Aklınıza gelen ilk kişiyi etiketleyin demişHehehe aç kaldığıma değdi :)) hadi şimdiden afiyet olsun canım güzel olmuştur eline sağlık
Sağ ol bitanemEllerğne sağlık olsun
Elhanım bunu bana instadan mesaj atar mısın link açılmadıAklınıza gelen ilk kişiyi etiketleyin demiş
🥀, Instagram: "Aklına gelen birini etiketle 👇 Daha fazlası için @gitmedeligibiseviyorum #keşfet #keşfetteyiz #fyp"
301K likes, 1,931 comments - gitmedeligibiseviyorum, February 5, 2022: "Aklına gelen birini etiketle 👇 Daha fazlası için @gitmedeligibiseviyorum #keşfet #keşfetteyiz #fyp".www.instagram.com
Sağlıkla devam etsin inşallah.3-4 kilocuk daha vereyim tamamdır kuzum
Evet canim. En yuksek rakam 115 gördüm maalesef. İşte başlarda kg hizli gidiyor guzel motive oluyosun. Ama sonra kalici bir kg var onu kirmak epey zor. Ben 2014te evlenirkende 72ydimAmin kuzum. Başlangıç kilon 115mis nerelerden gelmişsin helal olsun valla
115 kilodan 72'ye düşmek bile muhteşem tebrik ediyorum seni bu konudaBende şu mubarek 70lerden bir kurtulabilsem. En az 64 olmaliyimki kilo alsamda 70 olamayayim
Yaza kadar veririm inşallah ya
Aminn ElhanımSağlıkla devam etsin inşallah.
Teşekkür ederim. Ama geçen ay yaşadığım durum beni cok korkuttu. O günlerin nefesini ensemde hissetim115 kilodan 72'ye düşmek bile muhteşem tebrik ediyorum seni bu konuda
Bundan sonrası daha yavaş gider belki ama vazgeçmemek lazım. Ben uzuuun bir süre hep 65tim şimdi yine bıraksam yine 65 olurum çünkü vücut uzun süre kaldığı kiloyu hafızaya alıyormuşEvet canim. En yuksek rakam 115 gördüm maalesef. İşte başlarda kg hizli gidiyor guzel motive oluyosun. Ama sonra kalici bir kg var onu kirmak epey zor. Ben 2014te evlenirkende 72ydim
Kerevizinde salatasını yapıyorum eşim çok beğendi,yemeğini yermi hiç bilmiyorum yemez herhalde çok alılkın olmadığımız bir tat buda.Ben yerim gerçi sebze severim.Sağ ol bitanem
Gormemisim bunuyok canım ben kaptan olmayayım başka zaman olabilir ama şu sıralar hiç uygun değilim yinede teşekkür ederim
İnşallah kaptanım. Ramazana ne kadar hafif girersem o kadar kâr. Zaten 1 mayis bayram sanirim, sonrasi yazVerirsin canim
Gelsin belki fikrini degistirir bekleyelim azıcıkGormemisim bunu
Kotu olmus canim yaaOffff bütün hafta açlıktan kıvrandım şimdi öyle bir yedim ki iki büklüm kaldım sancı girdi mideme
Aman canim dikkat et...Offff bütün hafta açlıktan kıvrandım şimdi öyle bir yedim ki iki büklüm kaldım sancı girdi mideme
Tamam canım sara hayır derse ben olurumKotu olmus canim yaa
Kaptan olacak misin sara kabul etmemis
Hanımcim yeşil bölümünü yiyemiyorum kök olarak bir tane de patatesle pişirirsen tadı fena olmuyor. İnan bu çiğ olanından daha lezzetli. Etsiz, portakalla bir dene tavsiye ederim.Kerevizinde salatasını yapıyorum eşim çok beğendi,yemeğini yermi hiç bilmiyorum yemez herhalde çok alılkın olmadığımız bir tat buda.Ben yerim gerçi sebze severim.
Bunlar güzel sancılar valla rahatladım. Yemeseydim bir gün daha dayanamayacaktım. Şimdi tekrar motive oldumAman canim dikkat et...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?