Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canimGünaydın![]()
Yok moral bozmuyorum da bu halimle spora diyete devam ediyorum sonuç 100 grOlsun ablaicm moralini bozma gecen hafta artiyla gelmiştin bu hafta eksisin cumaya daha guzel olacsk![]()
Sağol canım ayaktayım çok şükür, kendime iyi bakmaya çalışıyorum
Aynen benimde düne göre artı. Vitaminlerden mi acabaGeçiyor gidiyor beni
Cuma 65.3
Bugün yine 65.3
Dün bayağı düşmüştüm oysa ibre eski yerine gelmiş .
Zipzip-
ugurbocuuu
pastelfit
Günaydın canımGünaydın![]()
Ablacım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versinBöcüğüm dün yataktan kaldırmadı ama bugün iyiyim. Kaburga kemiklerim özellikle sırt kısım dövülmüşüm gibi ağrıyor onun dışında grip belirtileri var. Korkulacak gibi değil döverim ben bu kovidi idmanliyim.Saglikli günler dilerim kaptanım.
![]()
TutkumRamazan gelmeden degil hatta kızımin dogum gunu martın ortasinda o geldiginde yine fotograflarda kendime bakmak istemiyecegim![]()
melabağğğ orticimmmTesekkur ederim cnm
eceboce ortagim
Cok uzuldum bu fiyatlari gorunce ve sok oldum
Allah yardimciniz olsuncok korkunc fiyatlar ya
Bende azonce alisverisdzn geldim
Domates, salatalik, marol, elma, muz, bezelye, yesil fasulye, biber, danette, 3 tane biskuvi turu seyler aldim bunlarin fiyatini soylemeye cekindim suan bu fiyatlari gorunce(yurtdisinda yasiyorum)
kilo bildirimiugurbocuuu
@Kinoalihatun
Kaptanlarim yarin bildirimlerinizi özel mesaj ile birlikte tarti fotografi nik ve tarih olacak sekilde bekliyorum
Diğer bildirimlerde fotograf sarti yok en gec 13.00 a kadar bekliyoruz
@Cordelia
@Elhan
@EppekArasi
@askrhpozitif
@HanimKelesimiGetir
@aypare ackerman
eceboce
Amine Busra
@60kiloyum
@Kahve __Kokusu
sara_28
@masal_19
@dolunaydagel
@fesang
@Bal0ncuk
@KarlarKralicesi
pastelfit
@Tutku44
@MaYa_MiLa
@DeryaOnDiet
ugurbocuuu
@oya17
@Zeynep_Nihal
@Emma3
@Aomine Daiki
@gezegenfeza
@Nefesimmmsin
@UcurtmaAvcisii
Hallederiz
@limonlutarcinlikek
@sengulll
@Kinoalihatun
Lavinia_98
@mavilimYesilim
@L u c i a
sidelya
@sandriyon
@AhSen_2504
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Cumaya eksilerle gelirsin canimkilo bildirimi
cuma : 66.9
pazt: 67.5
+600 ehe
Sağol kaptanım Sabah ten beri +geldiğimi sanıp yanıyor dum yine unutmuşum cuma ne kadar geldiğimiEksin cok guzel tebrik ederim canim
Cumaya eksilerle gelirsin canim![]()
HoşgeldinizSelamlar herkese. Ben daha önce 5. takımdaydım, verdiğim kiloları fazlasıyla alarak dönüyorum buralara
YAŞINIZ: 27
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 61-62 ( yarın aç karna tartılayım)
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Finans Müdürü
ÇOCUK SAYISI: Yok
KİLO ALMA NEDENİNİZ: İştah, hareketsizlik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Fit olmak
Toparla canım iki gün içinde su eksiği ver ve artık şu kırmızı çizgiden cikkilo bildirimi
cuma : 66.9
pazt: 67.5
+600 ehe
Niye kizayim ki canimZipzip- ciğim lütfen kızma bana
bir iştahsızım bir iştahlı ayar tutturamıyorum maalesef
toparlayacağım inşallah
hafta sonu doğru düzgün yemek yemedim ama dün gece yatmadan önce bir şeyler atıştırdım
bir de hafta sonu esmer değil beyaz ekmekle beslendim yani çıkmadık dışarı bakkalda da beyaz ekmek satılıyor sadece
hala burnum akıyor, kaslarım ağrıyor
98 olcz bu hafta hadi bakalım senden -100 Gr fazla vermişim o bir tabak sarma nereye girdi bende bilmiyorum
senin kilon benden çok az olduğu için sarmalar tırmalamamış98 olcz bu hafta hadi bakalım senden -100 Gr fazla vermişim o bir tabak sarma nereye girdi bende bilmiyorum![]()
tebrik ediyorum canım
teşekkür ederim canımYine gözüme bir şey kaçtı.
Ne üzücü olaylar.
Günaydın canım.
Maşallah.
![]()
teşekkür ederim canımEksin cok guzel tebrik ederim canim![]()
doktora gidip test yaptırmalısın canım başka türlü bilemezsin3-4 sene once baktirmistim. Ama o zaman da yine cok nadir yoyordum testte birsey cikmadi. Ve doktor bir sure duzenli yeyince yaptir demisti. Su siralar da yine yemiyorum. Yemedigim muddetce sorun yok gerciama bilmek isterim tabi glutenden mi bu sorun