Gayreti bile yokAmin canım. Evet kilodan mutsuz olmaya başladığımız an bir durup çare bulmak lazım. İnşallah kardeşin de en kısa zamanda istediği kiloya iner
Benim de küçük sürekli uyaniyorAy yattım ben artık sabah 7buçukta ötecek alarm. Byeee
:))))) Şimdiye kadar hiç okumadan mesaj silmedim vay beeee hayran kaldım
El şükran.Afiyet olsun cordişim
Of canım, iyi olduğuna sevindimAmin canim
Sagol canim
Sagolasin
Kucuk kizimin gozune plastik parcasi girmisti, bebek oldugu icin anesteziyle ameliyata aldilar. Cok sukur iyi simdi
Dinlemedim benKizlar tarkanin sarkisini dinlediniz mi?
Muh-te-sem
Cok sukur cnm iyiÇok geçmişlerolsun şimdi nasıl iyimi.
Kur'an okunmayan ev harabe gibidir yıkıktir evlerinizi kabirlere çevirmeyin, Hadisi geliyor aklıma sav efendimizinEvet canım az biraz öğrenmiştim ilk ogretmenlik yıllarımda, tekrar etmek gerek. Daha bir tane hatimim yok
Canım benimki halsizlik, yorgunluktan ziyade isteksizlik. Hiçbir şey yapmak istemiyorum. Ne yemek yiyeceğimi düşünmek istemiyorum, telefonu elime almak istemiyorum.. Sigarayı bile azalttım şu günlerde, yerimden kalkıp dışarı çıkmak istemiyorum. 1 hafta bi bekliyim bakalım.Canım diyetin ilk birkaç gününden sonra bana da oluyor o vücut depoları kullandığı için belki de modumuz düşüyor bir süre sonra yoluna girecektir
Ben henüz dinlemedim ama tarkansa zaten muhteşemdirKizlar tarkanin sarkisini dinlediniz mi?
Muh-te-sem
Umarım bir an önce geçer canım. Ben de arttırdım tam tersi. Bırakmıştım iki hafta dayanabildim geri başladım sigaraya diyet sigarasız olmuyorCanım benimki halsizlik, yorgunluktan ziyade isteksizlik. Hiçbir şey yapmak istemiyorum. Ne yemek yiyeceğimi düşünmek istemiyorum, telefonu elime almak istemiyorum.. Sigarayı bile azalttım şu günlerde, yerimden kalkıp dışarı çıkmak istemiyorum. 1 hafta bi bekliyim bakalım.
EksiGünaydın kızlar, günaydın kaptanımKinoalihatun .
Diyet konusunda en istikrarlı haftalarımdan birini geçirdim, sonuç daha iyi olabilirdi ama durdum durdum tam da bu sabah regl oldum.
Eki Görüntüle 3008919
Geçen hafta 84.3
Bu hafta 83.5
Fark 0.8 kg
Yüzde 0,94.
Bu hafta sarı takımda olayım kaptanımZipzip-
Ben sigarayı uzun zamandır düşmanım olarak belledim zaten canım. Her para verip yenisini aldığımda kendime kiralık katil tutmuşum gibi hissediyorum. Bi bahaneyle belki bundan da kurtulurumUmarım bir an önce geçer canım. Ben de arttırdım tam tersi. Bırakmıştım iki hafta dayanabildim geri başladım sigaraya diyet sigarasız olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?