- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Günaydın canim ❤
Gunaydin
Evet aynen ablacımCuma itibariyle duzenli beslenirsin kuzum
Dün işin vardı galiba canım yoktun
Günaydın ablacim ❤Gunaydinnnn mutlu perşembeler
Günaydın canim ❤Günaydın
He o olayı biliyordum. Sonra tekrar düşmedin dimibisikletten dusmustum ayagim incindi uzun sure basamadim ama artik iyiyim elhamdullah ..
gecmisi bitirdiysen az bana özet gec bacim
İnşallah bu sefer gıcık birine denk gelmezde sorunsuz atlatir cnmşükür yolunda sayılır ben de olmasa aileden başka birilerin de oluyor dünya hali işte mefkuşum :)
geçen defa ehliyet sınavında müfettiş varmış sarı çizgiyi tam ortalamadı diye çocuğu bırakmış oradaki hocalarla tartışmış ,dün akşam memlekete gitti oğlan hafta sonu bir daha sınava girecek inşallah bu defa alır ehliyeti de babasının dilinden kurtuluruz:))))
ısın ısın cumaya start verirsin allahın izniyle bu defa sade ananasla kahvaltılar olmaz sağlıklı güzelce besleneceksin değil mi gülüm
Sagolasin tatlimBaslangicin hayırlı olsun gunaydin ablacim
Teşekkür ederim cnmAmin inşallah teşekkür ederim sizde
Amin cnm insallahHadi bismillah abla çorap söküğü gibi gelsin insalalh
Geçmiş olsun cnmÜşütdüm canım. Başım dönüyor bakamıyorum telefona.
Bende istiyom ama kırmızı takımıBen istiyom.
Yok ya o zaman herkes birilerine devretmek isterKazanan kaptan olmak zorunda değil. İstediği kişiye devredebilir.Aha bi kural daha uydurdum. Vekil kaptanlık kuralı. Kurala isim de buldum. Oldum ben artık.
Bu konuda sakin olan erkek çok nadirdir heralde benim tavsiyem direk ehliyet kursunda öğren kafan karışmasınİyim canım bende ehliyet almak istiyorum bugün biraz eşimle araba surdum de çok sinirli ya beni çok gerdi biraz panik oldum
Teşekkür ederim canımİnşallah bu sefer gıcık birine denk gelmezde sorunsuz atlatir cnm
Zaten cok aç kalamiyorum özellikle aksami iyi yemem lazimki gece saldirmayim :)
Sagolasin tatlim
Teşekkür ederim cnm
Amin cnm insallah
Geçmiş olsun cnm
Harfler cogaldi canim ders haricinde cok pratik yapiyoruz , kucugunde disleri beni oldurdu 3 gundur cok fena ne yiyor ne guluyor piskopatlasti iyice hemde hep abiye salca oluyor firsat bulup gelemedimDün işin vardı galiba canım yoktun
Ortada yoktum ama yinede taniyisundurTeşekkür ederim canım. Ben çıkaramadım yenimisin yoksa isim falanmı değişti?
Hergun surdugumuz halde aksam bakiyorum meger ben hicbirsey yapmamisimEv temizliyiyorum 2 gündür elimi sürmedim herhalde bellidir evin halinin nasıl olduğubi geçmişi bitireyimde
C Chikolata_gozlum bu mesajdaki kızgın emojisini kaldır lütfen.
Banane gitmicem desin kaldırayımC Chikolata_gozlum kızgın sevmiyor kaptan.
Ah ah gençliğim aklıma geldi bende yapardım böyle sporlar yaşlandım artık29 Eylül spor,
30 dk Leslie boosted 240p
15 dk pilates 120p
120 jj 120p
100 mekik 100p
100 dmbl kol hareketi100×2 200p
100 bacak hareketi 100×2 200p
50 köprü 50p
50 squat 50p
20 şınav 20p
10000 adım 1000p
Toplam 2100p @Cordeliaa
Eki Görüntüle 2924444
Aa evet tamam hatırladımOrtada yoktum ama yinede taniyisundurSATURN71
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?