 idi yukselmis.
hiç birşey kullanmıyorum. o rakamda gerek yok ki canım.Sen ne yapiyorsun canim. Ilac kullaniyor musun? Meyformin tarzi birsey? Veya igne saxenda, trulicity ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?