Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hehehe aç kaldığıma değdi :)) hadi şimdiden afiyet olsun canım güzel olmuştur eline sağlık
Aklınıza gelen ilk kişiyi etiketleyin demiş

Amin kuzum. Başlangıç kilon 115mis nerelerden gelmişsin helal olsun valla
Evet canim. En yuksek rakam 115 gördüm maalesef. İşte başlarda kg hizli gidiyor guzel motive oluyosun. Ama sonra kalici bir kg var onu kirmak epey zor. Ben 2014te evlenirkende 72ydim

115 kilodan 72'ye düşmek bile muhteşem tebrik ediyorum seni bu konuda
Teşekkür ederim. Ama geçen ay yaşadığım durum beni cok korkuttu. O günlerin nefesini ensemde hissetim gece bile kalkip yemek yemek nedir ya. Nasil bu hâle gelebiliyorum bunu çözmem lazım.

Bu son kez şekersiz beslenmem olsun inşallah. Daha sonrasinda porsiyon kontrolü üzerine calisicam

Evet canim. En yuksek rakam 115 gördüm maalesef. İşte başlarda kg hizli gidiyor guzel motive oluyosun. Ama sonra kalici bir kg var onu kirmak epey zor. Ben 2014te evlenirkende 72ydim
Bundan sonrası daha yavaş gider belki ama vazgeçmemek lazım. Ben uzuuun bir süre hep 65tim şimdi yine bıraksam yine 65 olurum çünkü vücut uzun süre kaldığı kiloyu hafızaya alıyormuş

Kerevizinde salatasını yapıyorum eşim çok beğendi,yemeğini yermi hiç bilmiyorum yemez herhalde çok alılkın olmadığımız bir tat buda.Ben yerim gerçi sebze severim.
Hanımcim yeşil bölümünü yiyemiyorum kök olarak bir tane de patatesle pişirirsen tadı fena olmuyor. İnan bu çiğ olanından daha lezzetli. Etsiz, portakalla bir dene tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…