Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Benim ailem çok kilolu ve herkes kalpten çekiyor. O yüzden dikkat etmeliyim ömür boyu
Dikkat etmek gerek, hepimizin annesi babasında var rahatsızlıklar
Yaa ama 4 kardeşiz en kısası da benim
kısa çöp seniii
Afiyet olsun canım

Bizde de babam haric kardeslerim ve annem kilolu maalesef benden sonra en ufagimizda verdi biraz. İnşallah kalici verir
İnşallah canım. Ben de ablam için istiyorum çok kilo aldı ama motivasyonu sıfır. Aynen bizde de bir rahmetli babam zayıftı geri kalanlar kilolu

Şekersiz 3. Gün 17 şubat menüsü

10.30
Peynirli omlet(2 yumurtayla kiza da böldüm)
Nescafe
Yarim domates
4 5 zeytin
2 kare bitter

14.00
Yupaf lapasi, uzerine 1 muz(hiç guzel yapamadim asla tok tutmadi )

18.00
1 kase şehriye çorbası
1 tabakta yogurt ve bulgurlu ispanak

19.00
Türk kahvesi 2 hurma topu

Zipzip- Cordelia

İnşallah canım. Ben de ablam için istiyorum çok kilo aldı ama motivasyonu sıfır. Aynen bizde de bir rahmetli babam zayıftı geri kalanlar kilolu
Allah rahmet eylesin
İnşallah ablanda , kilolu herkeste bir sekilde verir. Herkes fit olup ideal kgda olacak degil ama bir sinir var. Kardeşim 120 kgyu geçti şuan ve hayati cok zorlasti..

Hahahhah bilemedim ben magazin seviyorum ondan olabilir ( ne alakaysa)
Ben de en az olan duygu herhalde merak duygusu. Mesela bana gelen bazı özel mesajları öncesinde konuşmanın akışını bildiğim için okumuyorum okumadan siliyorum. Kaptan bilir bu huyumu. Hiç de merak etmem acaba ne yazdı Çünkü bilirim saçma sapan bir şey yazdığını.

Afiyet olsun canım

Allah rahmet eylesin
İnşallah ablanda , kilolu herkeste bir sekilde verir. Herkes fit olup ideal kgda olacak degil ama bir sinir var. Kardeşim 120 kgyu geçti şuan ve hayati cok zorlasti..
Amin canım. Evet kilodan mutsuz olmaya başladığımız an bir durup çare bulmak lazım. İnşallah kardeşin de en kısa zamanda istediği kiloya iner

:))))) Şimdiye kadar hiç okumadan mesaj silmedim vay beeee hayran kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…