Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Olsun ablaicm moralini bozma gecen hafta artiyla gelmiştin bu hafta eksisin cumaya daha guzel olacsk🥰🥰
Yok moral bozmuyorum da bu halimle spora diyete devam ediyorum sonuç 100 gr:skandal:
pastelfit pastelfit sende mi hasta olsun canım geçmişi tam okumadım sana da geçmiş olsun canım 🙏👩‍❤️‍💋‍👩
Sağol canım ayaktayım çok şükür, kendime iyi bakmaya çalışıyorum🙏
Geçiyor gidiyor beni :KK14::KK14:
Cuma 65.3
Bugün yine 65.3
Dün bayağı düşmüştüm oysa ibre eski yerine gelmiş .
Zipzip- Zipzip- ugurbocuuu ugurbocuuu pastelfit pastelfit
Aynen benimde düne göre artı. Vitaminlerden mi acaba🤔

Böcüğüm dün yataktan kaldırmadı ama bugün iyiyim. Kaburga kemiklerim özellikle sırt kısım dövülmüşüm gibi ağrıyor onun dışında grip belirtileri var. Korkulacak gibi değil döverim ben bu kovidi idmanliyim. :süslü:Saglikli günler dilerim kaptanım. 💖
Ablacım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin 💕
Ramazan gelmeden degil hatta kızımin dogum gunu martın ortasinda o geldiginde yine fotograflarda kendime bakmak istemiyecegim 😭😭😭😭
Tutkum😍😍
Sakın geç kalma erken geell
Aman geç kalma erken gelll 😍😍

Tesekkur ederim cnm
eceboce eceboce ortagim

Cok uzuldum bu fiyatlari gorunce ve sok oldum
Allah yardimciniz olsun :KK43: cok korkunc fiyatlar ya
Bende azonce alisverisdzn geldim

Domates, salatalik, marol, elma, muz, bezelye, yesil fasulye, biber, danette, 3 tane biskuvi turu seyler aldim bunlarin fiyatini soylemeye cekindim suan bu fiyatlari gorunce :KK43: (yurtdisinda yasiyorum)
melabağğğ orticimmm
ben bu pazartesi accık kilo almış olarak geldim ehe :KK51:

Selamlar herkese. Ben daha önce 5. takımdaydım, verdiğim kiloları fazlasıyla alarak dönüyorum buralara

YAŞINIZ: 27
BOYUNUZ: 160
KİLONUZ: 61-62 ( yarın aç karna tartılayım)
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Finans Müdürü
ÇOCUK SAYISI: Yok
KİLO ALMA NEDENİNİZ: İştah, hareketsizlik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Fit olmak
Hoşgeldiniz :KK200:

Zipzip- Zipzip- ciğim lütfen kızma bana
bir iştahsızım bir iştahlı ayar tutturamıyorum maalesef
toparlayacağım inşallah
hafta sonu doğru düzgün yemek yemedim ama dün gece yatmadan önce bir şeyler atıştırdım
bir de hafta sonu esmer değil beyaz ekmekle beslendim yani çıkmadık dışarı bakkalda da beyaz ekmek satılıyor sadece
hala burnum akıyor, kaslarım ağrıyor

Zipzip- Zipzip- ciğim lütfen kızma bana
bir iştahsızım bir iştahlı ayar tutturamıyorum maalesef
toparlayacağım inşallah
hafta sonu doğru düzgün yemek yemedim ama dün gece yatmadan önce bir şeyler atıştırdım
bir de hafta sonu esmer değil beyaz ekmekle beslendim yani çıkmadık dışarı bakkalda da beyaz ekmek satılıyor sadece
hala burnum akıyor, kaslarım ağrıyor
Niye kizayim ki canim 🤗🤗♥️♥️
Daha tam da iyilesemedin 😔😔
Dun gece yediklerinden arti gelmissindir cumaya eksiye düşersin 🥰🥰

3-4 sene once baktirmistim. Ama o zaman da yine cok nadir yoyordum testte birsey cikmadi. Ve doktor bir sure duzenli yeyince yaptir demisti. Su siralar da yine yemiyorum. Yemedigim muddetce sorun yok gerci 😀 ama bilmek isterim tabi glutenden mi bu sorun
doktora gidip test yaptırmalısın canım başka türlü bilemezsin

Back
X