Ahanda geldi
Cok gecmis olsun canim Rabbim sifa versin kuzucuguna kendini suclamak bir fayda saglamaz zarar saglar eminim elinden geleni yapiuorsundur evladin için lutfen kendini harap edip bunu kuzucuguna yansitmaGünaydin kizlar. Kücük oglum yine ateslendi. Gece uyumadim. Ilac icirdim kontrol ettim sürekli onu. 3.5 yildir hic hasta olmayan cocugum bu ara bi türlü toparlanamiyor. Bazen kendimi sucluyorm. İse gidiyorum yeteri kdr beraber vakit gecieiyoruz diye. Cok tuhaf hallerdeyim. Üzülmekren kendimi bi türlü alamiyorm
Yok yansitmiyorm ama cok yoruldum ben galiba. Bi cok yere birden yetmeye calismak beni biraz yipratti bu ara. Hem kendim de cok yiprandim. Hem hicbirsey tam degil. Öyle karisik durumlar isteCok gecmis olsun canim Rabbim sifa versin kuzucuguna kendini suclamak bir fayda saglamaz zarar saglar eminim elinden geleni yapiuorsundur evladin için lutfen kendini harap edip bunu kuzucuguna yansitma
Rabbim gücünü artirsin canimYok yansitmiyorm ama cok yoruldum ben galiba. Bi cok yere birden yetmeye calismak beni biraz yipratti bu ara. Hem kendim de cok yiprandim. Hem hicbirsey tam degil. Öyle karisik durumlar iste
Gecmis olsun canim yaa kimse isteyerek hasta olmaz ki her zaman gelebilirsin burayaHastayım demeye utanıyorum ama sürekli hastayım ya.
Neneler gibi gelip hastalık anlatıp gidiyorum, sonra tekarr gelip hastayım diyorum
Midem çok fenaydı. 2 gün ne yemek ne su, yarım muz dışında bir şey sokmadım ağzıma. İştahım da gitti vesile olur belki.
Çok istiyorum yeniden başlamak ama o motivasyonu bulamıyorum. Cuma menü yazmaya başlamayı planlıyorum (inşallah inşallah inşallah). Zatrn bu seferde olmazsa bir daha yüzÜm yok gelmeye almayın beni.
Yaa tabi ki yapsin da cok yogun olursa diye dedim :)Nasıl yani hiçte etmeyiz. Herkes kaptanlığını yapsın.
Günaydın canim ❤Günaydın canım masterfit kızlarıBüyük güne son 1 bugün ne yapılırsa yapılıp yarın ya zafer ya hüsranla sonuçlandı ak
Günaydın canim ❤Gunaydin
Günaydın canim ❤GünaydınPerşembe gelmiş. Büyük güne son 24 saat. Yarın ne yiyeceğimi şaşırırim kesin . Bugun çok aç kalmayin lütfen. Sağlıklı beslenin.
Gunaydin ablacim ❤Gunaydiiiiiiiiiiiiiiiiin canım arkadaşlarım
Sağlıkla, huzurla, keyifle güzel bir gün geçirmenizi diliyorum. Hepinizi öperim.
Günaydın canim ❤Gunaydinnn
Günaydın canim ❤Günaydın herkese
Günaydın canim cok gecmis olsunGünaydin kizlar. Kücük oglum yine ateslendi. Gece uyumadim. Ilac icirdim kontrol ettim sürekli onu. 3.5 yildir hic hasta olmayan cocugum bu ara bi türlü toparlanamiyor. Bazen kendimi sucluyorm. İse gidiyorum yeteri kdr beraber vakit geciremiyoruz diye. Cok tuhaf hallerdeyim. Üzülmekren kendimi bi türlü alamiyorm
Hayirli olsun isin canimCanisi kilo vermeye baslamisim 18 6 aralikli oric uyguluyorum ama haftaya buyuk ihtimal ise baslayacagim nasil bir duzen kurarum suan bilmiyorum. Bir dunya yemek pasta tatli icindede nasil kilo verilir hic bilmiyorumBakigiz ama bu tartilma isi b9raz zor yaa cunku 5 45 de evden cikicam henuz sisim inmeden tartilmisnolucam bilemiyore neyse tek kilo vereyimde guncel kilo 69.100 geldim oda bir kupa kahve ve bir bardak su icmisdim 300 gr midemde vardir.
Iyiyim canim senn nasilsinZipzip im kaptanim nassinnn bakim
Tesekkur ederim canim❤Gecmis olsun canim yaa kimse isteyerek hasta olmaz ki her zaman gelebilirsin buraya
Diyet olmasa bile sohbete muhabbete gel ❤❤
Yaa tabi ki yapsin da cok yogun olursa diye dedim :)
Ya da takimi yardimci olur :)
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Gunaydin ablacim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim cok gecmis olsun
Hayirli olsun isin canim
Günaydın kaptanım.Gunaydin
Çok güzel olur.Bigun bir yerde seninli aynı takım olup savaşmayı dusumek bile çok heycan verici
Aminnn. Günaydın.Gunaydiiiiiiiiiiiiiiiiin canım arkadaşlarım
Sağlıkla, huzurla, keyifle güzel bir gün geçirmenizi diliyorum. Hepinizi öperim.
Günaydın kaptanım.Günaydın kizlar
Günaydın.Gunaydinnn
Günaydın.Günaydın herkese
Afiyet olsun canım.Dün ki menüm.
Sabah
Avuç içi kadar yumurtalı ekmek
1 kk Ezine peyniri
2 çubuk tel peynir
9 siyah zeytin
Domates
Sivri biber
15:00
1 avuç karışık kuruyemiş
1 kupa kahve
19:30
20-25 tane hamsi(küçük parmak kadardı boyları ve fırında yapıldı)
Bol salata
Su: 1,5 lt, 1 lt Dukan birasi,1 kupa detox çayı,1kupa slimplus çay
Eki Görüntüle 2924496
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Günaydın. Çok geçmiş olsun. Negatif düşünme. İse onun için gidiyorsun. Daha iyi imkanları olsun diye. Kurma kendi kendine.Günaydin kizlar. Kücük oglum yine ateslendi. Gece uyumadim. Ilac icirdim kontrol ettim sürekli onu. 3.5 yildir hic hasta olmayan cocugum bu ara bi türlü toparlanamiyor. Bazen kendimi sucluyorm. İse gidiyorum yeteri kdr beraber vakit geciremiyoruz diye. Cok tuhaf hallerdeyim. Üzülmekren kendimi bi türlü alamiyorm
Hayırlısı olsun başlangıcın.Canisi kilo vermeye baslamisim 18 6 aralikli oric uyguluyorum ama haftaya buyuk ihtimal ise baslayacagim nasil bir duzen kurarum suan bilmiyorum. Bir dunya yemek pasta tatli icindede nasil kilo verilir hic bilmiyorumBakigiz ama bu tartilma isi b9raz zor yaa cunku 5 45 de evden cikicam henuz sisim inmeden tartilmisnolucam bilemiyore neyse tek kilo vereyimde guncel kilo 69.100 geldim oda bir kupa kahve ve bir bardak su icmisdim 300 gr midemde vardir.
Hayat böyle akıp gidiyor. Umarım herşey yoluna girer canım.Yok yansitmiyorm ama cok yoruldum ben galiba. Bi cok yere birden yetmeye calismak beni biraz yipratti bu ara. Hem kendim de cok yiprandim. Hem hicbirsey tam degil. Öyle karisik durumlar iste
Elhamdulillah bende iyiyim canim benim dunya mesakkati kosturmaca ayni devamkeIyiyim canim senn nasilsin
❤❤❤Günaydın kaptanım.
Çok güzel olur.
Aminnn. Günaydın.
Günaydın kaptanım.
Günaydın.
Günaydın.Dün çok yoktun sanki.
Afiyet olsun canım.
Günaydın. Çok geçmiş olsun. Negatif düşünme. İse onun için gidiyorsun. Daha iyi imkanları olsun diye. Kurma kendi kendine.
Hayırlısı olsun başlangıcın.
Hayat böyle akıp gidiyor. Umarım herşey yoluna girer canım.
Eşin niye öğretiyor canım ,kursa gitmiyor musun ? Benimki misal yarın ehliyet sınavına girecem arabayı verde parkları doğru yapayım dedim vermedi arabayı bana o derece kuralcıdır. Benimdir arabadan bakmakla yetindim.İyim canım bende ehliyet almak istiyorum bugün biraz eşimle araba surdum de çok sinirli ya beni çok gerdi biraz panik oldum
Sağol canımAfiyet olsun kizlar
Geçmiş olsun canım kendini suçlamaGünaydin kizlar. Kücük oglum yine ateslendi. Gece uyumadim. Ilac icirdim kontrol ettim sürekli onu. 3.5 yildir hic hasta olmayan cocugum bu ara bi türlü toparlanamiyor. Bazen kendimi sucluyorm. İse gidiyorum yeteri kdr beraber vakit geciremiyoruz diye. Cok tuhaf hallerdeyim. Üzülmekren kendimi bi türlü alamiyorm
Yarın çok eğleneceukHerkese günaydın
Senin tavsiyen üzerine tartıldım
Ben şokYarın böyle giderse iyi yüzde ile geleceğim Fitt_anne
SupersinHerkese günaydın
Senin tavsiyen üzerine tartıldım
Ben şokYarın böyle giderse iyi yüzde ile geleceğim Fitt_anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?