Tebrikler canım
Düne göre çok iyiyim, Dün tansiyonum düştü herhalde, kalkıp ölçemedim .Gunaydin ablacim
5li rakamlara hosgeldin
Gunaydin canim
Afiyet olsun ablacim
Gunaydin ablacimnasil oldun
Gayet güzel sıkıntı yapma, rahat bırak kendini. Vücut istediği zaman kilo verir.O kadar çabaya az kuzum ya ..
Sıkıldım artık
Teşekkür ederim sağ ol bitanem
74.6 mi canimSabah tartildim oglumu okula birakip geldim 200g daha inmis . Ama hala artiyim wcden sanirsam +350@60kiloyum Zipzip- Cordelia
Günaydın canimGunaydinnnnnnnnn
Bugun daha iyi olursun inşallahDüne göre çok iyiyim, Dün tansiyonum düştü herhalde, kalkıp ölçemedim .
Moral bozmak yok cumaya eksiler gelir ablaCuma 65,6
Pazartesi 66,3
Gecmis olsun canımKilo bildirimim
Pazartesileri bana birşey oluyor
Cuma 81.9
Pazartesi 82.5
+ 600
WC Sorunum var ayrıca bebeğim ateşliydi 4 te uyandık ben bı bardak su içtim unutup
Gelir canım inşallah, adetin başı daha.Moral bozmak yok cumaya eksiler gelir abla
Günaydın canim ❤
Bana diyene bak. Sana yakışmıyor. Hele profildeki yazı ne öyle. Bak ben bugün sıfırdan başlar gibi başlayacağım diye adapte oldum. Seni böyle görünce üzülüyorum diyet felan yapasım kaçıyor valla.Yok pes etmem. Yarış heyecanim bitti sadece.
Gunaydin canimGünaydın. Gece dogru duzgun hic uyumadim. Defalarca uyandirildimsu da içtim her uyandığımda. Kilom sabit
Gunaydin canim
O zaman cumaya eksilerle gelirsin canim
Hocam sakın ha böyle düşünme bile sen ki herkese destek olan birisin kendine gelince sakın bunu yapma.Yok pes etmem. Yarış heyecanim bitti sadece.
Seni her zaman desteklerim canım sonuç vereceğine de inancım sonsuz. Ben ümitsiz vakayim. Üzülme bir yerden sonra tartı pes edecek bunu da biliyorum. Şımarıp durmasın çok pohpohladim onu yemek falan yok ona kusura bakmasın.Bana diyene bak. Sana yakışmıyor. Hele profildeki yazı ne öyle. Bak ben bugün sıfırdan başlar gibi başlayacağım diye adapte oldum. Seni böyle görünce üzülüyorum diyet felan yapasım kaçıyor valla.
Hiç sorma bir aynı durağa denk gelemiyoruzBu ara bende ayni moddayim
Cok gecmis olsun canim
Gunaydin kaptanim
Metro gibi ben iniyorum sen biniyorsunayni kuzum valla bi ileri iki geri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?