Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Evet canım az biraz öğrenmiştim ilk ogretmenlik yıllarımda, tekrar etmek gerek. Daha bir tane hatimim yok
Kur'an okunmayan ev harabe gibidir yıkıktir evlerinizi kabirlere çevirmeyin, Hadisi geliyor aklıma sav efendimizin .. bende yıllarca bildiğim halde okumadım şimdilerde derin pişmanlığını yaşıyorum.. gücün yettiğince öğrenmeye okumaya çalış canım .. Rabb'im nasip etsin inşaallah

Canım diyetin ilk birkaç gününden sonra bana da oluyor o vücut depoları kullandığı için belki de modumuz düşüyor bir süre sonra yoluna girecektir
Canım benimki halsizlik, yorgunluktan ziyade isteksizlik. Hiçbir şey yapmak istemiyorum. Ne yemek yiyeceğimi düşünmek istemiyorum, telefonu elime almak istemiyorum.. Sigarayı bile azalttım şu günlerde, yerimden kalkıp dışarı çıkmak istemiyorum. 1 hafta bi bekliyim bakalım.

Umarım bir an önce geçer canım. Ben de arttırdım tam tersi. Bırakmıştım iki hafta dayanabildim geri başladım sigaraya diyet sigarasız olmuyor

Umarım bir an önce geçer canım. Ben de arttırdım tam tersi. Bırakmıştım iki hafta dayanabildim geri başladım sigaraya diyet sigarasız olmuyor
Ben sigarayı uzun zamandır düşmanım olarak belledim zaten canım. Her para verip yenisini aldığımda kendime kiralık katil tutmuşum gibi hissediyorum. Bi bahaneyle belki bundan da kurtulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…