Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eline emegine saglik kaptanim

Tebrik ederim kirmizi takim fesang

Bundan sonra yürümeyecemmmmm yürüyüpte kendimi darlatmayacammmmmm bi kerede oldugum takim kazansin ya

Selam kizlar
BIr süredir eksilere kafam takılıyor, moralim çok bozuk.
Şimdi birçok şey eskisi gibi olmasa da bazı yerleri tahrip etmiş, unutamıyorum ve çok duygusala bağladım.
Nazara inanırmısınız?
Belki nazara gelmişimdir, ne işim bitiyor nede eskilerden arınıyorum.
Ve alt daireye indiğim zaman uykudan gözümü açamıyorum.
Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Ve biraz kilo konusunda beni affedin, ne kadar istesemde tam başlayamıyorum.

Biraz daha mücadele et canım. Başlarsın. Korona soğuk hastalık derken bu rehavet hepinizde var.

Selam ablacım
Destek mi alsan bu konuda acaba,alt dairede sorunlar mi yasadin acaba onun etkileri olabilir

Kilo konusuna gelince ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman başla yoksa kilo vermek hic kolay degil

Merhaba canim

Izmirde kar yagiyormus galiba oyle duydum

Basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin canim
evet ilçelere yağdı. yüksek yerlere yani. metropolde yok ama yakınlara yağdı.
geçmişi çok düşünme canım. insan düşündükçe içinden çıkamıyor. dönem dönem hepimizde oluyor. ama geçmiş için, değiştiremeyeceğimiz şeyler için yapılacak birşey yok. ben böyle dedim kendim için. şimdi ve gelecek önemli.
ilgini dağıt bence. çokça dua oku, yasin oku. youtube ta komik veya pozitif videolar izle. komik ve pozitif diziler, filmler ile vs. enerjini yükselt tatlım.

kilo vermek bir süreç... kafanı toplamadan olmuyor. ama burası çok hareketli ve pozitif. belki gelirsen sen de odaklanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…