Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Ayy Allah korusun ya bende korkuyroum tam öğrenmeden trafiğe asla çıkmam zaten sana da çok geçmiş olsun.

Fazls düşünme bu sefer stres maf eder seni
Kilo verecem diye stres yapıyorsun . Rahat rahat verelim kiloları . Zaten hayatımız hep stress
Sudan birşey olmaz iç gitsin. Stres yakma olduğu kadar . Sen kendini bilmiyor musun ? Elinden geleni yap gerisi takdir ilahi . Ne edelim ölelim mi stresten yapma böyle eksi geleceksin hemde iyi bir derece ile...
Aslında bilinçli olmuyor canım rahat olayım diye uğraşırken bu halde buldum 2 haftadır beni stres yapan sürekli tartıda olmam bu hafta becerebilirsem tartıdan uzak yemek listemi olusturup ilerlemek olacak
Geçmiş olsun canım . Eşin kızar mı ki arabayı vursan çarpsan. Yani sonuçta bile bile yapmıyoruz.
Yok canım ikisinde de kızar diye düşündüm hatta söylerken kılı kırk yarmistim ama ikisinde de senden önemli değil demişti .

maşaallah iyi bari anlayışlı kocalar başka tabi..
Burda arkadaş önünü hafif taşa değdirdi diye kocasının yapmadığı hakaret kalmamıştı. Ay çok üzülmüştüm bazıları arabalarına af edersin tapıyor

Ama ife devam yarın cuma
Bugünkü menu
Saat 11
2 yumurta 2 kaşık yulaf ile omlet
1 dilim peynir ,2 dilim salam
Ara 14
1 kupa kahve 1 avuç leblebi 1 muz
Akşam 17 00
8 kasik kuru fasulye
1 fincandan yulaf lapasi
2lt su 4000 adim
Afiyet olsun Cnm beş numara on yildiz bir menü

Tebrik ederim ateşin kızlarını çok güzel adım attılar ve aldılar
Mavinin kizlarida ayaklarının vakitlerinin elverdiği sürece en iyisini yapmaya çalıştılar o yüzden kaybetmis olarsk görmüyorum takımımi teşekkür ederim kızlar emeğinize sağlık

Eşim çok anlayışlı diyemem ama bu konuda beni şaşırtmıştı ben tepki beklerken o sarılıp öpüp senden kıymetli değil sana birşey olmasın yeter demişti tedbir olarak arabanın modelini yükseltmiyor işte

Katılacak kişide yarışmanın heycani sorumlulugun bilincinde olup katılsin ..sadece menü yazmak paylaşım da bulunmiycaksa hiç katılıp enerji düşmesine sebep olmasın kaptancigim

Akıllıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…