- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
152cm ..Canım 54 kilosun boyun kaç ki kilo vermek istiyorsun
Ama burnumda tutuyordu. Sabah yaptim pismeye koydum firina okul saatim gelince tam pismedi kapattim okula gittim aklim borekte kaldi. Ogle arasi geldim pisirdim tekrar okula gittim. Sonra aksam geldigimde gömdüm valla. Oyle guzel oldu ki tavsiye ederim. Patlicanlisi efsane oluyor. Ilk defa yaptim hayatimda.Afiyet olsun canım da, 5 dilim arnavut böreğibilenedim
İnsallah canım
Tmm canım.ben masterfitte devam etmek istiyorum.yarışları seviyorum
Çok heyecanliyim birtanem ya.insallah hepimiz eksi geliriz
Maşallah 28 32 arası geldi hep bana senin yaşın45 canım.
Afiyet olsun canım tahinpekmezlerDiyetisyene gitmiştim bir dönem kansızlık için pekmez dedi ama limon sık demişdi. Güzelde olmuşdu.
152cm
Çok güzel olmuş ama kadın kilo insani ne kadar da yaşlı gösteriyorDiyetisyene gitmiştim bir dönem kansızlık için pekmez dedi ama limon sık demişdi. Güzelde olmuşdu.
152cm ..
50 kilo olmak istiyorum bu kadını ins. Görmüştüm fena gaza getirdi beni. Maşallahı var.
Şaka yapıyor sun kaç yaşında sinİnanıyom annem , ondan baygınlık geçiriyom zati
Ev artık tımarhaneye döndü, kimseyi duymayarak akıl sağlığımı korumayı hedefliyorum
98’de ben 22 yaşındaydım
Ben 23 yaşımda 41 kiloydum
Boya göre değişir tabi
Böyle yapmayin amaKüçük oğlum 98 doğumlu
Benim de yeğenim. Doğursam benim de 98 li oğlum olurdu. 21 yaşındaydım.
Kahve derken turk kahvesimi tok tutuyorKahve kesinlikle tok tutuyor canım bu aralar benim canımda hiç bir şey istemiyor sırf diyet listesine sadık kalmak için yiyorum
Ben akşam saat 19.dan sonra bir fındık bile yemiyorum kaptanım sadece su çay ıhlamur içiyorum acıkmıyormuyum acıkıyorum ama asla bişey yemek yok lepitin hormonunu çalıştırmak lazım
Hele ben hic konusmayim 29 aydir adet gormeyen ben aha regl oldumBen artık ne gelirim bilmiyorum şiş hissediyorum hem reglden hem wcden. Hakkımızda hayırlısı inşallah herkes eksi görür
8 martta ne var canim ?İnşallah canım ama artı gelsem bile vazgecmicem. 8 Mart hedefim 55
Ben hangi renk kusum ya kafam karistiKırmızı kuşlar yarın ben artı mı gelirim eksi mi bilmiyorum ama size güveniyorum hepinizin eksi gelecegine inanıyorum. Çok güzel bir hafta oldu hepinize teşekkür ediyorum.
pastelfit @Elhan @DombiliKus Kinoalihatun @Aomine Daiki @askrhpozitif @Kahve __Kokusu @Nefesimmmsin @UcurtmaAvcisii @DeryaOnDiet
Afiyet olsun canim ama cok az degilmi nasil dayaniyosun
Afiyet olsun cnm su 12.30 ara ogun cok gibi geldi banaMenümü paylaşıyorum
Kahvaltı 06.30
1 dilim tavada yumurta
Yarım avakado
2 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin bir kaç dilim peynir
Öğle 12.30
1 fincan Türk kahvesi
5 hurma
1 avuç yer fıstığı
1 kare çikolata
Akşam 18.00
1 kase sulu köfte yemeği
1 kase salata
3yk yoğurt
Su 2lt
Adım sayısı 8.245
Zipzip- Cordelia @60kiloyum
Kimliğinden kirptim eğer uydurmak istesem niye bu kadar küçülteyimalın hanımlar
Masallah ya masallah
Su wasayi bi ben yiyemedim yahu, bulamadim hic biyerdeugurbocuuu wasa yedim kıtır kıtır öyle verdim valla
45 canım.
Tahin pekmek hiiic sevmezdim taki dogum yapasiya kadar. Tabak tabak yedigimi bilirim hele o helva varya o helva 4gunde bi kutu bitiriyodum bi sut fiskiriyodu benden anlatamamAfiyet olsun canım tahinpekmezler
Ben de çok severim bi de tahin helvasını da çok severim baya da yerim pekmezi de çok iceriz özellikle cocuklara veriyorum 5 6 litreyi bitiriyorlar bir kış döneminde
Teşekkürler iyiyimAmine Busra S sengulll ugurbocuuu @Kahve __Kokusu @aypare ackerman @DeryaOnDiet nasıl oldunuz kızlar?
İyiyim cnm hamdolsun sen naslsnAmine Busra S sengulll ugurbocuuu @Kahve __Kokusu @aypare ackerman @DeryaOnDiet nasıl oldunuz kızlar?
İnanmazlar şimdi kimliğini at45 canım.
Canım kimse inanmadi değil ki hepimiz inandik hiç.gerek yoktu yordun kendini çok genç cok güzel bir yaştasın. Çok az geldiği için bu yaş espri konusu olduKimliğinden kirptim eğer uydurmak istesem niye bu kadar küçülteyimalın hanımlar
Şaka yapıyor um kızCanım kimse inanmadi değil ki hepimiz inandik hiç.gerek yoktu yordun kendini çok genç cok güzel bir yaştasın. Çok az geldiği için bu yaş espri konusu oldu
Teşekkür etmeye de unuttum teşekkür ederim canım benim hepiniz benim yaşımdan geçtiniz burdaki herkes genç ve güzel zatenCanım kimse inanmadi değil ki hepimiz inandik hiç.gerek yoktu yordun kendini çok genç cok güzel bir yaştasın. Çok az geldiği için bu yaş espri konusu oldu
Bende 94lüyüm, yakınız üzülmeŞaka yapıyor um kızevet yaa gerçekten bende şaşırdım bence lher yasin bir güzelliği var ama herkesin olgunluk seviyesi farklıdır tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?