Offff diyorum. Suriyeli öğrencilerimden isteyeceğim birkaçını :))Güzel mi bari
Unutmazsam bi ara bende bakıyımOffff diyorum. Suriyeli öğrencilerimden isteyeceğim birkaçını :))
TamamŞekersiz devam ediyor değil mi yazsana 3. gün 4. gün diye takip edelim
Evet zaten onun için sabrediyorumCuma günü çok mutlu olacaksın canım. İyi ki yememişim diyeceksin.
Cuma günü yeriz biz de kuşum. Cuma için o kadar çok mama düşündüm ki çok heyecanlıyım hahaha
Off offffEşimin iş arkadaşı yarın kuru dolma da gönderecekmiş. Cuma yaşadım
Bende sayfaları görünce kendimi kaptırıyorumInstagram'da Suriye yemeklerine bakıyorum
Fulyacım sanki senin şekerle ilgili problemin vardı yanlış hatırlamıyorsam menülerinde tatlıya çok yer veriyorsun hem fıstıklı çikolata hem tahin pekmez hem pilav makarna çok değilmi canım16 Şubat 2022
sabah 09.15
1,5 kk peynir, 9 zeytin
1 ceviz
1 tk bal
domates, küçük kapya biber
1 dilim pide
öğlen 12.30
5-6 yk çorba
zeytinyağlı sebze
1 servis kaşığı pilav
1 fıstıklı çikolata
ara
1 ceviz, 1 kuru incir
akşam 18.40
tavuklu mantar sote
1 kase makarna
yeşillik salatası
ara birkaç fındık-fıstık, 1 tk tahin pekmez
yatana kadar 1,5 lt suZipzip- Cordelia @ugurbocuuu
Eki Görüntüle 3007864
Canım ıslak keki dolaba koy bugün yapıldıysa cuma gününe kadar bozulmaz.dün akşamdan bu yana kendimi çok yorgun hissediyorum. bugün zor geçti. hem stresli bir gündü, hem de çok halsizdim. eve zor geldim. yemek yedim, duşa girdim. az sonra yatacağım.
O zaman haydi halaya.Midemde davullar caliyo birde hâla, utanmaz mide
Canım iştah açık ise bol su iç. Olumsuz dusunme.Kızlar ben yumurtlama döneminden beri afedersiniz çok kabızım ya fazla çıkcam diye çok korkuyorum iştahımda açık
Napsın, o da uzaya taş atıyor
Napsın, o da uzaya taş atıyortabi tabi her zaman gölgelerin gücü adına buralardayız
Ama işte ben çok kilo aldım, beni çağırmıyorlar pek
Selâm canım nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?