Ikindi sonrasi alacaklar, en son kizimi alacaklar sirf pozitif cikti diyeCanım bugün nedir durumunuz?
Canım prosedürler zorlayıcı oluyor maalesef. Sık dişini canım yarına herşey düzelecek inşallah. Allah beterinden saklasın. Bir an önce sağlığına kavuşsun yavrunIkindi sonrasi alacaklar, en son kizimi alacaklar sirf pozitif cikti diye
Izole olmasi adina ve ameliyathaneyi son kullanan biz olalimda sonra dezenfekte etmek adina
Ama bu surecte ac kalacak beni korkutanda bu
Bizim bulasicilik riskimiz gecti, 3 ay sonrada pozitif cikariz ama onlar dunku yapilan testi var sayiyolar. 3 hafta once biz covid oldugumuzda onada yaptirmaliymisiz. Bazen akil mantik erdirilemiyor gercekten
Ayy ne güzel darısı başımaBen dayanamadım bugün tartıldım ve çok güzel bir eksi gördüm. Cumaya kadar bozulmaz inşallah
AminnnnnnnAyy ne güzel darısı başıma
vicdan azabi cekmeniz normal ama sizin bir sucunuz yok. Iyiyken iyi olup kotuyken kotu olunmaz. Yani siz iyi bir seye vesile olmussunuz sonrasi onlarin iliskileri. arkadsinizla ne olursa olsun eger birbirlerini seviyorlarsa ayri bir eve cikmalari konusunda konusabilirsinjzKızlar size bir kez daha içimi dökmek istiyorum. Mevzu şu ki benim 2019 yılında tanıştırdığım bir çift var. Oğlan akrabam, kız iş yerinden arkadaşım. Evlendiler eşim ve ben vesile olduk. Kızın babası istemedi ama geçen yıl evlendiler ve kız hiç mutlu değil. Kv aynı apartmanda oturuyorlar ve maddi durumlardan dolayı taşınamıyorlar. Kv oplanı dolduruyor kızın üstüne salıyor. Kız hamile şuan ve hiç değer vermiyorlar. Bende vesile olduğum için çok vicdan azabı çekiyorum. Oğlan tarafını tanıyorum. Bu kadar olabileceğini hiç düşünmezdim. Kadının tek oğlu ve acayip kıskanıyor gelininden. Ben bu vicdan azabıyla ne yapacağım. Aklımdan çıkmıyor
Ben de merak ettim canimAminnnnnnn
Ya yazmak istiyorum ama cumaya alırım rezil olurum diye korkuyorum
Günaydınlar çok sağol hoş buldum canımGünaydın cok geçmiş olsun. Hoşgeldin.
Çok geçmiş olsun ameliyat filanmı var yoksa.Ikindi sonrasi alacaklar, en son kizimi alacaklar sirf pozitif cikti diye
Izole olmasi adina ve ameliyathaneyi son kullanan biz olalimda sonra dezenfekte etmek adina
Bizim bulasicilik riskimiz gecti, 3 ay sonrada pozitif cikariz ama onlar dunku yapilan testi var sayiyolar. 3 hafta once biz covid oldugumuzda onada yaptirmaliymisiz. Bazen akil mantik erdirilemiyor gercekten
Canim keles ne demek?Bir önceki cuma kilo durumum 60.05 idi cuma günü 59.80 idi
-250 gitmiş .
Dünde 59.90 çıktı.
1 hafta dikakt ettim yediklerime adımlar çok olmadı 6-7 bin arasında kaldı sadece koşturmada oldu evde birisi oldumu yemek durumu malum gerçi hep uzak kaldım dikkt ettim yinede.
Zipzip-
Derhal söylüyorum 59.5 gördümKinoalihatun afiyet olsun
vicdan azabi cekmeniz normal ama sizin bir sucunuz yok. Iyiyken iyi olup kotuyken kotu olunmaz. Yani siz iyi bir seye vesile olmussunuz sonrasi onlarin iliskileri. arkadsinizla ne olursa olsun eger birbirlerini seviyorlarsa ayri bir eve cikmalari konusunda konusabilirsinjz
Ben de merak ettim canim
Mavi 76,2 0 0 0 0 0 0 442 4.425 442 4.425 25.247 194.793 25.053 194.285 21.423 180.921 23.473 185.204 27.336 216.722 1
Teşekkürler tatlım.Çok güzel olmuş canım güle güle kullan
Günaydın kızlar
Güüüünnnnaaaayyyyddddııınnn
Günaydın kızlar
Günaydınlar kızlar. Geç kalmak pahasına ödevlerimi yapmış bulunmaktayım.
Eki Görüntüle 3006567
Eki Görüntüle 3006568
Ve dombik işe koşarCordelia Kinoalihatun
Günaydın canlarımumarım mutlu haberler alacağınız, içinizin huzurla dolduğu harika bir gün olur
Çok teşekkürler canım.pastelfit kuzum ne güzel bir merhamet okyanusu olmuş kalbin küçük kediyi bulmuşsun ve evini açmışsın , o masum hürmetine sana da hep güzel kapılar açılsın içim ısındı okuyunca seni
@Elhan canım inşallah daha iyisindirpozitif enerjin ile covidi def edeceğini biliyorum zaten
Cordelia kuzum saçının rengi çok güzel olmuş güzel günlerde kullan
Merhaba canım benim bebeğim de 10 aylık oldu ve kasımdan beri takimdayim 10 kilo verdim
Sanırım bende olsam aynı vicdan azabını çekerdim. Seni rahatlatır mi bilmem ama hayatta bazen karşımıza seçimler çıkar ve irademiz devreye girer sonuçta sen sadece vesile olmuşsun kimse kimseyi zorla evlendiremez değil mi ? Sen onlar için dua et ama bu işin sendeki sorumluluğu yok çünkü sadece tanıştırdın ve gerisine karışmadin. Kendini yıpratma lütfen
Yavruna şifa ve iyilik dilerim kuzumtertemiz bir şekilde operasyonu olsun ve sağlığına kavuşsun kuzucuk
Günaydınlar
günaydın herkese
Günaydın kızlar, sabah 2 mil Leslie yaptım bugün itibariyle başlarım menü yazmaya
Günaydın hanımlar huzurlu sağlıklı güzel bir gün olsun inşallah
Günaydın
Canin ne yapacaklar tam olarak? Geçmiş olsun.Ikindi sonrasi alacaklar, en son kizimi alacaklar sirf pozitif cikti diye
Günaydınlar
Bir tüfek canım. Kaleşnikof kisaltmasi gibi düşün.Canim keles ne demek?
Sağol canım kaptanım çok şükür iyiyimIyiyim canim sen nasilsin❤
Gun icindeki kilonu hic dusunme ablacim cunku suyu cok icsen direk +2 sin wc ye gitmedigin sürece arti olarak gorursun
Canim keles ne demek?
Aynen isminide tüfeği yapan kişiden almıştır.Bir tüfek canım. Kaleşnikof kisaltmasi gibi düşün.
Ben bildiğimiz bir markadan alıyorum L ile başlayan banyoda bolca sürüp az bekletıyorum sonra kurutuyorum iyice ısı iyi geliyor :) hadi bakalım bence işe yaramıştır merak ettimHahaha canım yeni gördüm mesajını. Bu gece de uyku tutmazsa deneyeyim
Canım mor şampuan aldım kuaförden aldım hatta. Dün gece yıkadım, bakalım gündüz nasıl görünecek. Yazacağım buraya seni etiketleyip :)
Doğru diyosun hiç belli olmazAminnnnnnn
Ya yazmak istiyorum ama cumaya alırım rezil olurum diye korkuyorum
Cok guzel artmaz artmaz bu gazla daha da devam et diyeteDerhal söylüyorum 59.5 gördümcumaya artmasın noooolur
Bir tüfek canım. Kaleşnikof kisaltmasi gibi düşün.
Eki Görüntüle 3006672
Kalaşnikof rus tüfeğidir kısaltma olarakta keleş denir.
Aynen isminide tüfeği yapan kişiden almıştır.
Gecmis olsun canimKüçük oğlum ateslenmis okuldan aldım simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?