Günaydın tatliskolitom.Herkese iyi günler dilerim canlarım
Günaydın canim ❤günaydınlar
Günaydın canim ❤Herkese iyi günler dilerim canlarım
amin ne güzel bir söz "feraha çıkmak"Allah'ım feraha çıkarsın, güç versin inşallah hakkında hayırlısı olsun canım
Canişkolotom nasılsınGünaydın tatliskolitom.
Çok şükür canım. Diyet ve spor modunu yüksek tutmayan l çalışıyorum.Canişkolotom nasılsın
Dün vardı kuşumÇok şükür canım. Diyet ve spor modunu yüksek tutmayan l çalışıyorum.Dolunay var mı bu yakınlarda?
Ahh bu Dolunay.Dün vardı kuşum
Günaydın bitanem
Oyle yaptim abla. Bebek sürekli uyandı gece bir de şekersiz beslenmeye gecmeye çalışıyorum o yüzden agri ve aclik cekecegim birazGünaydın Busracim. Tosttan sonra bir ağrı kesici iç bari. Başın neden ağrıdı ? Neye alisacaksin ?
İlk 3 gun bas agrisi olabilecegini soyluyor diyetisyen. Genelde oluyor ne yazikki. Birde ben ekstra butun gece uyandim..Günaydın canım.Şekersiz diyeti yüzünden mi oldu?
Günaydın kaptanım , Elif'im, Kraliçemmmmm.
Günaydınnnn harikasın.
Günaydın Elhanimmm.
Güne güzel haberle başladım çok şükür.Yine de dikkat et canım.
Kendin için en doğru kararı verdiğine inanıyorum. Her şey gönlünce olsun canım.yok kuzum yeni bir sorun yok
sadece yaşanmışlıklar, kimseye gerçekten güvenememe (insan eşine bile güvenemezse ne olur), olduğun gibi olamama
geride bırakmakta zorlanıyorum bazı şeyleri ama doğru yoldayım yapabilirim biliyorum
yaşadığım sıkıntılar bana bir çok şeyi sorgulatıyor
yaş ilerledikçe vaktinin azaldığını hissediyor insan ve hiç olmazsa bundan sonrası için ne yapabilirim diye düşünüyor
fakat toparlanmak sandığım kadar kolay olmuyor
biraz zaman alacak gibi
Cansın kız sen seviyorum seni
Daha iyi olursun inşallah ablamCanım iyi sayılırım .
Süreç devam ediyor. Pazar günü bitiyor inşallah. Sen nasılsın canım?
Tatlım keyifle kilo vermeni dilerim.Oyle yaptim abla. Bebek sürekli uyandı gece bir de şekersiz beslenmeye gecmeye çalışıyorum o yüzden agri ve aclik cekecegim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?