Karatay çok güzel bir diyet canım, hem insan sıkılmıyor o diyetteKaratay iyi gelmisti bir ara. Onun 3 ogununu deneyebilirim. Ya da becerebilirsem 2 ogun. Hey masallah canim 3,5 kilo
Annelik izninden ise geri dondum o mu stres yspti acaba bende.Her zaman soylerim ben yaptiysam herkes yapabilir. Donem donem insan bir çıkmaza girer kendini yemeye kaptirir. Sorunlar cozulecek sanarsin. Yada benim yaptigim gibi düşünmemek için yersin. Ama ne sorunlar çözülür ne de kg vermen devam edebilir birde kg sorunu eklenir. Sporu arttirabilirsen yemeyede dikkat edersen takir takir gider kilolar. Buyuk hedefler koyma. Ayda 3 kg de mesela 3 ayda 9 kg demek
Sagol canim. Ne bulduys yedim cok fenaydi yaCanım ekmeğin çok fazla onu mutlaka azalt. afiyet olsun
O kadar meyveyi nasıl yedin ya ben hiç sevmiyorum gerçi. Yarın yeni bir gün daha güzel bir menü bekliyorum canımafiyet olsun
Diyetisyenimin yazdigina uymayi mi denesem v karatay mi yapsam? Yoksa kan grubuma gore mi beslensrm? Off nilemedim canim bi yol goster.Biliyorum canim zaten kilo vermenin durup artisa gecme sebebim fazla azaltmaktan oluyor hep
Iste herkesin yedigi kendine fazla geliyor bak bana gore de birkac kasik kisir zararsiz
Tatlim arada sutlu kahve yaninda dusuk kalorili bir ara yapsan bu kadar saldirmazsin gun icinde 6 saat aclik insulin varsa saldirma sbeebi zaten
Ben de yarin sabah okul var ama gozumde uyku yok
Insallah kaptancimAfiyet olsun canim
Cumartesi menunu yazmayi unutma bekliyoruz
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun kaptanim
Afiyet olsun canim
Kahvaltin azmis canim saat 6 ya kadar bir ara ogun yapmış olsaydin bu kadar saldırmazdin
Bugunden itibaren daha guzel menuler bekliyoruz
Cook gecmis olun canim
Oyle oldu ne yazik ki bi anda geldiler.Gayet normal bir anda alıveriyoruz işte.
Cumartesi az yedim pazar etkisini gösterdi,pazarda kahvaltıda biraz aştım sanki çok değil gerçide.
Spor gayet iyi olmuş kahvaltıda siöit biraz fazlamı olmuş.
Bakalim bugun baslayayim yeniden. Insallah yavas yavas degistirebilirim su arada saldirmayiKaratay çok güzel bir diyet canım, hem insan sıkılmıyor o diyette
Bende çok severim simiti her an yiyebilirim dün yedim khvaltıdabir parça yedim onuda.Oyle oldu ne yazik ki bi anda geldiler.
Canım sen hangisinde kilo verip rahat hissediyorsan onu yapDiyetisyenimin yazdigina uymayi mi denesem v karatay mi yapsam? Yoksa kan grubuma gore mi beslensrm? Off nilemedim canim bi yol goster.
Aslan da "beni görün diye geldim" diyor. Yok böyle kendini beğenmişlik.Hahahahahahah terazi bende her kiloda güzelm,şim sjksjksjkjksjk
D vitamini takviyem var hafta boyunca bir de onu içeyim. Ekmek ince bir dilim devam ederim. Kabızlık sorununa iyi geliyor.Ekmeğide yemek lazım aslında ods doğtu olan ekmekmiş tahıllı yyorsan süper zaten.
Hepside süperdi zatenAslan da beni görün diye geldim diyor. Yok böyle kendini beğenmişlik.
Kendime küstüm demiştim canim. İki haftadır yapıştı kaldı. Doğru şekilde beslendigim halde gitmemesine kafayı taktım azıcık. Toparlarim kendimi. Daha fazla değil 300-500 olabilirdi. Belki cumaya düzene girer bekleyeceğiz bakalım.Elhan niye moralsizsin bitanem? Profiline yazdığını kaçırdım. Eksi gelmişsin işte, her gün yarım kilo veremeyiz ki
D vitamini bende alıyordum dr kesti tahlilde fazla çıkmıştı,lor peyniri yiyorum genelde üzerinede çörek otu serpiyorum oda iyi oluyor.D vitamini takviyem var hafta boyunca bir de onu içeyim. Ekmek ince bir dilim devam ederim. Kabızlık sorununa iyi geliyor.
Her şey için çok teşekkür ederim canım. Takımın bu yönü benim avantajım. Ümitleri boşa cikarmaktan korkuyorum.
Başka yapsa aynı cümleyi kurardım ..ama inanın söylemek kadar yaşamak kolay değil, mutfağa girdiğim an miydem bulanmaya başlıyor ..Biliyorsun ama çocuk değilsin ki bi kase çorba içilmez mi bulantı da olsa limonla bi parça ekmekle içmem lazım ya da arada bi kase yoğurt yemelisin. Üzüldüm valla dikkat et serum ne yapacak ki serum gıda takviyesi değil besleyici değeri yok kaybettiğin suyu elektrolitleri yerine koymak için. Bak sonrasında yine bisey yememişsin.
Afiyet olsun canım.6 şubat menüsü
11:00
2 dilim ekmek 1 yumurta 1 dilim peynir 2 zeytin
18:00
1 kase tarhana çorbası 1 kase haşlama 4 kaşık pilav üstüne 1 kaşık nohut
22:00 türk kahvesi bir dilim kabak tatlısı tahinli
Afiyet olsun harikasın.
Afiyet olsun.Bugunku menum
12:00- yagda 1 yumurta, 1 dilim ekmek, 6 zeytin, 2 dilim peynir
18:00- evde ne varsa yedim( cocuklarin krakeri, cubuk kraker, 2-3 dilim ekmek ustune recel, 1 kase yogurt, 1 nar, 3 mandaliba, 2 portakal - bunlar aklima gelenler.
Su:2 lt
Spir: sabahtan 15 dklik videoyu yapmistim
4373 adim
Cordelia fesang Zipzip-
Kimsecikler yok diye yanlışlikla spor sayfasini temizlemiş in
Çok geçmiş olsun? Test yapıldı mı?
Günaydın kinoaprensesimGünaydın kızlar
Hafta sonu artı olmamak çok güzel. Cumaya eksiye döner.Kilom sabit
Günaydın tatlım.Günaydın herkese
Ooo harika şimdi 4 gün dikkat ediyoruz hoop cuma 64 küsür.
Cumaya eksi gelirsin canım. Cumaya kadar dikkat et canım.Kilo bildirimim
Pazartesileri bana birşey oluyor
Cuma 81.9
Pazartesi 82.5
+ 600
WC Sorunum var ayrıca bebeğim ateşliydi 4 te uyandık ben bı bardak su içtim unutup
Harikasın. 5 Lee gelmiş.Günaydınlar hanımlar söz verdiğim gibi börekten sadece 1 küçük dilim yedim o kadar,cumartesi pek bişi yememiştim.
Dün sabah tartıldım 59.50 geldim şaşırdım tabi,dün kahvaltıda azıcık kaçırdım böreği yemiştim akşamda az yedim aslında ama gene iyiyim yani.
Günaydın Simayım.günaydın herkeseee
Muhteşem.
Cumaya eksi gelmek için çok dikkat et canım.Sabah tartildim oglumu okula birakip geldim 200g daha inmis . Ama hala artiyim wcden sanirsam +350@60kiloyum Zipzip- Cordelia
Günaydın eppekkkk.Gunaydinnnnnnnnn
Nasıl ????Cuma 65,6
Pazartesi 66,3
Cumaya eksi gelir canım.
Günaydın.Günaydin
Moral bozmak yok. Cuma çok guzel olacak.Seni her zaman desteklerim canım sonuç vereceğine de inancım sonsuz. Ben ümitsiz vakayim. Üzülme bir yerden sonra tartı pes edecek bunu da biliyorum. Şımarıp durmasın çok pohpohladim onu yemek falan yok ona kusura bakmasın.
Harikasın.Kilom78.5 300 Gr kadar eksiyim sanirim
Hafta sonu yoktun. Bu demektir bol kaçamak vardı.Haftasonu çok yoğun geçti
Valla hiç dinlenemeden işe geldim
Hepinize güzel bir hafta diliyorum
Biraz kırbaç iyi gelirdi. Dötü kalktı benim tartınin .Elhan abla o yazi ne gercekten hic olmamis
Pazartesi boyle eksi gelip cuma arti geliyorumAfiyet olsun canım.
Afiyet olsun harikasın.Ayaklarına sağlık.
Afiyet olsun.Ayaklarına ve sağlık.
Çok geçmiş olsun? Test yapıldı mı?
Günaydın kinoaprensesim
Hafta sonu artı olmamak çok güzel. Cumaya eksiye döner.
Günaydın tatlım.
Ooo harika şimdi 4 gün dikkat ediyoruz hoop cuma 64 küsür.
Cumaya eksi gelirsin canım. Cumaya kadar dikkat et canım.
Harikasın. 5 Lee gelmiş.
Günaydın Simayım.
Muhteşem.
Cumaya eksi gelmek için çok dikkat et canım.
Günaydın eppekkkk.
Nasıl ????
Cumaya eksi gelir canım.
Günaydın.
Moral bozmak yok. Cuma çok guzel olacak.
Harikasın.
Hafta sonu yoktun. Bu demektir bol kaçamak vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?