Günaydın kaptanim ❤
Günaydın sabah enerjimiz
Günaydın kordişim
Amin canım. Güzel insanlarin hepsinin inşallah.Günaydın kordişimGuzellikler kaplasin her anını.
Çok şükür canım. İnşallah tüm hastalarımız iyileşir. Çok.hastamiz var sayfada. Allah şifa versin.Sağ ol bitanem.
Sanırım virüslerden temizleniyorum gün gün.
Iyi olmana sevindim ablacim ❤❤❤Sağ ol bitanem.
Sanırım virüslerden temizleniyorum gün gün.
Günaydın,her an değişiyor zaten tartı bil isyan ediyor artık.Şişlik ödem bağırsak problemi. Vs.vs... sıkıntılar olabiliyor.kas grubunu çalıştırdığında bile vücut ağırlığın artabiliyor.
Tartılarımız yağ , kas ve su oranını göstermiyor ki onda bile dksı dksına vücut farklı sonuç verebilir. Evde 10 dk arayla hiç birşey yapmadan tartıldım 100 gr fazla çıktımuyandıltan en az 1 saat sonra tartılmak gerekiyor. Wc ye de tam çıkmak lazım.
Aslında tartıdan çok mezro ile ölçüleri almak o zaman biliyorsun şişkinliğini bütün vücudun ekside ama karnın 1 vm fazla veya göbeğin. Veya yüzüğün parmağı ı sıkıyor
Günaydın ablacim gecmis olsun Allah sifa versinGünaydınlar çoklu alıntısa sıkıntımı var yoksa bende almadı mesajalrı hiç.
Salı günü valideyi hastaneye götürdük öksürük olmuş feciydi test yaptırdık pozitif çıktı.
Evdeydi zaten bizde bişi yok,kendiside hafif geçiriyor 4 aşısı vardı.
Sağol kuzum teşekkğrler.Günaydın ablacim gecmis olsun Allah sifa versin
Sizde dikkat edin
Coklu alinti yapmıştim sabah sorun yoktu abla
Seçmiş olduğunuz alıntı çıkarılmıştır diyorGünaydın ablacim gecmis olsun Allah sifa versin
Sizde dikkat edin
Coklu alinti yapmıştim sabah sorun yoktu abla
Çok geçmiş olsun canım hastaneleedeydi hastanede Corona olmuştur.Günaydınlar çoklu alıntısa sıkıntımı var yoksa bende almadı mesajalrı hiç.
Salı günü valideyi hastaneye götürdük öksürük olmuş feciydi test yaptırdık pozitif çıktı.
Evdeydi zaten bizde bişi yok,kendiside hafif geçiriyor 4 aşısı vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?