Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kahvaltıma ekliyorum ceviz yada ara öğüne kahvaltı da peynir zeytin yazmamışım onlarda yiyorum ama kalori hesaplayınca o şekilde çıkıyor.
Canım yazio diye bir program var onu indir çok güzel kalori hesabı yapıyor kilonu boyunu hedef kilonu yazıyorsun ona göre kaç kalori alacağını yazıyor ben de kullanıyorum

Cumartesi pazarda gitcem canim bitcek şükur
İyi bari gözünüz aydın
Manuel malesef canım otomatik alalım diye ayak diretsemde eşim de almamak için diretiyor şoförlugum iyice pisecekmis yeni aldigi arabaya zarar vermeyecekmisim
Erkek milleti işte
Tatlım senin ehliyetin var mı yoksa pratik mi yapıyorsun.

Benim sınavım yokki canım . Başkasıyla mı karıştırdın acaba
Yok canım nerdeee alicam yaza doğru
Anladım canım tamamdir
o asamadayim.
Bekarken sürüyordum babamla dünde eşimden aldım bı tur
O zmn ben başkası ile karıştırdım seni kimdi acaba ama burdan biriydi bugün ehliyet sınavı vardı hatta ..

Valla kimse bisey demiyor canim bende anlamdım
Okulla konusmadin mi ne yapmak gerekiyor diye
ilgisiz bir okul mu acaba
Normalde Turkiye bu konularda daha tutarli diger ulklerden ilginc

2 hafta evden derslere devam edecekler otomatikman sizde 2 hafta evde olmanız gerekiyor sanırım tam bilmiyorum kurallarını
Bisey demiyolarki gittiklerinde o cocuklar yokmus
Okulla konusmadin mi ne yapmak gerekiyor diye
ilgisiz bir okul mu acaba
Normalde Turkiye bu konularda daha tutarli diger ulklerden ilginc
Valla lisede canim yarin aricam zaten okulu

Erkek milleti işte
Birazcık oda haklı canım araba bende olduğundan beri başına gelmeyen kalmadı 2 kere çarptım arabayı birinde sağa donecektim çok yakın donmusum beton dubalar varya onu ve arabanın sağ tarafı gitti, biri benlik birşey değildi iete otobüsü koca yola sigamadi Arabanın arkasını cizdi, en son başıma gelen de ise arabayı park edicem sinyal verdim arkamdan motor düdük çalıp geçmeye kalktı tabi ben çoktan sağa kirmistim arabayı bereket çok yavaş ilerliyordum ki bi sorun çıkmadı motorcuya birşey olmadı sağdan sollanmayacagi halde sağdan sollamaya çalışıyorlar bunu daha eşime anlatmadim

O negatifligi def etmeye çalışıyorum kuzumda pek başarılı olamıyorum kafamı kuma gomesim var
Fazls düşünme bu sefer stres maf eder seni
Kilo verecem diye stres yapıyorsun . Rahat rahat verelim kiloları . Zaten hayatımız hep stress
Afiyet olsun canım
Sudan birşey olmaz iç gitsin. Stres yakma olduğu kadar . Sen kendini bilmiyor musun ? Elinden geleni yap gerisi takdir ilahi . Ne edelim ölelim mi stresten yapma böyle eksi geleceksin hemde iyi bir derece ile...
Baksana nehirde sariydı baktiki daha yolu var yesile döndü
Hiç te bilem ben sen istedin diye yeşile döndüm
Aynen burda da eğitime devam kararı aldılar okullar artık kapanmayacakmış 2 sene neredeyse eğitim ayaklar altında.
Ol tabiki canim cok isterim

Geçmiş olsun canım . Eşin kızar mı ki arabayı vursan çarpsan. Yani sonuçta bile bile yapmıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…