Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bundan sonrası daha yavaş gider belki ama vazgeçmemek lazım. Ben uzuuun bir süre hep 65tim şimdi yine bıraksam yine 65 olurum çünkü vücut uzun süre kaldığı kiloyu hafızaya alıyormuş
Bende en uzun 70lerde kaldim galiba. En son 65 eşim askerdeyken 2012de gordum. Demekki o dönünce hizlica aldim ve 72 vermis halimdi

Gece yemeleri fena zaten onu engelleyip yememeyi başarabilirsin mutlaka.
Biraz sabır ve zaman lazım,porsiyon işinide cidden azalt,bir kaç gün aynı kaşık miktarı olsun 3 gün sonrada 1 kaşık daha azalt böyle yapabilirsin belki faydasıda olur.
Şekeri böyle bırakmıştım mesela azar azar denedim bir anda bıraktım,tam 20 yıl oldu çayımı şekersiz içiyorum.
Kahveyle çok aram yoktu hiç içtiğim zamanfa hafif şekerli içerdim bit tek kahvede kullandm şekeri.

Ben kahveyi asla icemem sekersiz derdim. 1.5 sene oldu. Suan hem sekersiz beslenmeye hemde porsiyonu kontrol altına almaya calisiyorum. Daha sonrada canimin istedigini porsiyonu koruyarak yesem zaten kg almicam. Ama cok buyuk o konuda sorunum var. O şey dolapta beklemeyecek bitecek

Offff bütün hafta açlıktan kıvrandım şimdi öyle bir yedim ki iki büklüm kaldım sancı girdi mideme
En acilinden maden suyu iç hemen şişkinliğe iyi gelir.
Hanımcim yeşil bölümünü yiyemiyorum kök olarak bir tane de patatesle pişirirsen tadı fena olmuyor. İnan bu çiğ olanından daha lezzetli. Etsiz, portakalla bir dene tavsiye ederim.
Portakalkı olanınıda denedim çok beğenmedik nedense,böyle salata hslşyle daha güzel geldi bize.
İçinede ekşi yeşil elma varya ondan rendeliyorum az bişi ceviz yoğurt ve az mayonez katıyorum iyi oluyor.

Yüksek tansiyonu olanlara kereviz iyi grliyormuş .

Slm arkadaşlar bu hafta katilamiyacagim inşallah gelecek hafta devam edeceğim kızım ameliyat olacağı için haftaya bu hafta yokum Zipzip- @Cordelia
geçmiş olsun canım
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım
Teşekkür ederim
Senin eksin benimkini döver
Bende seni tebrik ederim
teşekkür ederim canım
Tamam canım sara hayır derse ben olurum :))))
kaptanlığın hayırlı olsun canım ben daha sonra denerim

bende sarımsaklı yoğurt ve dereotuyla ceviz ekliyorum ama bi dahaki sefere yeşil elmada deneyeyim

Bende sekersiz yapiyorum. Ama o daha kati. Allah yardimcin olsun. Havuc patates bezelye bile yoktu sanirim
Bezelye var canım pişmiş havuç yok. Beni zorlamıyor. Ekmek ve hamur işine bağımlılığımı bitireli çok oldu. Birde haftada 2 gün sahursuz oruç tuttuğum için kolay oluyor. Bakalım nasıl ilerleyecek ben pko ve prolaktin yüksekliği için yapıyorum. İnşallah şifa bulurum

İnşallah şifa olsun
Bende de PCO var malesef

Kahveyi tarçınla içiyorum ya sabahları şeker yok onda,normal kahve içsem biraz şekerli seviyorum zaten düşkünlüğümde yok.
Sendeki sıkıntı porsiyonları küçültememek bunu başarabilirsin aslında biraz zor bir süreç olabiir kolay değil elbette.
Yada yemek olauını fazla yapmayacaksın günlük olacak.

66 kilo ile geldim sayfaya son zamanarda sıkıntıdn ekemk arası reçel yiyordum:)) bu kilo benim alacağım bir kilo değildi menapoz mahvetti benide.

Tebrik ederim Kinoalihatun kaptanım. Tebrik ederim kızlar güzel bir hafta oldu

ellerine sağlık kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…