KaptanımMavi takımın güzel hatunları hafta sonu diye salmıyoruz.spor ve adımlar harika olacak güveniyorum size. Lütfen menüler eksiksiz olsun
Cordelia
@pastel
fesang
@DeryaOnDiet
Hallederiz
@mavilimYesilim
@dolunaydagel
@Aomine Daiki
Şimdi eve geldim wasalı yumurtalı güzel bir kahvaltı hazırlayacağım. Cumaya kadar tek lokma kaçamak yok
Günaydın ne güzel yer ya
Günaydın canim
GünaydınGünaydııııııın
Günaydin canimGünaydın hanımlar mutlu hafta sonları
Dun adim yarisi yoktu canimBen dün adımları kaydedip atmayı unuttum iyimi gerçi çok yoktu 5600 dü ama olsun du unutmasam iyiydi bugünde çok adım olmaz evde dinlenecem çünkü
Günaydın saracimGünaydın hanımlar mutlu hafta sonları
Allah kolaylık versin canım. yorgun ve hastayken misafir çekilmiyorHayırlı geceler kızlar, öyle aceleyle evden çıktım ki tartılmak aklıma bile gelmedi. Zaten baya saldım, durum vahim.
Ancak şimdi yattım, gözlerim kapanıyor.
16 şubat ta apa yeni grup başlatıyor, Allah nasip ederse grupla başlamayı düşünüyorum.
Bu sefer hem ruhen hem bedenen kendime iyi bakmam lazım.
Şehir dışından gelen misafirim 2 gün bende kalacak, extra yorucu 3 gün beni bekliyor.
Öpüldünüz
Süpersin cicikuşBen öldüm, ben bittim. Bu hafta ki sporlar süper.
Önce bununla başladım ve bayıldım
Eki Görüntüle 3005149
Sonra sayaçlar sıfırlandı, 2 yudum su içtim diğerine başladım.
Eki Görüntüle 3005150
Bunu ekipmanla yaptı ama, 1 kilo civarında su şişeleri kullandı. Bende 1 kg lık dumbelllar ile yaptım. Şimdi minik bir işim var, sonra temizlikCordelia Kinoalihatun
Amin kuzum. Azimle çalışıp zararlı ama lezzetli nimetlerinden uzak durmak için çaba harcayan her kulunu istediği bedene ulaştır AllahımSüpersin cicikuşbu emeklerinin karşılığını cuma gör inşallah
AminnnnnAmin kuzum. Azimle çalışıp zararlı ama lezzetli nimetlerinden uzak durmak için çaba harcayan her kulunu istediği bedene ulaştır Allahım
ara çok uzadı canım gel artık özledikCanlar ben biraz ara vericemyürüyüş de olmayabilir sarı takımı riske atmayayım öpüldünüz herkese mutlu yıllar
Zipzip- Cordelia kaptanlar bu güzel yıl için teşekkürler
Herkese mutluluklar diliyorum akşam belki giremem o yüzden şimdi kutladım
@pastel34Elhan kaptanlarım çok güzel ve eğlenceli bir haftaydı teşekkür ederim
Hiç bişey için geç değil canım gel başlaGünaydıb cancağızım. Kilo almakla mesgulum 90a doğru gıdıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?