Yat canım sabah kalkmak zor oluyo vallaİyi geceler pastelim yarın benim de okul var ama yatasım yok
Öğün sayısı az olunca daha iyi oluyor dediğin gibi canım. Birde geç saatlere bırakmazsan fazlada yesen en azından kilo almıyorsun. Bende ramazanı sahursuz tutmuştum geçen yıl. Ve iftarda ne istiyorsam yedim. Her akşam tahinli pide yiyordum (çok severim) ama sofradan kalkınca tek lokma almadım ağzıma. Ramazan bitene kadar 2 kilo vermiştimBirkaç kere daha yazmıştım sanırım ben geçen sene tek öğünle tıka basa yiyerek 2 ayda 11 kilo vermiştim. Bu sene az az iki öğün yiyorum. Bu daha zor ama daha çabuk sonuç aldım.
Evet canım, ben de ramazanda sahursuz tutuyorum kilo almıyorumÖğün sayısı az olunca daha iyi oluyor dediğin gibi canım. Birde geç saatlere bırakmazsan fazlada yesen en azından kilo almıyorsun. Bende ramazanı sahursuz tutmuştum geçen yıl. Ve iftarda ne istiyorsam yedim. Her akşam tahinli pide yiyordum (çok severim) ama sofradan kalkınca tek lokma almadım ağzıma. Ramazan bitene kadar 2 kilo vermiştim
Senin sistem tam benlik sistem. Benim vücudumda böyle daha iyi çalışıyor canım.Cuma günleri öğünümü fazla buluyorsunuz belki evet haklısınız :) ama ben haftada bir gün doya doya yemezsem mutsuz olurum. Mutsuz olunca motivasyonum düşüyor. Mesela bugün yedim yarın tartıda artı görücem ama cumartesi pazar sağlıklı beslenicem
Diyet ikizim benimSenin sistem tam benlik sistem. Benim vücudumda böyle daha iyi çalışıyor canım.
Allah kolaylık versin canım.Eşim ve kayinbiraderim başladılar mutfak fayanslarini silmeye. Yarın boya işlerine girişeceklermis
Sağol canım inşallah bir an önce olur biter. Mutfak mühimAllah kolaylık versin canım.
Maşallah maşallahEtmeyiz canım herkese masallah
Yarin tartilcm galiba kırmızı takıma geccm kaptanım da kabul ederse bu hafta azimli olcm hırs yaptımİyi yapmışsın kuşum güle güle kullan hep eksi gör
Hahahahahdhdhahha koptum yaMaşallah maşallahben nazar etmeyeyim. Ya da kınayımda başıma gelsin
Aaaa sen takımlarda yok musun bu haftaYarin tartilcm galiba kırmızı takıma geccm kaptanım da kabul ederse bu hafta azimli olcm hırs yaptım
Yeşile girdim Allah beni ne yapmasın su adımları tamamlyamiyorum. Sürekli bir iş geliyor başımaAaaa sen takımlarda yok musun bu hafta
Aaa tamam saatin bozulmuştu dimi?Yeşile girdim Allah beni ne yapmasın su adımları tamamlyamiyorum. Sürekli bir iş geliyor başıma
Teşekkürler tatlımAfiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?