Evi batirmadan halletseler bariEşim ve kayinbiraderim başladılar mutfak fayanslarini silmeye. Yarın boya işlerine girişeceklermis
Evin batması değil de ocağı kullanamamak beni gerdiEvi batirmadan halletseler bari
Evde kuskus vardı çocuğum istedi şimdi. Eşim dedi ki şu an ocağı yakamazsın astar sürmüşlerEvin batması değil de ocağı kullanamamak beni gerdi
Teşekkür ederim kaptişimTamam canim yavas yavas ogrenicem
Cok fenasin
Ay tamam ogreniyorum
Caniiiimmmmmmiyi ki secmisim canim seni ne kadar iyi geldi bu sozler ❤
O benim cok sulanma
Aynen ya cok fena
Ya baska kimi sececektim ilk seni sectim tabiki :)
gömmüşsün resmenDeli Menüsü
Tek öğün 14.30
Çeyrek ekmek
Yarım simit
Çeyrek gözleme
2 dilim kıymalı börek
2 dilim ıslak kek
4 sarma
2 kuru dolma
Bir tabak sucuklu menemen
Bir dilim süzme peynir
Bissürü bissürü bardak şekersiz çay
Zipzip- @limonlutarcinlikek
Ama nasıl gömdüm ohhhh rahat ettimTeşekkür ederim kaptişimsenin ilk kaptanlığın mı kaptanım
gömmüşsün resmen
Aaaa kötü olmuş.. dışardanda hep lavaşlı ekmekli şeyler yenirAy başıma gelen.. eşim aradı şimdi. Haftasonu mutfak dolaplarını boyayıp vernikleyecekmis. Birkaç gün mutfağı kullanamazmışız ocağı yakamazmisiz, dışarıdan yermişiz
Ooooooooooooooooooooooooooooooo KIRMIZIIIIHayırlı olsun kaptanım
Kırmızı takım haydi bastır
Valla ben ilk defa ölçüsüz akşam yemeği yedim. Yarından itibaren sıkı bir hafta bizi bekliyor
Hahaha çok fenasınAaaa kötü olmuş.. dışardanda hep lavaşlı ekmekli şeyler yenirpazartesi kazanan belli oluyor galiba
Cok sayfa var. Kolay gelsin. İyi olmana sevindim.kKızlar iyi akşamlar
Dünden beri internet sıkıntısı vardı bizim sokaktaki internet kablolarında kopma olmuş kaç gün sürer bilmem bugün başladılar bakıyorlar türk telekomcular giremedim çok üzgünüm akşama kadar aklım sizde kaldı telefondaki paketim de bitmiş şimdi eşimden girdim hemen gelir gelmez
Malesef takımım da 3. Kez kaybetmiş benim kaptan olduğum takım iflah olmuyor daha kaptan olmam
Ben de 58.7 kg geldim artık bir anlamı olmasa da yazayım dedim ya i +400 gr olmuş oluyor bu cumadan bu yana oysaki dikkat de ettim ama tuvalet sıkıntım devam ediyor ondan sanırım bu hafta telafi edeceğim
Eğer masterfit te yer varsa beni de yazar mısınız
Yoksa da kendi capimda kenarda bi yerde devam ederim artik
Şimdi oturup geriye dönük okumaya çalışacağım
Gene bugün coştunuz. Haydi oyun oynayalımmmm
1-2-3 Tipppp.
11 gibi gelicem demişti sankiGece kuşuZipzip- gelecek mi bu gece?
Ayy ben de hiç usta girsin istememSağol bitanem. Hem mutfak güzel olsun istiyorum hem uğraşmak istemiyorum hahaha
Nasıl olcakEvin batması değil de ocağı kullanamamak beni gerdi
Ayy çok fenaEvde kuskus vardı çocuğum istedi şimdi. Eşim dedi ki şu an ocağı yakamazsın astar sürmüşler
Yaw ben hazmedemedim, su iç içAma nasıl gömdüm ohhhh rahat ettim
Afiyetler olsun canımIyi akşamlar kızlar
Mesajları okuyum dedim 2 saat sürdü, su içme saatim geldi.
Iftar
2 dolu kâse kuru fasulye
Salata
2 yumurta sarısı ( oğlumun beslenmesine koyuyorum, bugün yemeye zaman bulamamış)
Su
1,5 lt
2 kupa kahve
Sen nasıl görüyon geleni gideni, kapıdaki gözetleme deliğinden mi bakıyonAmine Busra burda mısın?
Ooooooooooooooooooooooooooooooo KIRMIZIIII
İyi yapmışsın canım darısı başıma inşallahAma nasıl gömdüm ohhhh rahat ettim
Komşumdan rica edicem olmazsa annem 10 dk uzaklıkta ona usenirim sanki amaaaan hallolucak bir şekilde :))Ayy ben de hiç usta girsin istemem
Nasıl olcakannende yap getir olmaz mı
Ayy çok fena
Yaw ben hazmedemedim, su iç içYattım gözüm kapanıyo
Afiyetler olsun canım
Sen nasıl görüyon geleni gideni, kapıdaki gözetleme deliğinden mi bakıyon
Hedef kaç bebik?İyi yapmışsın canım darısı başıma inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?