Tebrik ederim orticimmKızlar listelere boğuldum.
Geçen gafta 66.8 kg dı galiba
Kilom aşağıda.
Yok canim her seye cevap yazdin mersk etme takiliyorum seni kilo vermis gordum ya detaylari ogreneyim diyeHahahaha yok yahu gördükçe yazıyorum :)) neye cevap vermedim kekim? Gözümden mi kaçtı acaba
Boyum 1.65 kekim. Aralıklı oruç yapıyorum. Ekmek yerine wasa veya tam buğday lavaş yiyorum. Tatlı yerine yulaf bar yiyorum. Porsiyonlar az az. Bundan sonra menulerimde seni etiketleyecegimBoyin kac VKİ baya iyi gozukuyor
Aralikli oruc mu yapiyorsun
Tek ogun mu besleniyorsun
Kekim ben de bıraktım mı tam bırakırım bende kontrol yok. O yüzden cuma ne istersem yiyip onun dışındaki günler dikkat etme kararı aldım.Yok canim her seye cevap yazdin mersk etme takiliyorum seni kilo vermis gordum ya detaylari ogreneyim diye
Ben de kilo verirken yemiyordum
Yemeyince veriliyor
Ama sonra aksam esimle yemelere basladik
Gunaydin canim hayirli cumalar❤Herkese günaydınhayırlı cumalar olsun inşallah Rabbim bugün bütün dualarımızı kabul etsin günahlarımızı affetsin
Etiketle canimBoyum 1.65 kekim. Aralıklı oruç yapıyorum. Ekmek yerine wasa veya tam buğday lavaş yiyorum. Tatlı yerine yulaf bar yiyorum. Porsiyonlar az az. Bundan sonra menulerimde seni etiketleyecegim
fitse bir şey diyemiyorumYok ufak tefek sayılmaz. Fit baya. Ama napiyim yani metabolizmamız aynı değil ki
Kendimi gordum sendeKekim ben de bıraktım mı tam bırakırım bende kontrol yok. O yüzden cuma ne istersem yiyip onun dışındaki günler dikkat etme kararı aldım.
Günaydın kaptanGunaydin canim hayirli cumalar❤
yaşın kaç cinimBoyum 1.65 kekim. Aralıklı oruç yapıyorum. Ekmek yerine wasa veya tam buğday lavaş yiyorum. Tatlı yerine yulaf bar yiyorum. Porsiyonlar az az. Bundan sonra menulerimde seni etiketleyecegim
Afim resmi atabilir misin canım.?Spor
20 dk bölgesel hareket
30 dk kardio/zumba
10 dk haftanın videosu kol egzersizi
20 dk akşam yatmadan önce pamela tüm vücut
20 dk haftanın videosu tüm vücut ödev video
Adım 10433
Menüm:
Kahvaltı
9:30
Yumurta 1 dilim ekmek
Salatalık
13.30 köfte patates ızgara
küçük dilim ekmek
18.00 sulu köfte
Çoban salata
1 dilim ekmek
Gün boyu 6 bardak çay
2 litre su
doktor baksın derken?Kötü bir şey yok canım sohbet etmek için söyledim
Yapardık tabi.gelsin kahveler çerezler
Çok teşekkür ederim canım.saglik ocağında zorla baktı doktor hanimcigim sol kulak zarını görememiş doktor baksın dedi.dedim randevu yok ki gidip gostereyim iki tane hapi zorumla yazdı demir ve b12 dün başladım yan etkilerini çekiyorumgeçecek inşallah sana da çok büyük geçmiş olsun nefes darlığı psikolojik de oluyor.insallah senin de öyledir rabbim beterinden korusun
vuuuCordelia
Ben bununla pilatese alıştım ve inceldim
Başlangıç seviye tüm vücut pilates
Videoya alışınca 20-25 dk’da bitiyor
10 dk karın
Tam buğday ekmek değil de lavaş. 7lisi 24 lira olmuş korkunç ya. Yulaf bar hazır canım eti lifalif barlardan alıyorumEtiketle canim
Wasa ve tam bugday ekmek cok pahalanmisti bi kere alacaktim
17 tl olan cok tahilli ekmek 20 kusurdu en son
Yulaf bar pisiriyor musun yoksa hazir mi?
Canım önümüzdeki ay 36 yaşında olacağım :)yaşın kaç cinim
met. karşılaştırması yapabilmek için soruyorum ehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?