Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Cuma günleri öğünümü fazla buluyorsunuz belki evet haklısınız :) ama ben haftada bir gün doya doya yemezsem mutsuz olurum. Mutsuz olunca motivasyonum düşüyor. Mesela bugün yedim yarın tartıda artı görücem ama cumartesi pazar sağlıklı beslenicem

Afiyet olsun canım

Anladım canım teşekkür ederim
Eline sağlık canım
Kilom 76 . 4 yazamadım eşim pozitif içerdeyiz yürüyüş te yapamıyorum pazartesi bitiyor o zmn dönüşüm çok iyi olacak
Geçmiş olsun canım
Elifcim yeşiller menülerini yazma dışında başka ne yapıyor
Yemek yiyiyorlarmış bol bol
Afiyet olsun canım

Canım artık zaten kilon baya düştü haftada birgün biraz artırmadan birşey olmaz beslenmeni. Zaten kendi formülünü geliştirdin ki güzel kilo veriyorsun sen ayarlarsın

Canım artık zaten kilon baya düştü haftada birgün biraz artırmadan birşey olmaz beslenmeni. Zaten kendi formülünü geliştirdin ki güzel kilo veriyorsun sen ayarlarsın
Sağol canım yani çok uzun zaman sürdü ama artık çözdüğümü düşünüyorum

Bugün kendine baya ödüller vermişsin yarim ekmekler eti karamlar afiyet şeker olsun
Çok stresli bir haftayı kacamaksiz gecirdim.O yarım ekmekten hıncımı aldım sanki.
Regl oldum dün. tatlı krizine girince yedim valla eti karamı da.
Bismillah dedim bugünü unuttum.başlıyorum yarın yine insallah

Valla iyi yaptın nefsini körelttin yeni haftaya hazırsın afiyet olsun

Aynen cuma ödül günü artık o kadar ödül olmasa motive olamayız yeniden ben de yarın sımsıkı başlıyorum inşallah yeni diyet haftasına bu hafta biraz zorlayacağım kendimi yeni bir eksi görmek istiyorum
Kilon kaç şimdi senin bu göstergede ki kilo güncel mi

Senin kilon da çok az böcüküm hem de 3 çocuk üstüne maşallah kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…