Afiyet olsun canim❤
Günaydin canim ❤Gunaydin guzel bir kahvalti yaptim. Bugun bitki cayi ya da detoks suyu yapmam lazim. Burnum ellerim şiş
Gecmis olsun canimDaha iyi olursun inşallah ablamBen iyi değilim abla kulak baya rahatsız ediyor randevu almaya çalışıyorum ama doktor yok.bu nasıl bir iş anlamadım
Günaydin canim ❤Günaydın kızlar.bu kara bulutlar hastalıklar ve mutsuzluklar üstümüzden yok olup gitsin
Afiyet olsun canim❤
Günaydin canim ❤günaydin herkeseee
Çok geçmiş olsun canım inşallah önemli birşey yokturDaha iyi olursun inşallah ablamBen iyi değilim abla kulak baya rahatsız ediyor randevu almaya çalışıyorum ama doktor yok.bu nasıl bir iş anlamadım
Valla nefis yemek tarifleri güzel gerçektenYok bee abla bu aralar iyi gitmiyorum bende
Yemek tarifi de bakmiyorum
annemler gidince bakmaya başlarim
Ellerine saglik bende bi kahve yapayim
Bak lafı yine cumaya getirdiO zaman cuma öyle bi yiyelim ki metabolizma şaşsın ağzı açık kalsın
Yakarsın sen Güllü SultanGünaydın bitanem
O enerjilerin bir de yakılması lazım
Bende geldim
Tabi tabi temizlik önemliKaptanım biz uslu oturup temizlik yapalım diyorduk.
Kız cuma ödül günümüz değil mi benim cuma'dan başka düşündüğüm şey var mıValla nefis yemek tarifleri güzel gerçekten
Afiyet olsun
Bak lafı yine cumaya getirdi
Yakarsın sen Güllü Sultan
İnşallah abla sagolTatlım keyifle kilo vermeni dilerim.
Ben şimdiden menü Hazırladım ne yicem diyeAtarmışım kurabiyeyi kızın suratına
Ohhh afiyet olsun kuşum, ben de cuma günü Allah ne verdiyse yicem
Ben vermistim 2 sene once geri aldim ama artik almamHehehe tabi kız bir senedir göremiyordum şu anki kilomudarısı her isteyenin başına bebekim
Azicik ucundan yersin canimöğrencim kocamaaaaan bir kurabiye getirdi bana, damla çikolatalı falan. Kendi yapmış yiyin hocam diyo
Yakarım bilirsinValla nefis yemek tarifleri güzel gerçekten
Afiyet olsun
Bak lafı yine cumaya getirdi
Yakarsın sen Güllü Sultan
Cuma günü giderdim İrecep ustaya yarım ciğer kavurma, bir büyük acılı nohut dürümü , bir de lahmacun ....Ben şimdiden menü Hazırladım ne yicem diyecuma günü
Ne yiyeceksin bakiiim??Ben şimdiden menü Hazırladım ne yicem diyecuma günü
Cumaya saklıyorum hakkımı kuzumBen vermistim 2 sene once geri aldim ama artik almam
Azicik ucundan yersin canim
Dolunayı hiç takip etmiyorumÇok şükür canım. Diyet ve spor modunu yüksek tutmayan l çalışıyorum.Dolunay var mı bu yakınlarda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?