Yükle canım olduğu kadar atarsın en azindan.Amin canım insalalh ya benim adım sayar bzoukdu telefona yüklesem sürekli tel.ustumde olmuyo napicam
Cuma itibariyle duzenli beslenirsin kuzumYok ablam hep dayanamam diyete başladığım bu yana arada böyle yaparım hep yapsam şimdiye tığ olmuştumişlerim çok çocuklarin arkasasindan kostur acıkıyorum kan şekerim düşüyor,
Menu
Sabah
1kk peynir
2 yumurtadan omlet
Ara
1kase yogurt
Sutlu kahve
Aksam
1 bardak ayran
2 avuc ici kadar firinda tavuk derisiz
Su: 1.5lt spor:Zipzip- Fitt_anne E Elif_Eylul Eki Görüntüle 2924367 Eki Görüntüle 2924368
-1395 adim ortak sayilan totalde 6055 adim canimCordelia
Menum
Sabah
1 yumurta 1kk penir zeytin salatalık domates 1b kahve 1d ekmek
Ara
1 protein bar 2 ceviz 2 incir 1bsütlü yesil cay
Aksam
Tavuk göğsünden tavuk sote 1kase kadar cacik
2lt su
7000 adim 700 puanCordelia
@zeyneppk
Eki Görüntüle 2924375
Bugün menu
Sabah 10 00
2 yumurta 2 Kaşık yulaf ile omlet
1 dilim süzme peynir
2 dilim salam
Ara 14
1 avuç leblebi 2 kare bitter 1 kupa şekersiz kahve
Akşam 17 00
7 kaşık ciğer Bol salata 1 parça lavaş
2lt su simdi yine kahve içiyorum şekersiz
Iyi aksamlar kizlar... Misafirim vardi giremedim. Menü yazayim.
Sabah yok
Ögle
Tavuk döner ekmeksiz pilavsiz
Ayran
Ara
1 salkim üzüm
Aksam
1 porsiyon cinekop tava
Bol bol salata
2.5 lt su
Zipzip- E Elif_Eylul Fitt_anne
Kahvaltı 11.3o
2 haşlanmış yumurta
Salata domates salatalık
5 zeytin
1dilim beyaz peynir
Ara 2 salatalık 5,10 çeri domates
Kahve
Akşam 2o.3o
15 ızgara hamsi salata
3lt su 1 bardak yeşil çay 1 bardak kiraz sapı çayıZipzip- E Elif_Eylul Cordelia
7 30
3 dilim ekmek 1 kaşar peynir domates salatalık marul yeşil soğan çay .
12 00
1 koca tabak brokoli içine 5 ceviz yoğurt karışımı
17 30
5 köfte bol salata 3 bardak ayran
3lt su
1 yeşil çay 1 cappucino
E Elif_EylulZipzip- @zeyneppk
29 Eylül menü ve spor
Sabah 09.30
2 yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
1 yeşil elma
Öfke 14 30
Yoğurtlu kabak
Ara 1 porsiyon kavun
Akşam 20.00
Kabağı bekleyemedim .
2 domates,2 kk peynir 8 zeytin
Ara 22.00 2 havuç
Sütlü kahve yeşil çay bol su 2 kare çikolata
Spor 21.043 adım 2104 puan
Zipzip- E Elif_Eylul @zeyneppk
Afiyet olsun kizlarBugünki menüm
11.00 1.5 dilim tb ekmek 2 dilim hellim domates salatalık1 sahanda maydanozlu yumurta 1 çatal bal
16.00 1 kupa form çayı
1 mandalina
19.00 1 kase haşlanmış et suyu 2 tane küçük etinden 4 kaşık bulgur pilavı domates salatalık ayran
Su 3 lt
SporEki Görüntüle 2924447 200 pZipzip- Fitt_anne Cordelia
Teşekkürler canım günaydın.Afiyet olsun kizlar
Sanki bende Maviş kızım. Öyle havaya girdim.Mavi yavru kurtlarim toplanın yamacıma son gün plsnimizi aciklatiyorum
Son 1 günümüz kaldı disimiz sikacagimiz sabırla azimle heycanla yarına hazirlanacagimizyüzdük yüzdük kuyruğuna geldik mavislerim çok güzel bir hafta geçirdik çok ama çok teşekkür ederim değer verip elinizden gelenin en iyisini yaptığınız için
Bugün ilk iş tartiliyor tartı ne diyor tabi burda rakibin karşında sakin aciklsmayin nazar değer
Şayet tartimizdaki rakamdan tatmin olmadiysak özellikle ödem çayı yapalım ben Dukan birasindan çok memnunum tavsiye ederim.. 2,5 lt su içelim ve bugün son kez sıfır karbonhidratli bir gün geçirelim.
Akşamda sıvı alımıni mümkünse bı saatten sonra bırakalım ki yarın tartıya yansımasın
Benim tek endişem bu hafta bu kadar sıktigimiz için haftaya patlama diyeti delme gibi sıkıntılar yaşamakvalla E Elif_Eylul başkan bizi tefe koyar
Unutmayın cuma diyeti sonlandirmiyoruz sadeca düzenli yemeye gecis yapicaz haftaya da sevdiğimiz bir arkadaşımızin kaptanlığı eşliğinde yarisicaz ona büyük haksızlık yapmış oluruz hem ben çok üzülürüm öyle bı durumda
Benim gönlümde gösterdiğiniz emekle zaten kazandınız mavi kizlarim hepinizi çok seviyorum
North River
Amine Busra
fantastikaaa
Gurbettt42
bluegreeneyes
ekim2009
Umutumut82
@Ytmz
Bigun bir yerde seninli aynı takım olup savaşmayı dusumek bile çok heycan vericiSanki bende Maviş kızım. Öyle havaya girdim.
Ana bugün yokmu seviniyimmi uzuluyummu bilemedimİyi geceler kaptan spor yarısi bittibilgin olsun. Yarın yok.
Canım bugün spor listelerini yapayım kim kazandı belli olsun istiyorum. Cuma çok yoğun oluyor. dışarı çıkıyorum. Zıpzıp kaptanın da işleri oluyor. Sizleri bekletmeyelim diye böyle karar aldık.Ana bugün yokmu seviniyimmi uzuluyummu bilemedim
Sporun ödem yaptığı arkadaşlarda odemini atmış olurCanım bugün spor listelerini yapayım kim kazandı belli olsun istiyorum. Cuma çok yoğun oluyor. dışarı çıkıyorum. Zıpzıp kaptanın da işleri oluyor. Sizleri bekletmeyelim diye böyle karar aldık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?