Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bunlar güzel sancılar valla rahatladım. Yemeseydim bir gün daha dayanamayacaktım. Şimdi tekrar motive oldum
Sende benim gibisin fesangcım. Benimde belli aralıklarla yemem lazım yoksa sonradan freni patlamış kamyon gibi gözüm bişey görmüyor. Birde böyle kilo verip ödüllü yiyince vücut daha iyi kilo veriyor. Yoksa ben hep az yediğimde takılıyor vücudum

Hahaha çok güzel tarif etmişsin kuşum. Ve ödül konusunda kesinlikle haklısın

Ellerine sağlık
Ellerine sağlık olsun kuzum

Abla benim ailemde herkes kilolu. Eskiden bir tatli alinsa bana kalmayacak dusuncesiyle hep yerdik. Bir gofrer icin bile cocukken kavga ederdik hatirliyorum. Eski aliskanlik yani bu. Mesela kv delerde 1 hafta durur o tatlı yüzüne bakan olmaz. Bizimkilerde olsa o gece paylasilir bitirilir...

Benimde baba tarafım halalar birazkiloluydu,kuzenimde öyleydi ben de yok tu o kadar genç kızlık zamanlarım bile en fazla 55 olmuştum.Sonra yemek yememeye başlayınca düzen gitti en kötü durumum 45 olmuştu bide hamile kaldım bu kiloyla.

Bazı alışkanlıklardan vaz geçmek lazım aryık sağlığıd atehdit etmeye başlıyor yoksa ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…