Dikkat etmek gerek, hepimizin annesi babasında var rahatsızlıklarBenim ailem çok kilolu ve herkes kalpten çekiyor. O yüzden dikkat etmeliyim ömür boyu
Yaa ama 4 kardeşiz en kısası da benim
Afiyet olsun canımSelam
17 Şubat Persembe menüm
Sabah,08.00
portakal
2 mandalina
Ispanaklı yumurta
Öğle. 14.00
1 avuç fıstık
1 avuç leblebi
Ara 5 adet diyet bisküvi
Akşam 19.30
1 küçük kase tarhaba çorbası
130 gram haşlanmış et
Yesil salata
1 diilm ekmek
Zipzip- @Kinoalihatun @s i d e l y a
Gün içinde yoruluyorsun abla bence normalHanımlar gözümü açamıyorum, bir kaç gündür sanki daha çok uykum geliyo neden acaba
Ben de öyleyim esnemekten ağzım yırtılcak artıkHanımlar gözümü açamıyorum, bir kaç gündür sanki daha çok uykum geliyo neden acaba
İyi geceler kızlar
İyi geceler canikolarİyi geceler canım ben de yatıyorum
Bizde de babam haric kardeslerim ve annem kilolu maalesefBizde herkes benden kilolu onlar gibi olmayayım diye uyarıyorlar beni
İyi geceler canımİyi geceler, sabah ne yiyecegimi düşünüyorum
Ben merak etmiyorum. Bu duygu bende niye yok.Ben de merak ediyorum :) menüleri de merak ediyorum
İnşallah canım. Ben de ablam için istiyorum çok kilo aldı ama motivasyonu sıfır. Aynen bizde de bir rahmetli babam zayıftı geri kalanlar kiloluBizde de babam haric kardeslerim ve annem kilolu maalesefbenden sonra en ufagimizda verdi biraz. İnşallah kalici verir
Hahahhah bilemedim ben magazin seviyorum ondan olabilirBen merak etmiyorum. Bu duygu bende niye yok.
Allah rahmet eylesinİnşallah canım. Ben de ablam için istiyorum çok kilo aldı ama motivasyonu sıfır. Aynen bizde de bir rahmetli babam zayıftı geri kalanlar kilolu
Ben de en az olan duygu herhalde merak duygusu. Mesela bana gelen bazı özel mesajları öncesinde konuşmanın akışını bildiğim için okumuyorum okumadan siliyorum.Hahahhah bilemedim ben magazin seviyorum ondan olabilir( ne alakaysa)
Afiyet olsun canımŞekersiz 3. Gün 17 şubat menüsü
10.30
Peynirli omlet(2 yumurtayla kiza da böldüm)
Nescafe
Yarim domates
4 5 zeytin
2 kare bitter
14.00
Yupaf lapasi, uzerine 1 muz(hiç guzel yapamadim asla tok tutmadi)
18.00
1 kase şehriye çorbası
1 tabakta yogurt ve bulgurlu ispanak
19.00
Türk kahvesi 2 hurma topu
Zipzip- Cordelia
Amin canım. Evet kilodan mutsuz olmaya başladığımız an bir durup çare bulmak lazım. İnşallah kardeşin de en kısa zamanda istediği kiloya inerAllah rahmet eylesin
İnşallah ablanda , kilolu herkeste bir sekilde verir. Herkes fit olup ideal kgda olacak degil ama bir sinir var. Kardeşim 120 kgyu geçti şuan ve hayati cok zorlasti..
:))))) Şimdiye kadar hiç okumadan mesaj silmedim vay beeee hayran kaldımBen de en az olan duygu herhalde merak duygusu. Mesela bana gelen bazı özel mesajları öncesinde konuşmanın akışını bildiğim için okumuyorum okumadan siliyorum.Kaptan bilir bu huyumu. Hiç de merak etmem acaba ne yazdı Çünkü bilirim saçma sapan bir şey yazdığını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?