Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yawrukush

T3sekkurler kaptan aynen hergun bulusuyiz yediklerimi frenlemeliyim daha fZla gitmesi gerekiyordu ah ah

Canım benim tartım bozuk katılamadım bugün sonuçlara ama beni çıkarmayın takımlarda kalayım şartlar yeni düzeldi bugün yeni geldi elektriklerimiz Boncuk2307
Ellssa
Bencede takimlardan cikmak kilo vermeyi zorlastiriyor.Ayrilma aramazdan.

Evet çağ kebabı. Her halükarda benden çıkacak parası ama en azından ikimizde kilo vermiş olacağız
Ayy yillar oldu yemeyeliNasil canim cekti..Keske Turkiye’de olsamda be. Sana ismarlasam canim…

Patoloji ve kan sonuclarin temiz cikmis canim cok sevindim.Enfeksiyonda ilacla kontrol altina alinir.Cok sukur..

T3sekkurler kaptan aynen hergun bulusuyiz yediklerimi frenlemeliyim daha fZla gitmesi gerekiyordu ah ah
Canim benim arkadaslarim 1 haftaya donecekle Turkiye’den tatildeler suan,Onlar gelince sen bizim bulusmalari gor.Bende farkli degilim.

Bu taraflara yolun düşerse ben ismarlayayim canım

İyi akşamlar

Kahvaltı 11.30
Bir dilim peynir
Yumurta
4 zeytin
Ceyrek salatalık
Çeyrek domates

Ara öğün 15.30
Kahve + su
Dondurma

Akşam 18.30
Yarım tortilla lavaş
100 Gr et döner
Semizotu salatasi
Ayran

2.5 lt su
Hareket yok
Boncuk2307
Ellssa
Yawrukush

Bencede takimlardan cikmak kilo vermeyi zorlastiriyor.Ayrilma aramazdan.
Cnm yangın sonrası düzen gitti üstelik Spor salonu üyeliğimde bitti aşırı sicaklardan yürüyüşede çıkamaz oldum ve reglin agrilarida var zor geçti bu günler.
Çıkmak istemiyorum zaten takimlardan

Bu taraflara yolun düşerse ben ismarlayayim canım
Insallah diyelim canimEksik olma..

Dondurma odul olsun canim.Onumuzdeki hafta daha iyi olacagiz, ben inaniyorum..

Harikasin, zor bir hafta gecirdin ama diyetinide elinden geldigince birakmadin.Her sey yoluna girecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…