Cuma günleri öğünümü fazla buluyorsunuz belki evet haklısınız :) ama ben haftada bir gün doya doya yemezsem mutsuz olurum. Mutsuz olunca motivasyonum düşüyor. Mesela bugün yedim yarın tartıda artı görücem ama cumartesi pazar sağlıklı beslenicemBu hafta da aynı şeyi yaptım. Bu hafta 2.5 kilo verdim. Geçen hafta biraz bozmuştum 1.1i geri almıştım. Böyle alıp veriyorum ama az alıp fazla veriyorum bu yüzden moralim bozulmuyor. Sanırım artık benim vücuduma uyan sistemi buldum
Teşekkür ederim canımgeçmiş olsun canım
Anladım canım teşekkür ederimArtin cok degilmis canim wc sıkıntısını cozersen eksiye dusersin
Iyi olmana sevindim merak etmistim
Afiyet olsun canim❤
Sorma yaa internetsiz cok zor oluyor
Geri tusuna basinca begenmemis gibi goruyoruz ama tekrar begenince begendim olmuyor
O yuzden sayfayi yenileyin
Eline sağlık canım
Masterfit Yarışması 23.Etap Kırmızı Takım 1 fesang 58.6 Kırmızı Kaptan 2 Cordelia 66.1 Kırmızı 3 pastelfit 64.5 Kırmızı 4 @sara_28 98.0 Kırmızı 5 @L u c i a 85.5 Kırmızı 6 @sandriyon 68.2 Kırmızı 7 @s i d e l y a 72.05 Kırmızı 8 @DombiliKus 83.5 Kırmızı-Sarı 9 @KarlarKralicesi 65.1 Kırmızı-Sarı Mavi Takım 1 Beth18 61.0 Mavi Kaptan 2 Kinoalihatun 75.4 Mavi 3 @Busra 17 72.0 Mavi 4 @Aomine Daiki Mavi 5 @DeryaOnDiet 72.2 Mavi 6 @dolunaydagel 81.8 Mavi 7 ugurbocuuu 58.7 Mavi 8 Zipzip- Mavi-Sarı 9 @mavilimYesilim 55.9 Mavi-Sarı Yeşil Takım 1 Elhan 65.3 Yeşil 2 @HanimKelesimiGetir 59.9 Yeşil 3 gezegenfeza 76.4 Yeşil 4 @Lavinia_98 61.5 Yeşil 5 @eceboce 67.0 Yeşil 6 @AhSen_2504 87.1 Yeşil 7 @Tutku44 82.2 Yeşil
Geçmiş olsun canımKilom 76 . 4 yazamadım eşim pozitif içerdeyiz yürüyüş te yapamıyorum pazartesi bitiyor o zmn dönüşüm çok iyi olacak
Yemek yiyiyorlarmış bol bolElifcim yeşiller menülerini yazma dışında başka ne yapıyor
Afiyet olsun canım
Canım artık zaten kilon baya düştü haftada birgün biraz artırmadan birşey olmaz beslenmeni. Zaten kendi formülünü geliştirdin ki güzel kilo veriyorsun sen ayarlarsınCuma günleri öğünümü fazla buluyorsunuz belki evet haklısınız :) ama ben haftada bir gün doya doya yemezsem mutsuz olurum. Mutsuz olunca motivasyonum düşüyor. Mesela bugün yedim yarın tartıda artı görücem ama cumartesi pazar sağlıklı beslenicem
Canikom tebrik ederim birinci oldunuz geriden geliyorum internetsiz kaldım bugün hiç bir yere erişemedim çok zordu18 şubat menüm
Kahvaltı:12.00
4yk menemen
Yarım ekmek
1üçgen peynir
4 zeytin
Aksam:17.00
4tahta şiş bol yesil ve kapya biberli tavukgöğsü şiş
Yogurt
18.00
Eti karam
Su:2 litre
Spor:6376 adım
Eki Görüntüle 3009462
Zipzip- Cordelia Beth18
Bugün kendine baya ödüller vermişsin yarim ekmekler eti karamlar afiyet şeker olsun18 şubat menüm
Kahvaltı:12.00
4yk menemen
Yarım ekmek
1üçgen peynir
4 zeytin
Aksam:17.00
4tahta şiş bol yesil ve kapya biberli tavukgöğsü şiş
Yogurt
18.00
Eti karam
Su:2 litre
Spor:6376 adım
Eki Görüntüle 3009462
Zipzip- Cordelia Beth18
Sağol canım yani çok uzun zaman sürdü ama artık çözdüğümü düşünüyorumCanım artık zaten kilon baya düştü haftada birgün biraz artırmadan birşey olmaz beslenmeni. Zaten kendi formülünü geliştirdin ki güzel kilo veriyorsun sen ayarlarsın
Teşekkürler canım.Bu hafta beraberizCanikom tebrik ederim birinci oldunuz geriden geliyorum internetsiz kaldım bugün hiç bir yere erişemedim çok zordu
Çok stresli bir haftayı kacamaksiz gecirdim.O yarım ekmekten hıncımı aldım sanki.Bugün kendine baya ödüller vermişsin yarim ekmekler eti karamlar afiyet şeker olsun
Valla iyi yaptın nefsini körelttin yeni haftaya hazırsın afiyet olsunÇok stresli bir haftayı kacamaksiz gecirdim.O yarım ekmekten hıncımı aldım sanki.
Regl oldum dün. tatlı krizine girince yedim valla eti karamı da.
Bismillah dedim bugünü unuttum.başlıyorum yarın yine insallah
Aynen cuma ödül günü artık o kadar ödül olmasa motive olamayız yeniden ben de yarın sımsıkı başlıyorum inşallah yeni diyet haftasına bu hafta biraz zorlayacağım kendimi yeni bir eksi görmek istiyorumÇok stresli bir haftayı kacamaksiz gecirdim.O yarım ekmekten hıncımı aldım sanki.
Regl oldum dün. tatlı krizine girince yedim valla eti karamı da.
Bismillah dedim bugünü unuttum.başlıyorum yarın yine insallah
Senin kilon da çok az böcüküm hem de 3 çocuk üstüne maşallah kızAynen cuma ödül günü artık o kadar ödül olmasa motive olamayız yeniden ben de yarın sımsıkı başlıyorum inşallah yeni diyet haftasına bu hafta biraz zorlayacağım kendimi yeni bir eksi görmek istiyorum
Kilon kaç şimdi senin bu göstergede ki kilo güncel mi
Kolay gelsin canımEşim ve kayinbiraderim başladılar mutfak fayanslarini silmeye. Yarın boya işlerine girişeceklermis
Bir haftadır yiyorum biraz ara versem bence daha iyi tatlım.Yemek yiyiyorlarmış bol bol
Sağol bitanem. Hem mutfak güzel olsun istiyorum hem uğraşmak istemiyorum hahahaKolay gelsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?