Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hahahaha yok yahu gördükçe yazıyorum :)) neye cevap vermedim kekim? Gözümden mi kaçtı acaba
Yok canim her seye cevap yazdin mersk etme takiliyorum seni kilo vermis gordum ya detaylari ogreneyim diye
Ben de kilo verirken yemiyordum
Yemeyince veriliyor
Ama sonra aksam esimle yemelere basladik

Boyin kac VKİ baya iyi gozukuyor

Aralikli oruc mu yapiyorsun
Tek ogun mu besleniyorsun
Boyum 1.65 kekim. Aralıklı oruç yapıyorum. Ekmek yerine wasa veya tam buğday lavaş yiyorum. Tatlı yerine yulaf bar yiyorum. Porsiyonlar az az. Bundan sonra menulerimde seni etiketleyecegim

Yok canim her seye cevap yazdin mersk etme takiliyorum seni kilo vermis gordum ya detaylari ogreneyim diye
Ben de kilo verirken yemiyordum
Yemeyince veriliyor
Ama sonra aksam esimle yemelere basladik
Kekim ben de bıraktım mı tam bırakırım bende kontrol yok. O yüzden cuma ne istersem yiyip onun dışındaki günler dikkat etme kararı aldım.

Boyum 1.65 kekim. Aralıklı oruç yapıyorum. Ekmek yerine wasa veya tam buğday lavaş yiyorum. Tatlı yerine yulaf bar yiyorum. Porsiyonlar az az. Bundan sonra menulerimde seni etiketleyecegim
Etiketle canim
Wasa ve tam bugday ekmek cok pahalanmisti bi kere alacaktim
17 tl olan cok tahilli ekmek 20 kusurdu en son
Yulaf bar pisiriyor musun yoksa hazir mi?

Yok ufak tefek sayılmaz. Fit baya. Ama napiyim yani metabolizmamız aynı değil ki
fitse bir şey diyemiyorum
o senin sevdiğin gibiyse sorun yok
ama eşler birbirini her haliyle -aşırı durumlar hariç- sevmeli değil midir?
"kadın dediğin 55 kilo olmalı" sözü doğal seçilim açısından, hayatta kalan güçlü kadını, göz ardı etmek oluyür bu arada
"kadın dediğin" bence kodu mu oturtacak ki hem eve, hem eşe, hem çocuklara, hem işe yetişsin at gibi olacak at

yaşın kaç cinim
met. karşılaştırması yapabilmek için soruyorum ehe

Afim resmi atabilir misin canım.?

doktor baksın derken?
kendi neymiş ?
şaka gibi valla imkanın varsa değiştir hekimini canım.
bir kulağa bile bakamayan doktor olur mu? en temel muayenedir kulak boğaz muayenesi. ha şayet muayene edip bir şey göremezse bir uzmana görün diyebilir ancak. tövbe tövbe

Etiketle canim
Wasa ve tam bugday ekmek cok pahalanmisti bi kere alacaktim
17 tl olan cok tahilli ekmek 20 kusurdu en son
Yulaf bar pisiriyor musun yoksa hazir mi?
Tam buğday ekmek değil de lavaş. 7lisi 24 lira olmuş korkunç ya. Yulaf bar hazır canım eti lifalif barlardan alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…