Tebrikler gerçekten çok güzel yaristinizTebrik ederim ateşin kızlarını çok güzel adım attılar ve aldılar
Mavinin kizlarida ayaklarının vakitlerinin elverdiği sürece en iyisini yapmaya çalıştılaro yüzden kaybetmis olarsk görmüyorum takımımi teşekkür ederim kızlar emeğinize sağlık
Birinci ol al benim yagimda senin kemiğimdeSağol canım sana da kolay gelsin . Şimdiden gözün aydın diyeyim
İlk maaşımı alayım mesaj atarım inşaAllah. Sağol canım .
Benimde öyle olacak sanırsam
Münih tarafındayım ben abla .
Yarın içim de bir jis kaptan ben olacağım. Yarın belki seni ben alırım
2012 yılında aldım ben canım.
Acaba olur mu ben niyetliyim Yarın kaptanlık bende
Ne oldu ben orayı kaçırdım neden sahte bilezik taktınız
Bence kursta öğren .
Anladım canım çok kolay gelsin
Sorma adam tedbirli başına geleceği biliyorAkıllıca
Senide tebrik ederim cnmTebrikler gerçekten çok güzel yaristiniz
Kesinlikle aldır.. düz vites neden isterler adamlar anlamam zaten stresli olan trafikle düz vites dahada zorlastiriyor isiSorma adam tedbirli başına geleceği biliyorbende inatla otomatik alalım diye işliyorum her fırsatta
Afiyet olsun CnmMenümü yazayım
11:30
1 kk peynir
Domates
Salatalık
Biber
5 Zeytin
1 parça tel peynir
16:30
1 kase mercimek çorbası
5 yk patlıcan musakka (fırında)
4 YK yoğurt
2,5 lt su,1 lt Dukan birasi ,1 kupa detox çayı
Eki Görüntüle 2924906
Cordelia E Elif_Eylul Zipzip-
Kendine yenisini alacaktir benceEşim çok anlayışlı diyemem ama bu konuda beni şaşırtmıştı ben tepki beklerken o sarılıp öpüp senden kıymetli değil sana birşey olmasın yeter demiştitedbir olarak arabanın modelini yükseltmiyor işte
Bende çok zorlanıyorum manuelde ama şuan arabalar uçmuş durumda sanırım ondan da biraz almak istemiyor bizim araba bile uçuk fiyattaKesinlikle aldır.. düz vites neden isterler adamlar anlamam zaten stresli olan trafikle düz vites dahada zorlastiriyor isi
Aaa benim icin vites degistirmek ve silme park etmek eglenceli gelir manyaklik bende dimiKesinlikle aldır.. düz vites neden isterler adamlar anlamam zaten stresli olan trafikle düz vites dahada zorlastiriyor isi
İnternet yavaş bende sanki sürekli cevaplamays basınca hızlanır diye düşününce bı seferde aynı mesajda iki tane gitmiş oluyorKıroyum amma para bende
Mesajları çifter çifter atıp en çok yazan olmaya mı çalışıyon
Öyle birşey yapamazKendine yenisini alacaktir bencecanim yine de dikkat et cocuklarla birde Allah korusun
Aaa benim icin vites degistirmek ve silme park etmek eglenceli gelir manyaklik bende dimihele vites atmak gibisi yok o motor sesini duyum
Olursam haftaya 69la değil 65 le sarı takima geçerimYaa yine kaptan olursan
Zaten sende tam kamyon şoförü olucak tıp varAaa benim icin vites degistirmek ve silme park etmek eglenceli gelir manyaklik bende dimihele vites atmak gibisi yok o motor sesini duyum
Tebrik ederim canım seni ve takımını . Çok başarılı ve hırslı idin . Ama menüde siz kazandınız zannımca. Yarın belli olacak sonuçlar . Ama yinede çok başarılısınız harikasınız mavi takımTebrik ederim ateşin kızlarını çok güzel adım attılar ve aldılar
Mavinin kizlarida ayaklarının vakitlerinin elverdiği sürece en iyisini yapmaya çalıştılaro yüzden kaybetmis olarsk görmüyorum takımımi teşekkür ederim kızlar emeğinize sağlık
Ay ne güzel işte . Dediğin gibi araba fiyatları uçmuş neredeyse evle kıyasıya mücadele ediyor.Eşim çok anlayışlı diyemem ama bu konuda beni şaşırtmıştı ben tepki beklerken o sarılıp öpüp senden kıymetli değil sana birşey olmasın yeter demiştitedbir olarak arabanın modelini yükseltmiyor işte
Alacam seni vuracam kırbacı vuracam kırbacıBirinci ol al benim yagimda senin kemiğimde
Otomatik hele trafikte daha rahat . Ama manuelin tadıda başka .Sorma adam tedbirli başına geleceği biliyorbende inatla otomatik alalım diye işliyorum her fırsatta
Vites atmak bana çok cool geliyor. Yani süper bir his . Bende severim ama parktan çıkmak korkulu rüyam eğer geri geri park etmediysem sorun var demektir.Aaa benim icin vites degistirmek ve silme park etmek eglenceli gelir manyaklik bende dimihele vites atmak gibisi yok o motor sesini duyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?