Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yok ablam hep dayanamam diyete başladığım bu yana arada böyle yaparım hep yapsam şimdiye tığ olmuştum işlerim çok çocuklarin arkasasindan kostur acıkıyorum kan şekerim düşüyor,
Cuma itibariyle duzenli beslenirsin kuzum

Afiyet olsun kizlar

Mavi yavru kurtlarim toplanın yamacıma son gün plsnimizi aciklatiyorum

Son 1 günümüz kaldı disimiz sikacagimiz sabırla azimle heycanla yarına hazirlanacagimiz yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik mavislerim çok güzel bir hafta geçirdik çok ama çok teşekkür ederim değer verip elinizden gelenin en iyisini yaptığınız için

Bugün ilk iş tartiliyor tartı ne diyor tabi burda rakibin karşında sakin aciklsmayin nazar değer
Şayet tartimizdaki rakamdan tatmin olmadiysak özellikle ödem çayı yapalım ben Dukan birasindan çok memnunum tavsiye ederim.. 2,5 lt su içelim ve bugün son kez sıfır karbonhidratli bir gün geçirelim.
Akşamda sıvı alımıni mümkünse bı saatten sonra bırakalım ki yarın tartıya yansımasın

Benim tek endişem bu hafta bu kadar sıktigimiz için haftaya patlama diyeti delme gibi sıkıntılar yaşamak valla E Elif_Eylul başkan bizi tefe koyar
Unutmayın cuma diyeti sonlandirmiyoruz sadeca düzenli yemeye gecis yapicaz haftaya da sevdiğimiz bir arkadaşımızin kaptanlığı eşliğinde yarisicaz ona büyük haksızlık yapmış oluruz hem ben çok üzülürüm öyle bı durumda

Benim gönlümde gösterdiğiniz emekle zaten kazandınız mavi kizlarim hepinizi çok seviyorum
North River
Amine Busra
fantastikaaa
Gurbettt42
bluegreeneyes
ekim2009
Umutumut82
@Ytmz

Sanki bende Maviş kızım. Öyle havaya girdim.

Ana bugün yokmu seviniyimmi uzuluyummu bilemedim
Canım bugün spor listelerini yapayım kim kazandı belli olsun istiyorum. Cuma çok yoğun oluyor. dışarı çıkıyorum. Zıpzıp kaptanın da işleri oluyor. Sizleri bekletmeyelim diye böyle karar aldık.

Canım bugün spor listelerini yapayım kim kazandı belli olsun istiyorum. Cuma çok yoğun oluyor. dışarı çıkıyorum. Zıpzıp kaptanın da işleri oluyor. Sizleri bekletmeyelim diye böyle karar aldık.
Sporun ödem yaptığı arkadaşlarda odemini atmış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…