Yine gözüme bir şey kaçtı.Haftasonu gorumcem geldi
Baya saldim cayira gibi oldu
Tartidan da belli oluyor
Cuma:61.7
Pazartesi:62.2
Fark:500 gr
@KinoalihatunZipzip-
Ne üzücü olaylar.Sağlık ocağın da kavga çıktı neye uğradığımi şaşırdım sebebinin ne olduğunu bilmiyorum ama teyze doktora baya bağırdı yazık diyordu
Günaydın canım.Günaydın kızlar hepimize mutlu bir hafta diliyorum
Aynen öyle canım rabbim sonumuzu hayr eylesinYine gözüme bir şey kaçtı.
Ne üzücü olaylar.
Günaydın canım.
Maşallah.
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Böcüğüm dün yataktan kaldırmadı ama bugün iyiyim. Kaburga kemiklerim özellikle sırt kısım dövülmüşüm gibi ağrıyor onun dışında grip belirtileri var. Korkulacak gibi değil döverim ben bu kovidi idmanliyim.Canım nasılsın zor muymuş nasıl geçiriyorsun ayakta dolanabiliyor musun
ah ah çukurda yuvarlaniyorum malesef@UcurtmaAvcisii seni merak ettim.. nasılsın?
@askrhpozitif sen nerelerdesin? Herşey yolunda mı?
@sengulll nerdesin canım?
Zeynep_Nihal canımmm?
Tutku44 bir varmış bir yokmuş.
@aypare ackerman canımmm.
ah ah çukurda yuvarlaniyorum maleseftartilmaya korktum ve simdi okula gidiyorum .. ramazan gelince cok pisman olacagim .. çıkamadim bu handikaptan
Zipzip-
Bugunden itibaren basla canimRamazan gelmeden degil hatta kızımin dogum gunu martın ortasinda o geldiginde yine fotograflarda kendime bakmak istemiyecegim
Ayipsin geldiğine pişman edeceğim onu.Elhan ablacım tatlimmmmm minnosummm çok büyük geçmiş olsun sen o koronayi geldiğine pişman edersin feleğini sasirttirirsin onun dün yoktum şimdi öğrendim
Geçiyor gidiyor beniCuma 65
Pazartesi 64,9
Moral bozma ablacim sen bu hafta muafsinGeçiyor gidiyor beni
Cuma 65.3
Bugün yine 65.3
Dün bayağı düşmüştüm oysa ibre eski yerine gelmiş .
Zipzip- ugurbocuuu pastelfit
Harikasın tatlım.Cumartesi 61.1
Pazartesi 60.3
Fark 800 gram
Yüzdeyi bilemedim
Cok sevindiiiim ben de kordişin mesajına ne dedin diye arıyordum .Moral bozma ablacim sen bu hafta muafsin
Cok sevindiiiim ben de kordişin mesajına ne dedin diye arıyordum .
Teşekkür ederim kaptanım.
Çok geçmiş olsun, kolaylıkla atlatın inşallah.Geçmiş olsun canım. Test yaptirmadiniz mi...benim de aynı şikayetler vardı. Testim pozitif çıktı. Allah şifa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?