Gece kuşu oldu.Günaydın canim
Geceleri burdayim artik
Tekrar çıktım tartıya 55 geldim.Daha 4 gun var canim cumaya eksilerle gelirsin
Gunaydin ablacim
Günaydın canim cumartesiye gore eksisin bence güzel tebrik ederim
Eksin cok guzel tebrik ederim canimCumartesi 61.1
Pazartesi 60.3
Fark 800 gram
Yüzdeyi bilemedim
Ben de isteremTekrar çıktım tartıya 55 geldim.
Sağol zıpzıpımmmEksin cok guzel tebrik ederim canim
Yüzde 1.31
Günaydın canım.Günaydın hayırlı sabahlar kızçeler..
Güncel kilom:55.2
Bu sabah şişkinlik hissediyorum. Daha fazla verdim bence ödemle başım dertte malesef. 54.4 olmam lazımdı
Fotolarım
Harikaaaaaa kraliçem.
Geceleri yatın uyuyun bu ne yaaa.Bu ne çene geceden sabahahepsini okuyamadım valla. Güüüünnnnaaaayyyyddddııınnn
Cumartesi 61.1
Pazartesi 60.3
Fark 800 gram
Yüzdeyi bilemedim
10 dk önce birdaha tartıldım şişkinliğim geçtiği için tekrar tartıya çıktım55 çıktı Kinoalihatun Cordelia Zipzip-
Guncelledim canimTekrar çıktım tartıya 55 geldim.
Ekside olman guzel tebrik ederim ablacimCuma 65
Pazartesi 64,9
Demek ki kendimi daha zayıf hissediyorumBu arada cuma 81.6 ydin canim fark 900 gram
Daha çok eksi olmam lazımdı dün 64,8’di. Ama iki gündür su içemiyorum, o etkiledi. Sıfır kaçamakla olcak işmi yoksaEkside olman guzel tebrik ederim ablacim
İnşallah canım sağol.
Olsun ablaicm moralini bozma gecen hafta artiyla gelmiştin bu hafta eksisin cumaya daha guzel olacskDaha çok eksi olmam lazımdı dün 64,8’di. Ama iki gündür su içemiyorum, o etkiledi. Sıfır kaçamakla olcak işmi yoksa
Insallqh canim sen baya kilo vermissin ve kaptan olmussun hayirli olsun ben baya geriden takip ediyorum :)Spor cok güzel canım afiyet olsun.kurupasta ve doğumgünü pastası ikisi birden olmasaymış keske.
Geçmiş olsun canım
Aynen mis kokulu kekim birinci olalım✌
Ben bu hafta senden umutluyum.bugün vücudunu şaşırttın yarından itibaren toplarsan süper olur
Ayni benCanım ben ilaçları eczaneden alırım iki üç gün kullanırım sonra unuturum. Ne yazık ki uzun zamandır ilaç kullanmıyorum tahlil yaptırmak lazım ama vakit bulamıyorum. Aslında ertelememek lazım. Sen benim gibi yapma ilaç verilirse düzenli kullan kuzum
Inanamiyorum gercekten bu ne yavrum ne kadar az13 şubat menüm
15.00
Haşlanmış et
Salata
Yoğurt
Su:2 litre
Spor:1. Ve ikinci spor videosunu yaptım+11666adım attım
Eki Görüntüle 3005703
Zipzip- Cordelia Beth18
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?