Tamam canim
Kuşum sen hayırdır daha kaç hafta Yeşilde takılacaksın?Tamam canim
Bu haftada rakip arkadas miyiz ben tam anlamadim canim?
Olmaaaz saymam ortak bulman lazımBen ortaksızım pastelbebek tek başıma herkesi yeneceğim!!
Yaz hayatımUnutmazsam hatirlatirim inşallah. Zaten Yazcam burada da
Sen söyleyince takibe aldım, çok tatlı bi kadınOzge bezirci. Motivasyon cok guzel oluyor, kendisi de öğünlerini paylaşıyor
Çocuklar kurtulamadı hastalıktanBenim kiz öksurdu oksurdu ogururken kova getirdim ona kusmadi, yastiga yataga kustuyarin hastalanmazlar inşallah. Doğumgününü atlatsak hayirlisiyla
Eline sağlık canım
Masterfit Yarışması 22.Etap Kırmızı Takım 1 @ugurbocuuu 58.3 Kırmızı Kaptan 2 Elhan 65.3 Kırmızı 3 @60kiloyum 81.3 Kırmızı 4 @s i d e l y a 73.1 Kırmızı 5 @sara_28 99.9 Kırmızı 6 @Nefesimmmsin 64.8 Kırmızı 7 @KarlarKralicesi 65.5 Kırmızı 8 @Lavinia_98 62.15 Kırmızı 9 @oya17 Kırmızı-Sarı Mavi Takım 1 Kinoalihatun 76.35 Mavi Kaptan 2 fesang Mavi 3 @Cordelia 66.8 Mavi 4 pastelfit 65.0 Mavi 5 @DeryaOnDiet 73.0 Mavi 6 @DombiliKus 84.3 Mavi 7 @mavilimYesilim Mavi 8 @dolunaydagel 81.6 Mavi 9 @Aomine Daiki Mavi-Sarı Yeşil Takım 1 @sandriyon 67.7 2 Beth18 61.7 3 @AhSen_2504 4 @L u c i a 87.5 5 @eceboce 66.9 6 @Tutku44 82.6
Yani pardon da , yakın gözlüğümle bile okuyamıyorumTartıldım. Altmışbirnoktabir kilo olmuşum yuh bana
Canım benim önceki hafta şov oldu biraz ama bu hafta 1.1 kilo geri aldımfesang Baya kilo vermissin canim
Senin kaptanim oldugun hafta benden fazlaydin amq ya ben hizli kilo qldim ya da sen hizli kilo verdin
Bilmem anlatabildim mi?
Ne yapayim canisi adim atamiyorum?Kuşum sen hayırdır daha kaç hafta Yeşilde takılacaksın?
Olsun canim yine gaza gelip verirsinCanım benim önceki hafta şov oldu biraz ama bu hafta 1.1 kilo geri aldım
Adım imkanı yoksa bişey diyemiyorum kekimNe yapayim canisi adim atamiyorum?
Nereye geceyim?
İnşallah canım ikimiz deOlsun canim yine gaza gelip verirsin
Akilli saatim yokAdım imkanı yoksa bişey diyemiyorum kekim
Seni Mavi takima seciyordu canim sonra fark etti yesilde oldugunuTamam canim
Bu haftada rakip arkadas miyiz ben tam anlamadim canim?
Peki halaSeni Mavi takima seciyordu canim sonra fark etti yesilde oldugunu
Ben akıllı saat aldım bozuk çıktıAkilli saatim yok
Gun icinde hep aktifim ama tel hep yanimda olmuyor. O yuzden adim sayamiyorum
Afiyet olsun canim11 subat menum
11.30
1 dilim tambugday unlu havuclu cevizli fit kek
Kahve
Ara
2 dilim sabah kekin aynisi
(Okula fit kekimden goturdugum icin 2 öğünümm Sadece oydu)
19.30
2 yk pilav
2 yk patatesli firin kofte
Yarim kase yogurt
Ara
1 kucuk kurabiye
5 6 tane siirt fistigi
Cay
Baska ortak secebilirsin ya da ortak olup birlikte kilo verip birinci olabilirsinizPeki halaKinoalihatun la rakip arkadas miyiz?
İyi olduğunuza sevindim.Cevap vermeyi unutmyşum alıntıda kalmış
Çok şükür iyiyim canım ve inanır mısınız hasta değiliz
Ablam bu karışıklığı gidermek için eski nikime döndüm. Cedarice doğdum cedarice öleyim dedim.
Evetilk kedim tarçın, sonra kaşar, sonuncusu cheddar. Zirvede bıraktım
Bugünden itibaren ağız ve el disiplini başlamıştır. Motivasyonunu kaybetme kilo kaybet tatlım.Tartıldım. Altmışbirnoktabir kilo olmuşum yuh bana
Her lokmamda kalbimde ruhumda beyninde olacaksın kuzummBugünden itibaren ağız ve el disiplini başlamıştır. Motivasyonunu kaybetme kilo kaybet tatlım.
İyi günde kötü günde beraberiz unutma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?