Ohhhh yarasın arkadaşımasu da dahil ne içersem içeyim ağzımın içi acı. bir tuhaf tat var. o nedenle canım birşey de içmek istemiyordu. adaçayı ve yeşil çay bile garip geliyordu. ama yine de şimdi başka bir bitki çayı yaptım. değişik bir karışım. tadı hoşuma gitti. neyse bu iyi geldi
Cok iyi yemekler canim bu azimle devam8 şubat menüm
2kuru kayısı 1bardak su
Kahvaltı:11.00
2haşlanmış yumurta
Kk beyaz peynir
4 zeytin
1ck bal
2 dilim ekmek
Ara:2 kuru kayısı
Aksam:16.00
Kabak yemeği
Yogurt
1dilim ekmek
Su:2 litre
Spor:3 mil leslie(45 dk)+kalça egzersizi+11825Eki Görüntüle 3003133
Zipzip- Cordelia fesang Beth18
harika canım. senin için çok sevindimMerhaba kızlar bugün diyetisyen günümdü ve muhteşem geçti geçen salıdan bu yana yani bir haftada 3 kilo vermişim çoğu ödem olarak gitmiş ama zaten önce ödem atılır sonra yağ yakılır dedi canım diyetisyenim bu haftada aynı listeyle devam sadece yumurtadan bıktım deyince 1 taneye düşürdük an itibariyle 100.6 kğ ım
Spor olarakda günlük 10000 adımın şimdilik benim için fazla olduğunu 5-6 bin adımın yeterli olduğunu ancak 95 kilodan sonra 10000 adım önereceğini söyledi
Musmutlu olarak çıktım diyetisyen kliniğinden eşimde yemeğe götürdü ohhh mis
Menüm birazdan
Teşekkür ederim canım benimharika canım. senin için çok sevindim
Olur öyle kaptanım uzun süre tat kaybı gibi ağızda acılık gibi birçok durumla karşılaştın bazen böyle durumlardan sonra anlamsızca yeme isteği olabiliyorbenim iki gündür iştahım açıldı. aslında bir garip. hem var hem yok gibi
Canım senin adına çok mutlu oldum devamı da gelecek harika bir şekildeMerhaba kızlar bugün diyetisyen günümdü ve muhteşem geçti geçen salıdan bu yana yani bir haftada 3 kilo vermişim çoğu ödem olarak gitmiş ama zaten önce ödem atılır sonra yağ yakılır dedi canım diyetisyenim bu haftada aynı listeyle devam sadece yumurtadan bıktım deyince 1 taneye düşürdük an itibariyle 100.6 kğ ım
Spor olarakda günlük 10000 adımın şimdilik benim için fazla olduğunu 5-6 bin adımın yeterli olduğunu ancak 95 kilodan sonra 10000 adım önereceğini söyledi
Menüm birazdan
Güzel haber canımbenim iki gündür iştahım açıldı. aslında bir garip. hem var hem yok gibi
Afiyet olsun canım8 subat menum
11.30
4 parmak kalinliginda ekmek arasi
4 ucgen peynir
Kahve
Ara
1 etiform limonlu
1 yesil elma
18.30
Yarim tabak kurufasulye
Yarim tabak bulgur pilavi
Yarim dilim ekmek
1 tk tahin pekmez
Yatana kadar 2 l su
Kinoalihatun
Afiyet olsun kaptanim08 Şubat 2022
sabah yok
öğlen 13.00
sucuklu peynirli domatesli omlet
kapya biber
1/4 simit
ara 14.00
2 kepçe hamurlu yeşil mercimek çorbası
ara 16.30
1 züber lokma (ben yaptım)
akşam 19.30
2,5 tavuk kanat (derilerini yemedim)
1 servis kaşığı noodle
salata
1 kare bitter çikolata (ben yaptım- kakao yağı, kakao, bal, fındık)
yatana kadar 1,5 lt suZipzip- Cordelia Hallederiz
Ne guzel canim cok sevindim❤❤Merhaba kızlar bugün diyetisyen günümdü ve muhteşem geçti geçen salıdan bu yana yani bir haftada 3 kilo vermişim çoğu ödem olarak gitmiş ama zaten önce ödem atılır sonra yağ yakılır dedi canım diyetisyenim bu haftada aynı listeyle devam sadece yumurtadan bıktım deyince 1 taneye düşürdük an itibariyle 100.6 kğ ım
Menüm birazdan
Afiyet olsun canim ❤8 subat menum
11.30
4 parmak kalinliginda ekmek arasi
4 ucgen peynir
Kahve
Ara
1 etiform limonlu
1 yesil elma
18.30
Yarim tabak kurufasulye
Yarim tabak bulgur pilavi
Yarim dilim ekmek
1 tk tahin pekmez
Yatana kadar 2 l su
Kinoalihatun
Afiyet olsun canim❤Menümü yazayım
Sabah
İki haşlanmış yumurta
İki kuru kayısı
Bir tane zeytin
Şekersiz çay
Öğle
Bir tabak bamya yemeği
Bir kase yoğurt
Akşam
Izgara köfte
Salata
Ayran
Birer tane közlenmiş biber ve domates
Su 2 litre spor yok 7623 adım
Zipzip- Cordelia 60kiloyum Mefkurem
Eki Görüntüle 3003209
Iyi aksamlar canim ❤Herkese iyi akşamlar
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun kaptanim
Ne guzel canim cok sevindim❤❤
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim❤
Iyi aksamlar canim ❤
Hastalığın daha tam bitmedi canım etkileri biraz daha sürecektir bu dönemde beslenmeni ihmal etme ki halsizliğin çabuk geçsinbenim iki gündür iştahım açıldı. aslında bir garip. hem var hem yok gibi
Teşekkür ederim canım ne güzel sende kilo vermişsin bende senin adına çok sevindim hep birlikte ideal kilolarımıza gelecezCanım senin adına çok mutlu oldum devamı da gelecek harika bir şekildebana da bu hafta çoğu kişi kilo verdiğimi söylemeye başladı sevindirik oldum iyice
Afiyet olsun kuzum. Kız sen ne beceriklisin08 Şubat 2022
sabah yok
öğlen 13.00
sucuklu peynirli domatesli omlet
kapya biber
1/4 simit
ara 14.00
2 kepçe hamurlu yeşil mercimek çorbası
ara 16.30
1 züber lokma (ben yaptım)
akşam 19.30
2,5 tavuk kanat (derilerini yemedim)
1 servis kaşığı noodle
salata
1 kare bitter çikolata (ben yaptım- kakao yağı, kakao, bal, fındık)
yatana kadar 1,5 lt suZipzip- Cordelia Hallederiz
Ooooo çok sevindim helal olsun beeeeMerhaba kızlar bugün diyetisyen günümdü ve muhteşem geçti geçen salıdan bu yana yani bir haftada 3 kilo vermişim çoğu ödem olarak gitmiş ama zaten önce ödem atılır sonra yağ yakılır dedi canım diyetisyenim bu haftada aynı listeyle devam sadece yumurtadan bıktım deyince 1 taneye düşürdük an itibariyle 100.6 kğ ım
Menüm birazdan
Canım o bana da oldu. Günlerdir az az beslenince büyük bir boşluk oldu midemdebenim iki gündür iştahım açıldı. aslında bir garip. hem var hem yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?