Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Dün ki menüm.
Sabah
Avuç içi kadar yumurtalı ekmek
1 kk Ezine peyniri
2 çubuk tel peynir
9 siyah zeytin
Domates
Sivri biber

15:00
1 avuç karışık kuruyemiş
1 kupa kahve

19:30
20-25 tane hamsi(küçük parmak kadardı boyları ve fırında yapıldı)

Bol salata

Su: 1,5 lt, 1 lt Dukan birasi,1 kupa detox çayı,1kupa slimplus çay

Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia

Günaydin kizlar. Kücük oglum yine ateslendi. Gece uyumadim. Ilac icirdim kontrol ettim sürekli onu. 3.5 yildir hic hasta olmayan cocugum bu ara bi türlü toparlanamiyor. Bazen kendimi sucluyorm. İse gidiyorum yeteri kdr beraber vakit geciremiyoruz diye. Cok tuhaf hallerdeyim. Üzülmekren kendimi bi türlü alamiyorm

Canisi kilo vermeye baslamisim 18 6 aralikli oric uyguluyorum ama haftaya buyuk ihtimal ise baslayacagim nasil bir duzen kurarum suan bilmiyorum. Bir dunya yemek pasta tatli icindede nasil kilo verilir hic bilmiyorum Bakigiz ama bu tartilma isi b9raz zor yaa cunku 5 45 de evden cikicam henuz sisim inmeden tartilmisnolucam bilemiyore neyse tek kilo vereyimde guncel kilo 69.100 geldim oda bir kupa kahve ve bir bardak su icmisdim 300 gr midemde vardir.

Eklentiler

• 20210930_074604.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 28
Cok gecmis olsun canim Rabbim sifa versin kuzucuguna kendini suclamak bir fayda saglamaz zarar saglar eminim elinden geleni yapiuorsundur evladin için lutfen kendini harap edip bunu kuzucuguna yansitma

Cok gecmis olsun canim Rabbim sifa versin kuzucuguna kendini suclamak bir fayda saglamaz zarar saglar eminim elinden geleni yapiuorsundur evladin için lutfen kendini harap edip bunu kuzucuguna yansitma
Yok yansitmiyorm ama cok yoruldum ben galiba. Bi cok yere birden yetmeye calismak beni biraz yipratti bu ara. Hem kendim de cok yiprandim. Hem hicbirsey tam degil. Öyle karisik durumlar iste

Gecmis olsun canim yaa kimse isteyerek hasta olmaz ki her zaman gelebilirsin buraya
Diyet olmasa bile sohbete muhabbete gel ❤❤
Nasıl yani hiçte etmeyiz. Herkes kaptanlığını yapsın.
Yaa tabi ki yapsin da cok yogun olursa diye dedim :)
Ya da takimi yardimci olur :)
Günaydın canım masterfit kızları Büyük güne son 1 bugün ne yapılırsa yapılıp yarın ya zafer ya hüsranla sonuçlandı ak
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın Perşembe gelmiş. Büyük güne son 24 saat. Yarın ne yiyeceğimi şaşırırim kesin . Bugun çok aç kalmayin lütfen. Sağlıklı beslenin.
Günaydın canim ❤
Gunaydiiiiiiiiiiiiiiiiin canım arkadaşlarım

Sağlıkla, huzurla, keyifle güzel bir gün geçirmenizi diliyorum. Hepinizi öperim.
Gunaydin ablacim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın herkese
Günaydın canim ❤
Günaydın canim cok gecmis olsun
Hayirli olsun isin canim

Tesekkur ederim canim❤

Günaydın kaptanım.
Bigun bir yerde seninli aynı takım olup savaşmayı dusumek bile çok heycan verici
Çok güzel olur.
Gunaydiiiiiiiiiiiiiiiiin canım arkadaşlarım

Sağlıkla, huzurla, keyifle güzel bir gün geçirmenizi diliyorum. Hepinizi öperim.
Aminnn. Günaydın.
Günaydın kizlar
Günaydın kaptanım.
Günaydın.
Günaydın herkese
Günaydın. Dün çok yoktun sanki.
Afiyet olsun canım.
Günaydın. Çok geçmiş olsun. Negatif düşünme. İse onun için gidiyorsun. Daha iyi imkanları olsun diye. Kurma kendi kendine.
Hayırlısı olsun başlangıcın.
Yok yansitmiyorm ama cok yoruldum ben galiba. Bi cok yere birden yetmeye calismak beni biraz yipratti bu ara. Hem kendim de cok yiprandim. Hem hicbirsey tam degil. Öyle karisik durumlar iste
Hayat böyle akıp gidiyor. Umarım herşey yoluna girer canım.

❤❤❤

İyim canım bende ehliyet almak istiyorum bugün biraz eşimle araba surdum de çok sinirli ya beni çok gerdi biraz panik oldum
Eşin niye öğretiyor canım ,kursa gitmiyor musun ? Benimki misal yarın ehliyet sınavına girecem arabayı verde parkları doğru yapayım dedim vermedi arabayı bana o derece kuralcıdır. Benimdir arabadan bakmakla yetindim.
Afiyet olsun kizlar
Sağol canım
Geçmiş olsun canım kendini suçlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…