Hemeeen içiyorum bromelain takviyemiGünaydın kızlar bugün o ödemler gidecekkkkk
Varda söylemem ama mavi takıma söylerimKızlar ödem atıcı öneriniz tarifiniz var mı
İçmesen de olur canım ne gerek var sende ödem modem yokturHemeeen içiyorum bromelain takviyemi
Dukan birasini güzel ödem attiriyo canım tadida güzelKızlar ödem atıcı öneriniz tarifiniz var mı
Bir ara yaptım mideme iyi gelmemişti tekrar deneyebilirimDukan birasini güzel ödem attiriyo canım tadida güzel
Ben esimin memlekete geldim tartimi yanima alacaktim unutmusum eylul 3une kadar burdayz kilo bildiremeyecegim etrafa srdum komsulardada bulaamadim bulursam donerimBuyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Hazırlıktan takıma girmek isteyen söylesin ekleyelim ( yeni katılanlar 1 hafta hazırlık sürecimiz var, sadece normalde takımlarda olup girmek isteyenler tartı bildirimi yapıp girebilirler)
UYARIII
Bu hafta daha etkili katılım olsun güzellikler, menü spor tablomuz çok eksik ve hep aynı kişiler kazanıyor. Aktif katılım bekliyorum, bildirimlere yetişememek istiyorum, o kadar çok spor olsun ki hesaplamakta zorlanayım istiyorumGenelde pazartesi tartıları da eksik olabiliyor onu da unutmayalım. Herkese güzel bir hafta ve bol eksiler diliyorum. Esenlikle kalınn
Masterfit 170.Etap
KIRMIZI TAKIM P Pembepilates Kırmızı Takım Kaptanı @Yawrukush FitFiliz S simad tomrs sibel_84 @Azmet5255 Candysisters @armin83 MAVİ TAKIM Purple58 Mavi Takım Kaptanı bluegreeneyes Ellssa D Deltavealfa P pocoyoo ummhnisa Lotus1234 B Beklenen2 Mthn83 HAZIRLIK 60kiloyum cat princess @Tutku44 @masal3487
en güzeli ve etkilisi yeşil çay ya da soğuk istersen dukan birasıKızlar ödem atıcı öneriniz tarifiniz var mı
O da çarpıntı yapıyor bende kafein var ya içindeen güzeli ve etkilisi yeşil çay ya da soğuk istersen dukan birası
Hahahshshshİçmesen de olur canım ne gerek var sende ödem modem yoktur
Yeşilçay bana da dokunuyor bas dönmesi yapıyor ama içine limon sıkıp tüketince hafif atlatiyomO da çarpıntı yapıyor bende kafein var ya içinde
maydanoz suyu iç o zaman canım. kahvaltıda falan maydanoz ye. bu da bir seçenek. bir de tuzu kısıtlaO da çarpıntı yapıyor bende kafein var ya içinde
Boş zaman bulursam birşeyler yiyeceğim. Daha düzgün kahvaltı bile yapamadım.Pazar diyip de sakın yemeye içmeye gömülmeyin kırmızı kızlarım
Mavi takım bugün pazar size serbest aşklarımPurple58
Ben Dukan der geri çekilirim.Kızlar ödem atıcı öneriniz tarifiniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?