Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Selam ablacım
Destek mi alsan bu konuda acaba,alt dairede sorunlar mi yasadin acaba onun etkileri olabilir

Kilo konusuna gelince ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman başla yoksa kilo vermek hic kolay degil
Evime yeni taşındım canım, sorun yaşamadım, aksine herşeyi sıfırdan yaptırdık ve eşim ben ne dersem onu yaptırdı, müteahit tanıdığımız biri, yengen ne derse öyle yap dedi.
Vaktiyle eşimle çok problemimiz oldu, o zaman bile adamın gözünün içine bakıyordum, şimdi yine onu çok seviyorum ama içimde tarif edemediğim bir soğukluk var

İnşallah bende zamanla ogrenirim bu dengeyi kurmayi

Kızlar regl oldum tartıda kötü yansıyacak yaa - eksi gelecek ama istediğim kadar güzel olmuyck
Etkilemez canim yaa cok fazla ekside olsan bile yeter

Kızlar regl oldum tartıda kötü yansıyacak yaa - eksi gelecek ama istediğim kadar güzel olmuyck

Ben regl oldum ya ben 5leri göremeyecek miyim bu arada internetimiz gitti sebepsizce çok giremeyeceğim inşallah bir an önce gelir
Kızlar arkamdan geliyor teker teker
Bu hafta az eksiniz olsa da haftaya güzel yansır

Evet bende kendime telkinler veriyorum, 2 kedi sahiplendik, bütün negatif enerjimi alıyorlar. Inan doğru düzgün oturmaya fırsat bulamıyorum daha neyle ilgileniyim, isim bitmiyor ki.
Yasin filan okumaya çalışıyorum, onun dışında ufak dualar filan ediyorum. Hatta bazen kendime kızıyorum, şımarıklık etme diye, nerden nereye geldiğimin, nasıl geldiğimin farkındayım, umarım çabuk geçer

yavaştan spor yap ve menülerine yine dikkat et canım. tatlı yerine glisemik indeksi düşük meyve ye. yine de azami önlersin.
Çok dikkat ediyorum canım benim çok çok oda eksi gelirim ama hedefim 1.500 vermekti herhalde 800 falan eksi çıkar bu regl nerden geldi ta birde ilk defa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…