Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım ben iğne falan hiç duymadım bilmiyorum ama Cana Karatay insülin direncini düşürmek için en fazla iki öğün ye diyor.
Çok geçmiş olsun canım benim

Ben niye boyleyim ya kafamda diyeti oturtunca neden her yedigim bana kilo yapacak gibi dusunup kendimi sisiriyorum Suan midemi yokluyorum gayet iyi tika basa dolu degil, cok delice acta degilim .Ama vicdanim cok rahatsız
Canım önemli olan akşam yememiş olmak. Vicdan yapacak bişey yok erken saatte kapatmışsın yemek işini. Bak ben kırmızı kaptan halimle birkaç kaşık kısır yedim şu an nasıl şişirdi üzme kendini

Canım ben iğne falan hiç duymadım bilmiyorum ama Cana Karatay insülin direncini düşürmek için en fazla iki öğün ye diyor.
Çok geçmiş olsun canım benim
Sagol canim. Cok dayanamiyorum ya iki ogune. Aslinda oyle yiyebilsem en iyisi de. Diyetisyene gittim yine ama neye yarar uyamadiktan sonra. Isterse bin tane liste olsun elimde

Sagol canim. Cok dayanamiyorum ya iki ogune. Aslinda oyle yiyebilsem en iyisi de. Diyetisyene gittim yine ama neye yarar uyamadiktan sonra. Isterse bin tane liste olsun elimde
deryacım insülinin kaç çıkıyor?
3 öğün ye ama karbonhidrat minimum olsun. alkol alma. alkolün şeker oranı çok yüksek. üstelik akşam alıyorsun kuzum.

Canım artık gül reçeline biraz ara mı versen acaba :) kaşık dökmesi ne bilmiyorum ama sonrasında ekmek ve pasta hiç olmamış. Adımlar da eksik
Canım ilk başta zorluyor tabi ama öğünleri dolu dolu olarak yesen kısa sürede alışırsın diye düşünüyorum. Yarın bir dene istersen
Oh missss süpersin süper

Farkindayim igne biraz kolayina kaak oluyor. Igneleri kullananlar birakinca cok aclik hissediyormus zaten.
Haklisin canim. Deneyeyim bi yarin.
Diyetisyene gittim yine verdi 4 ogun. Listeye uyamiyorum da. Tam lusteler cok zor geliyor uymak icin.

o HOMA değeridir belki. açlık insülini kaç?
ama HOMA değeriyse de aşırı yüksek değil. benim HOMA değerim 3.4 mesela. 2.5 in üstü insülin direnci oluyor.
Evet canim HOMA degerim
Oo senin baya yuksekmis o zaman. Dogru 2,5 in ustu insulin direnci oluyor zaten. Onceden 2,6 idi yukselmis.

o HOMA değeridir belki. açlık insülini kaç?
ama HOMA değeriyse de aşırı yüksek değil. benim HOMA değerim 3.4 mesela. 2.5 in üstü insülin direnci oluyor.
Sen ne yapiyorsun canim. Ilac kullaniyor musun? Meyformin tarzi birsey? Veya igne saxenda, trulicity ?

Evet canim HOMA degerim
Oo senin baya yuksekmis o zaman. Dogru 2,5 in ustu insulin direnci oluyor zaten. Onceden 2,6 idi yukselmis.
o değer kontrol edebileceğin bir değer canım. insülin iğnesine gerek yok. ben ilaç bile kullanmıyorum. beslenmeyle ve sporla düşecek.

karbonhidratı bir süre minimum tüketince açlık insülini düşüyor. dolayısıyla HOMA değeri de düşüyor. akşam meyve bile yememek gerekli. gün içinde yenen meyve ölçülü ve glisemik indeksi düşük olanlardan seçilmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…