Teşekkür ederim canım benimAfiyet olsun canım sen hakettin bunu
eline sağlık kuzum
Masterfit Yarışması 23.Etap 1 fesang 58.6 2 @Cordelia 66.1 3 Amine Busra 72.0 4 @sara_28 98.0 5 @Kinoalihatun 75.4 6 @L u c i a 85.5 7 @pastel34 64.5 8 Beth18 61.0 9 @dolunaydagel 81.8 10 Aomine Daiki 11 @DeryaOnDiet 72.2 12 sidelya 72.05 Sarı Takım 1 @DombiliKus 83.5 2 @KarlarKralicesi 65.1 3 @sandriyon 68.2 4 @mavilimYesilim Yeşil Takım 1 @Elhan 65.3 2 HanimKelesimiGetir 59.9 3 @gezegenfeza 76.4 4 @Lavinia_98 61.5 5 eceboce 67.0 6 @AhSen_2504 87.1 7 @Tutku44 82.2
Sende benim gibisin fesangcım. Benimde belli aralıklarla yemem lazım yoksa sonradan freni patlamış kamyon gibi gözüm bişey görmüyor.Bunlar güzel sancılar valla rahatladım. Yemeseydim bir gün daha dayanamayacaktım. Şimdi tekrar motive oldum
Hahaha çok güzel tarif etmişsin kuşum. Ve ödül konusunda kesinlikle haklısınSende benim gibisin fesangcım. Benimde belli aralıklarla yemem lazım yoksa sonradan freni patlamış kamyon gibi gözüm bişey görmüyor.Birde böyle kilo verip ödüllü yiyince vücut daha iyi kilo veriyor. Yoksa ben hep az yediğimde takılıyor vücudum
Ellerine sağlık olsun kuzum
Masterfit Yarışması 23.Etap 1 fesang 58.6 2 @Cordelia 66.1 3 Amine Busra 72.0 4 @sara_28 98.0 5 @Kinoalihatun 75.4 6 @L u c i a 85.5 7 @pastel34 64.5 8 Beth18 61.0 9 @dolunaydagel 81.8 10 Aomine Daiki 11 @DeryaOnDiet 72.2 12 sidelya 72.05 Sarı Takım 1 @DombiliKus 83.5 2 @KarlarKralicesi 65.1 3 @sandriyon 68.2 4 @mavilimYesilim Yeşil Takım 1 @Elhan 65.3 2 HanimKelesimiGetir 59.9 3 @gezegenfeza 76.4 4 @Lavinia_98 61.5 5 eceboce 67.0 6 @AhSen_2504 87.1 7 @Tutku44 82.2
Abla benim ailemde herkes kilolu. Eskiden bir tatli alinsa bana kalmayacak dusuncesiyle hep yerdik. Bir gofrer icin bile cocukken kavga ederdik hatirliyorum. Eski aliskanlik yani bu. Mesela kv delerde 1 hafta durur o tatlı yüzüne bakan olmaz. Bizimkilerde olsa o gece paylasilir bitirilir...Kahveyi tarçınla içiyorum ya sabahları şeker yok onda,normal kahve içsem biraz şekerli seviyorum zaten düşkünlüğümde yok.
Sendeki sıkıntı porsiyonları küçültememek bunu başarabilirsin aslında biraz zor bir süreç olabiir kolay değil elbette.
Yada yemek olauını fazla yapmayacaksın günlük olacak.
66 kilo ile geldim sayfaya son zamanarda sıkıntıdn ekemk arası reçel yiyordum:)) bu kilo benim alacağım bir kilo değildi menapoz mahvetti benide.
8 Mart 55 kilo diyorum canım ben de1 nisan Ramazan başlangıç hedefi 65 kg
Var mi hedef koyacak hanimlar
Ramazan dedik kiz8 Mart 55 kilo diyorum canım ben de
Benimde baba tarafım halalar birazkiloluydu,kuzenimde öyleydi ben de yok tu o kadar genç kızlık zamanlarım bile en fazla 55 olmuştum.Sonra yemek yememeye başlayınca düzen gitti en kötü durumum 45 olmuştu bide hamile kaldım bu kiloyla.Abla benim ailemde herkes kilolu. Eskiden bir tatli alinsa bana kalmayacak dusuncesiyle hep yerdik. Bir gofrer icin bile cocukken kavga ederdik hatirliyorum. Eski aliskanlik yani bu. Mesela kv delerde 1 hafta durur o tatlı yüzüne bakan olmaz. Bizimkilerde olsa o gece paylasilir bitirilir...
Heeee hahahaha o zaman ramazan başı 54 kilo diyeyimRamazan dedik kizsen baya öne çekmişsin
Ben oruç tutmadığım için be yokum,usul usul ilerliyorum 1 ay sonra filan 57 olsam bana yeterr .1 nisan Ramazan başlangıç hedefi 65 kg
Çok sağol canım iyiyim ben bu aralar baş agrilariyla bogusuyorum sadece onun dışında rutin devamBiz de iyiyiz canım merak ettim seni
Ooo ben gelene kadar kaptanlar belli olmus hayirli olsun ikinizede canimHadi bakalım o zaman haftayı başlatalım. Mavi takım kaptanı olarakBeth18 kekim seni seçiyorum. Madem hedefimiz aynı zamanda aynı kilo hadi kapışalım bakalım :))
Gecmis olsun canimÇok sağol canım iyiyim ben bu aralar baş agrilariyla bogusuyorum sadece onun dışında rutin devam
Sağol kuzumOoo ben gelene kadar kaptanlar belli olmus hayirli olsun ikinizede canim
Hedefimi 56 kg olarak belirliyorum1 nisan Ramazan başlangıç hedefi 65 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?